E
ela
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Beltin
-
placenta shampoo arkdaşla benim saçlarım kel kalcm die korkuyodum ve sonunda eczane bana bunu tvsiye etti ,Ve saç dökülmelerim 2 yıkamdan sonra kesildi
3 yıkamamda tamamen sona erdi ve dökülen saçlarımın yerine yenileri çıktı şuanda kafamın heryerinde küçük saçlar vr mutluyum
uzatmaya gelince ise çok degil mesela bi santim uzatcagına 2-2.5 cm uzatıyo .
Deneyin derim fiyatı 16.5 ytl.
bende saçlarım dökülmesi nedeniyle doktora gittim.sanki hergün dahada artıyordu doktor kan testi istedi önce vitamin eksikliği gibi bir nedenden olabilirmi ona bakıldı önce.bir problem yoktu.bunun için ilaç verilemeyeceğini ancak şampuan önerebileceğini soyledi.denemekten ne çıkar diye düşündüm aldım ve memnun kaldım dökülme giderek azaldı kısa zamanda.belki benimkide arkadaşların işine yarar diye diğer arkadaşlarınkine ek olarak paylaşmak istedim.çinko çok önemli.ismi:sedolin 10 ytl eczanelerde bulunuyor talimatı üzerinde zaten.:teytey:
yok sadece losyonu var. restorex ve bioxin de kür olayı var. birde novanordisk firmasına ait tea tea (sanırım böyle bir şampuanı daha var ama bence placentanın kendisi daha iyi losyonla kullanırsa daha iyi sonuç verir.
bir çalışan olarak birçok formülü denedim. placentayı uzun süre kullandığımda Bursa'da lüks bir kuaför saçınız ne kadar güzel parlıyor deyip hayret etmişti.
şimdilerde foltene kullanıyorum zaten sadece ikisini kullanıyorum. biraz pahalı oluyor ama tek ben kullandığım için uzun süre gidiyor.
merhaba brn , sedolin i hala kullanıyormusunuz acaba ? ben de cildiyeye gittim saçımda kaşıntı ve saç dökülmesi vardı. nizoral verdi doktor ama etkisi kısa sürdü daha da çok kaşınmaya başladı. plasenta yı önermişti ama sedolin daha uygun gibi görünüyor . eğer memnunsanız hala ben de alıcam . iyi günler..
ilk izlenimim; güzel kokuyo ama kalıcı değil, çok köpürmüyo ama ymusacık yapıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?