Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar benimde saçım çok seyrek ama doğuştan değil öyle biraptallık yaptım ki.Lisede saçımın rengini açmak istedim vede sıvı peroksit diye bir maddeyi şu saç boyalarından çıkan sıvıyı alıp başımın heryerine bi güzel sürdüm.O günden sonra saçlarım hızla seyrelmeye başladı yaklaşık 7 senedir saçlarımı eski haline getirmeye uğraşıyorum.Doktora gittim defalarca test yaptırdım,bioxin kullandım,badem susam yağları,e vitamini,biotin diye bir vitamin ki çok etkikli saç dökülmesinde ama hiçbiri işe yaramadı saçlarım dökülmüyo ama çok seyrek ve gürleşmesini istiyorum...........olmuyo........... olmuyo............Kötü Kazen olmuyo
Ayy canım benim seni çok iyi anlıyorum bende yaklaşık 2 sene önce aptal bi kuaför hatasından saçlarım mahvoldu ve hala kendine getiremedim..Bende bi çok kez maske falan denedim Seninde dediğin gibi saç bakım yağları,susam yağları, badem yağları,sığır iliği,entele otu ,çam terebenti ama hala eski saçlarım yoksenağlama..
Ama sana tavsiyem sığır iliği ben bunu bi dönem kullandım çok iyi geldi saç çıkardığını kesin olarak söyleyebilirm ama kullanımı zor olduğu için bıraktım..En son olarak entele otu kullanıyorum ama memnun kalmadım yarın ilik alıp ona dönecem tekrar zahmetli ama sonuç veriyor..Birde unutmadan yapmak isterse kullandığın şampuanın içine çam terebenti katacaksın..Sonuç alacağına inanıyorum..Tekrar geçmil olsun..senağlamasenağlama
öncelikle çok teşekkür edrim önerileriniz için.Çam terebentinide kullandım,zeytinyağlı defne sabunu vs. kullandım
şimdi yılanyağı,ısırganotu ve plasenta şampuanı kullanıcam birde attar babama yılanyağı ile ısırgan otunu aynı zamanda kullanmasın demiş haberiniz olsun.Bir senedir bioxin kullanıyorum içine çam terebentin katacaktım yalnız pahalı bi şampuan ya bozulursa diye düşündüm zaten bitkisel dedim kendimce.......
yılan yağı için forum başlığı göremedim var mı acaba yoksada biri açsa nasılolurrr?CADIARZU
ya kızlar anneme gıttım aldırdım placenta sampuandan bugun yıkadam cok gusel kokuo =) ama sacımı yıkadıktn sora banyoda baya doktu sızce bu normalmı:S ama cıdden sacımı yumusacık yabtı hosuma gıttı daha ılk kullanım 1 2 ay olmadan anlayamıcm sonucu ıns ıse yarar herkzde ve bnde =) bıde su sarımsak olayına gırıorum kızlar yetrkı saç cıksın kanatana kdr surerıım hıç sorun deıl =)
ya kızlar anneme gıttım aldırdım placenta sampuandan bugun yıkadam cok gusel kokuo =) ama sacımı yıkadıktn sora banyoda baya doktu sızce bu normalmı:S ama cıdden sacımı yumusacık yabtı hosuma gıttı daha ılk kullanım 1 2 ay olmadan anlayamıcm sonucu ıns ıse yarar herkzde ve bnde =) bıde su sarımsak olayına gırıorum kızlar yetrkı saç cıksın kanatana kdr surerıım hıç sorun deıl =)
cnm ben bu tür yani dökülme önleyici şampuanlarda böyle bi etkinin olduğunu duydum.yani ilk başta ölü saçları atarmış bu şampuanlar.ama tabi herkeste aynı etkiyi yapmayabilir.bi süre kullan öle karar ver derim
canım istersen 2-3 kere denedikten sonra karar ver herkezde aynı etkiyi yaratmaya bilir.
saol cnm bnde ole dusunmustum ztn ıns guzel sonuclar alırm kısa zamanda ve sızede bunu belırtırm :sm_cool:cnm ben bu tür yani dökülme önleyici şampuanlarda böyle bi etkinin olduğunu duydum.yani ilk başta ölü saçları atarmış bu şampuanlar.ama tabi herkeste aynı etkiyi yapmayabilir.bi süre kullan öle karar ver derim
bılıorum cnm saol yerimseniben ztn sole bı bı ay kullanıymde ondan sora net bılgılerı yazarım sıze ztn şolede bısı var kımyasal ıcerıklı kullanıcama bıtkısel ozlu doktorlarında tavsıye ettıgı seyı kullanırm daha ıı ıkı turlude sacım dokuluo ztn kı bunun dokulmeyı kesıcenı umıt edıorum ıns kafamçokkarıştı
ya beltın cım sana bısı daha sorucam ben saçlarım yaglı demıstn sanırsm bnmkılerde yaglıdır mesela pazar aksamı yıkadım ben salıya yanı bugune hemen yaglandı sacım aacaba sendede ole mı oluo yada ne kdr surede yaglanıo belırtırsen sevıncem cnm saol :sm_cool:
benim saçım eskidedn ok yaglanırdı ama 2-3 senedir yaglanma olumuyo bundanda olmadı canım