evet nefertaricim şimdi nasıl saçların.bu tip ürünler kullanırken saçlar güzel oluyor ama sonrasında dökülme devam ediyor diye duymuştum.bioxcin kullandım, onda da öyle oldu.kullanırken çok güzeldi saçlarım bırakınca yine dökülmeye başladı.sevgili nefertari , sen bu şampuanı önceden kullanmışsın şuanda kullanmıyorsun sanırım dökülme varmı şuanda da ?? ben de bitkisel karışımlar denedim saçıma gerçi 2 kez yaptım ama bi işe yaramadı halen dökülüyolar ve çok cansızlar,bir de uçlarına perma yaptırdım istedimm gibi olmadı şimdide sürekli ütülüyorum kendim etim kendim buldum ..:1no2:
evet nefertaricim şimdi nasıl saçların.bu tip ürünler kullanırken saçlar güzel oluyor ama sonrasında dökülme devam ediyor diye duymuştum.bioxcin kullandım, onda da öyle oldu.kullanırken çok güzeldi saçlarım bırakınca yine dökülmeye başladı.
evet nefertaricim şimdi nasıl saçların.bu tip ürünler kullanırken saçlar güzel oluyor ama sonrasında dökülme devam ediyor diye duymuştum.bioxcin kullandım, onda da öyle oldu.kullanırken çok güzeldi saçlarım bırakınca yine dökülmeye başladı.
canım bütün eczanelerde bulabiliriz herhalde değilmi
bendede saç dökülmesi varda
bende denemek istiyorum
Ben gittim şimdi dermatoloğa muayene oldum.Otacının bitkisel şampuanına karışımlar yazdı evingen bepanthen falan da var bunun içinde bugün gidip alıcam ve 1 ay sonra kontrolo gidicem..Tüm şikayetlerimi anlattım böyle enteleyle cartla curtla oalcak iş değil arkadaşlar ben 2 haftadır kullanıyorum enteleyi daha beter yaptı valla paramda boşa gitti üstelikk..(
bende saçlarım dökülmesi nedeniyle doktora gittim.sanki hergün dahada artıyordu doktor kan testi istedi önce vitamin eksikliği gibi bir nedenden olabilirmi ona bakıldı önce.bir problem yoktu.bunun için ilaç verilemeyeceğini ancak şampuan önerebileceğini soyledi.denemekten ne çıkar diye düşündüm aldım ve memnun kaldım dökülme giderek azaldı kısa zamanda.belki benimkide arkadaşların işine yarar diye diğer arkadaşlarınkine ek olarak paylaşmak istedim.çinko çok önemli.ismi:sedolin 10 ytl eczanelerde bulunuyor talimatı üzerinde zaten.:teytey:
canım benim de saçlarım dökülüyor doktora gittim tiroid hastası olduğum içinmiş ..acaba benim de işime yarar mı...yinede bir doktora danışıp öyle alayım bari...teşekkürler yinede bilgilendirdiğin için...a.s.
Selamlar
Bu şampuanin Ayni Zamanda Ampül Kürü Filan Da Var Mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?