Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç dökülmesine karşı Placenta Şampuan

• Konu Sahibi Konu Sahibi Beltin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Organıcum kullananınız var mı bende bu şampuanla araştırma yapıyorum herkes memnun

Ben de bütün msjlarınızı okudum.Çıkardığım sonuç şu:Evet dökülmeyi minimuma indiriyor (kesmiyor) fakat bırakınca daha çok dökülüyor.Ömür boyu 300ml lik şampuana 20tl vermeye devam edebilir miyiz?düşündürücü.Biz kadınlar daha çok enazından 5-6aylık kullanım sonucu sonuç alabileceğimiz şeyler arıyoruz haklı olarak.geçici,yatıştırıcı şeyler değil.
Forumlara bakıyorum bioxcin işe yaramadı diyolar,restorex de işe yaramamış plecanta tatmin etmedi.Bende organicuma bakicam bakalım.Emin olmadan bişeye başlayınca sonuçlarına katlanmak daha acı olabiliyorklava:

arkadaşlar plesanta şampuandan bir tane işe yarayan kişi yokmu?
benim dökülmemi tamamen durdurdu diyeniniz var mı?

kızlar ben bugün placenta adım çok araştırdım organicum ile placenta arasında kaldım.
placentaya karar verdim inşallah işre yarar yazarım sizede

ilk izlenimim; güzel kokuyo ama kalıcı değil, çok köpürmüyo ama ymusacık yapıyo

kızlar yakın zamanda plasenta kullanıpta memnunum dökülmemi kesti diyeniniz varmı almayı düşünüyorum da!!

kızlar ben uzun uğraşlar sonucu bu şampuanı buldum,bence cok güzel.benim günde en az 150 tel sacım dükülüyordu,inanın oturup sayıyordum artık kafayı yemiştim,kel kalma korkum vardı resmen...sonra bi sürü şampuan aldım denemdim revigen,revivogen,hayashi,bi tane daha var adını hatırlamıyorum reklamı yapılan ampullari de var hani...daha cok döktüler neredeyse...sonra bu plasentaya basladım şimdi çok şükür 10-15 tel filan...losyonu da var o da cok güzel ben cok memnunum stresliyim diye dökülüyor bu kadar da,yoksa 2-3 tele inmişti bi ara.mutlaka deneyin bence

kızlar ben bu şampuanı yıllar önce burda görüp almıştım. hatta kampanyası vardı 3 adeti 30 liraydı. 1 tanesini erkek arkadaşıma verdim 2 tanesini ben kullandım. ikimiz de memnun kalmadık. inşallah alanlarda işe yarar ben de etkisi hiç iyi olmadı ne yazık ki

saçların her bölgesinde mi aynı etkiyi gösteriyo benim saçlarımın alt kısmı çok gür tepeleri döküldü de

bikaç sene önce dermotoğa gitmiştim bana bunu yazmıştı ama almamıştım...demek faydası varmış....

pazartesı tahlıl sonuclarımı alınca bısey cıkmzsa dokturuma sorup kullanmayı dusunuorummm kullann arkdaslr varsa yorumlarını esırgememelrını rica ediıorumm..

Son düzenleme:
ben losyonunu kullaniyorum ayricada baska bi markanin placenta ve kina ozlu saç bakim kremine basladimm. losyonu yatarken suruyorum ole yatiyorum kokusu ilk basta belli oluyo ama bi iki dakkaya geçiyo. zaten uzerinde saç dokulmesini onledigi yaziyo saç çikartir diye bi iddiasi yok 3 aylik bi kullanimi ongoruyo valla benim dokulmem azaldi ben memnunum. belki set olarak kullaninca daha etkili oluyodur

merhaba brn , sedolin i hala kullanıyormusunuz acaba ? ben de cildiyeye gittim saçımda kaşıntı ve saç dökülmesi vardı. nizoral verdi doktor ama etkisi kısa sürdü daha da çok kaşınmaya başladı. plasenta yı önermişti ama sedolin daha uygun gibi görünüyor . eğer memnunsanız hala ben de alıcam . iyi günler..

Placenta şampuanı kullanıp kullanmama konusunda ben de çok tereddüt ettim. 2.5 aydır da kullanıyorum. Etkisini görmeye başladım diyebilirim. Fiyatı ise ben 22 tl ye almıştım ama

Novocrin Placenta Şampuan Saç Dökülmelerine Karşı 300 ML - Sağlık ve Kişisel Bakım - Hepsiburada.com
burada 24tl ye de bulabilirsiniz.

Ayrıca daha detaylı bilgi edinmek istiyorsanız bu makalede de placenta konusunda faydalı bilgiler olduğunu söyleyebilirim.
Saç Dökülmesini Placenta Şampuan İle Durdurun | Sağlık Sırları

Merhaba cnm ,

Uzun zaman önce yazmışsın ama benle aynı ürünler kullandığın için somak istedim.
Ben de doktor önerisi ile foltene ile başladım sonra bırz kaşıntı yaptı forumda çok beğenildiğini gördüm bi de plasenta deneyim dedim ama forumda söylenenlerin aksine saçarım çok sertleşti ve kepek oluştu üstelik dökülmede azalmadı.

Gerçi çok uzun süre kullanmadım ama, dökülmenin devam etmesinden korkuyorum, açıkçası bu seviyeye getirmek için bile çok uğraştım (

Sen ne önerirsin , plasentaye devam etmelimiyim sence ??

Cnm bn saç dökülmesi için gittim, kepek gördü doktor ve sedolin sonrasında da foltene verdi.
Ben çok beğendim açıkçası, kepeğe çok iyi geldi dökülmede de işe yaradı. Foltene ye geçince hatta kaşıntı ve dökülme geri geldi
Bİr dene istersen fiyatı 21 tl isi sanırım büyük şişenin ..

ilk izlenimim; güzel kokuyo ama kalıcı değil, çok köpürmüyo ama ymusacık yapıyo

Ya forumlarda birçok kişi saçlarını yumuşacık yaptığından bahsetmiş ama benimkini kıl gibi semsert yaptı resmen ve kepek kaşıntı da beraberinde geldi.

Çok hayal kırıklığı yaşadım gerçi iki sefer kullandım ama dökülme devam ederse 6 aylık emeğım, param boşa gidecek ((

bende kullandım bi kaç ay fakat düzenlide kullanmamıştım..bu sürede sanki azalıyor gibiydi ama yine dökülüyor hep dökülüyor tekrar alayım en iyisi düzenli kullanım sonrası görmek lazım faydası olup olmayacağını

Merhabalar,
Dün itbariyle palsenta belasını kullanamayı bıraktım çünkü saçalrım oluk oluk dökülmeye başladı.
Hepsi plasenta dan değiildir sanırım çünkü bu aralar çok stresli bir dönemden geçiyorum aynı zamanda ama, dedim ya çok emek sarfettim biraz daha canlansın diye, riske atamadım devem ederek.
BEn de paramı çöpe attım işte
Neyse şimdi yine sedonile döndüm umarım azalır en azından .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…