- Konu Sahibi deryacabakis
-
merhabalar arkadaşlar yıllardır saşlarım dökülüyor ve kullandığım ürünler bunu durdurmayı başaramadı ince telli ve uzamıyor da , geçen akşam tv de türk doktorların ankara ünv. de ürettiği yeni bi ürün gördum ve sipariş verdim sanırım bu ürün aradığm ürün olucka ve çözücek inanıyorum, incelemek isteyenler olursa....adresinden bakabilirler
Benimde ayni sekilde ince telli dokuluyor. Sukur kellik yok ama sakaklar seyrelmye basladimerhabalar arkadaşlar yıllardır saşlarım dökülüyor ve kullandığım ürünler bunu durdurmayı başaramadı ince telli ve uzamıyor da , geçen akşam tv de türk doktorların ankara ünv. de ürettiği yeni bi ürün gördum ve sipariş verdim sanırım bu ürün aradığm ürün olucka ve çözücek inanıyorum, incelemek isteyenler olursa....adresinden bakabilirler
Benimde ayni sekilde ince telli dokuluyor. Sukur kellik yok ama sakaklar seyrelmye basladi6 7 senedir dokuluyor fakat doğum sonrasi yani son 2 senede iyicene dokulmeye basladi. Dipler yogun uclar incecik tel tel berbat durumda bi gorsen suanda kur uyguluyorum. 1 haftam bitti. Insallah ise yarar. Ayrica priorin kapsule baslayacagim eger faydasını gorursen yaz lutfen takip edecegim topigini.
n2c world diye aratın o şekilde çıkıyor dr.sezen demirtaş
Ben 3 gundur kullanıyorum azalttı dökülmemi valla saç dökülmesi için kullanılan ürünler hep bu fiyatlardaydı benım aldıklarım, yanında morfose milk shake şampuanını ve serumunu kullanıyorum sanırım kuru olan saçımın nemini de sağlıyor bu ürünler ve şimdilik memnunum
çok sevindim canım
lütfen bizlere haber vermeye devam et
benimde saçlarım çok kuru inşallah derdimize çare olur
3 gundur kullanilan bi urunun dokulmeyi azaltacagina inanmiyorum. Cok erken degil miBen 3 gundur kullanıyorum azalttı dökülmemi valla saç dökülmesi için kullanılan ürünler hep bu fiyatlardaydı benım aldıklarım, yanında morfose milk shake şampuanını ve serumunu kullanıyorum sanırım kuru olan saçımın nemini de sağlıyor bu ürünler ve şimdilik memnunum
Merhabalar, ben de aynı dertteyim ne olur kesin çözüm bilen olursa bize de yazsın, çok moralim bozuk 2-3 aydır saçlarım çok dökülüyor.merhabalar arkadaşlar yıllardır saşlarım dökülüyor ve kullandığım ürünler bunu durdurmayı başaramadı ince telli ve uzamıyor da , geçen akşam tv de türk doktorların ankara ünv. de ürettiği yeni bi ürün gördum ve sipariş verdim sanırım bu ürün aradığm ürün olucka ve çözücek inanıyorum, incelemek isteyenler olursa....adresinden bakabilirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?