Saç Şekillendiriciler Saç düzleştirici kullananların yorumları

• Konu Sahibi Konu Sahibi limonatam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar saç düzleştirici alıcam ancak bir ince plaklı birde kalın plaklılar var benim merak ettiğim hangisi daha kullanışlı pratik kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

crazy cnm ınceler bana daha kullanıslı gelıo agırda deıl hafıf ve cok rahat ben braun es2 kullanıom sanada tavsıye ederım ıncelerın bı avantajıda bukleler yapabılıosun hafıf dalga verebılıosun onerırım cok gusel duzlestırıp parlaklık saglıo... helekı boyasız saclarım bnm okadr gusel parlaklık verıokı :asigim:

teşekkür ederim canım kalınlarla bukle yapılmıyor değil mi? diğer kullanan arkadaşlarında önerilerini bekliyorum çünkü çok kararsızım ince plaklımı yoksa kalın plaklı düzleştiricimi almalı?

hayr cnm kalınla yapılmıyor kalında ıyıdır tabıde daha cok sac tutamı duzlestrmek ıcın plakası kalın oluyor........ ama gercekten forumdada okursan gecmıs tavsıyelerıı ona gore karar verırsın braun cok gusel kullanıslıı cok kısa surede fonlu gıbı yapıom saclarımı kullanıpta pısman olan yok olacagınıda dusnmuom hıc sızınde onerılerınıızı beklıos arkdslara.s.

kızlar hepinize teşekkür ediyorum öncellikle sonunda aldım fakir etne set aldım.Arkadaşımda bylıss Pro230 vardı ben hiç bir fark göremedim aralarında saçım tıpkı ütülü gibi oluyo.Harika bukadarını beklemezdim.2 tane ayarı var 1.kademe benim saçım düz olduğu için bana yetiyor 2. kademe halamın dalgalı saçlarını dümdüz yaptı.1 dak. içinde ısınıyo.Hemen şekil veriyo.Dalgası çok iyi değil ama 3-4 dak ısınmasını beklemeniz gerekiyo 30 saniyede sardığınızda beklettiğinizde harika bukle yapıyo 20 saniyede dalgalı oluyo annemim saçı dalgalı onu daha kolay yaptı benim düz ben uğraştım.Bende çok işe yaradı gerçekten.Remington alcam diye çıkmıştım S8660 fakat bulamadım fakir aldım alan 2 kişinin önerisi ile satıcılar değil onlar elinde mevcut olan herşeyi önerdi.Arkadaşım kullanıyo 2 tane onlarda memnun.kendinize cici bakın öptüm

kızlar bende braun es2 aldım yrn kullanıcam cok sabırısızlanıorm hehe ama daha once arkadsımda deneyıp cok memnun kaldıgım ıcın burdakı yorumlarıda okuyup ole karr vermıstım mutluyum =)

cnm bende burdakı onerılerden yol cıkarak memnun kaldım her banyo sorası elimi atıom hemen brauna:dance: bos durdurmuom onu alanlar hayrlı olsun alcaklarada hıc durmasın arkdslar

yeni bi saç düzleştirici istiyorum ama hangisi alim kara veremedim ya

kesinlikle philips.aliminyum gövdeli olanı.210 dereceye kadır çıkıyor ve dijital.Harikalar yaratıyor.fiyatı 105 tl

Kızlar ya ben saçlarımı düzleştirirken çok döküyorum saçlarımı ya da dökülüyor anlamadım

Aslında düzleştirici dökmekten ziyade yakıyo sanki. Hemen kırılıveriyo, sık kestirmek gerekiyo. Aslında ısıdan koruyucu saç kremleri var belki işine yarar.

benım kardes gecenlerde FAKİRİN' aldı gayet mennunuzzz seramık ıyon teknolojısı varmıs galıba sacı parlaklastırıyor fıyatıda superrrrrr 25 ytl

seramik saç düzleştiricilerin hiçbirini önermiyrum zamanla çatlama ve kırılmalar oluyor tecrübeli kullanıcı tavsiyesi paranıza yazık olur...
remington kullanıyorum çok memnunum saçlarım kıvırcık..gerisini siz düşünün..fakat şuna da inanıyorum kaliteli mal fiyatından belli olur....ucuz mal almayın boşuna...

benimki de remington ucuza almadım ama saçım için kıyarım paraya

braunu ES2 süper.bence dene fiyatı 150 ytl ye aldım ama gerçekten çok güzel

phılıps aldım ilk deneyimimi akşam yaptım harika birde benim saçlarım kıvırcık bir görsenizzz

arkadaşlar düzleştiricilerden fırçalı olanları mı tavsiye edersiniz yoksa seramik plakalı ince uzun olanlarını mı?
benimki rowenta lissima ..aslında memnunum..ama 3 yıl oldu.gücü biraz zayıfladı gibi.
Saçlarımı kırıyor sanki..ne önerirsiniz???..a.s.

arkadaslar braun es 2 yle aynı zmanda cok gusel bukleler yapabılıosunuz cok sahane duruo vee parlak duz saclara kavusuosnuz benm onerım braun gercekn cok memnun kalıcaksınıza.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…