arkadaslar bende sinbo kullanıorum ve gercekten fön çekilmiş gibi oluyo:sm_cool:
kızlar acaba benmi kullanmayı bilmiyorum philips benimki 150 derecede kullandım banyodan sonra saçımı kurutup kullandım, bayağıda uğraştım yani istediğim gibi olmadı acaba derecemi az geldi saçıma kabardı gene şemsiye gibi oldu (arkadaşım biri sormuş heralde şemsiye gibi ? yani kabardı kalktı havaya demek bana göre :sm_confused:)
arkadaşlar saçlarımı ütülüyorum ve sıcagına dayanamıyorum marka düzleştırıcı soylermısınız sızın kullandıgınız varsa
meraba
ya arkadslar bende braun satin ions var ama
beceremiom heralde ole 1 saat ugrasıorum
ama urun gusel
su on dakkada hazırım dienler
var mıdır bu isin bi takdigi
ama yakıyor valla
en iyisi de yakıyor
buna bi onlem bi care varmı
?
su mavi su ise yarar mı?
nerede satılır?
ha bu arrda saclarım dalgalı ve cok ince telli
ya benim kuaforum duzlestiriciyle yapio onun duzlestiricisinin markasi fhi ama cok guzel oluyo kadinin elindenmi ne artik ama ben yapamiyorum hic o kadar guzel artik wax la fln duzeltmeye calisiyorum kahkulleri
arkadaşlar bir sorum olcak....saçlarımızı yıkadıktan sonra kurutuyoruz ya..sonra böyle nemli kalıyor..üstüne ben bi sprey sıkmıştım arkadaşım vermişti ama şimdi adını hatırlamıyorum..o sprey saçlarımı dümdüz ettii..fön çekildiğinde bile böyle düz olmamıştı...hiç kabarmıyo..süper...hostesler fln da kullanıyor hep...biliyor musunuz öyle bir sprey...krem ya da...kullananınız var mı? herkes makine ile mi yapıyor düzleştirme işini? var mı böyle bir krem ya da sprey bilen..saçları düz yapan ) ve nereden alabilirim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?