Saç Şekillendiriciler Saç düzleştirici kullananların yorumları

• Konu Sahibi Konu Sahibi limonatam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim vazgecilmezim onsuz naparim bilmiyorum :) kac senedir surekli kullaniyorum saclarin ucunu yiprattigi dogru ama sacina hic bisey yapmayanlarinkide kiriliyo. tresemme in isiya karsi koruyucu bi sprayi var ondanda aldim simdi cok guzel saclarim

kızlar acaba benmi kullanmayı bilmiyorum philips benimki 150 derecede kullandım banyodan sonra saçımı kurutup kullandım, bayağıda uğraştım yani istediğim gibi olmadı acaba derecemi az geldi saçıma kabardı gene şemsiye gibi oldu (arkadaşım biri sormuş heralde şemsiye gibi ? yani kabardı kalktı havaya demek bana göre :sm_confused:)

yok canım anlamını anladım da benzetmen çok hoştu doğrusu..çok güldüm..Allah da seni güldürsün..:roflol:

bu arada şu saç düzleştiricisi olayını fena taktım kafaya...

biopelincim allah hepimizin yüzünü güldürsün arkadaşım....:dance:

arkadaşlar saçlarımı ütülüyorum ve sıcagına dayanamıyorum marka düzleştırıcı soylermısınız sızın kullandıgınız varsa

ya şu garıp kaynarcalıya varsa bı marka soyleyın ya aldım ıyı çıkmadılar marka marka dedım yaktı benı pekı sız ne kullanıyosunuz

arkadaşlar saçlarımı ütülüyorum ve sıcagına dayanamıyorum marka düzleştırıcı soylermısınız sızın kullandıgınız varsa

ben braun professional kullaniyorum 13 farkli derecesi var ayarlayabiliyosun cnm 4 yila yakindir bende var halen bozulmadi bana baya dayandi tavsiye ederim. ghd ve fhi da var onlar biraz daha pahali

meraba
ya arkadslar bende braun satin ions var ama
beceremiom heralde ole 1 saat ugrasıorum
ama urun gusel
su on dakkada hazırım dienler
var mıdır bu isin bi takdigi
ama yakıyor valla
en iyisi de yakıyor
buna bi onlem bi care varmı
?
su mavi su ise yarar mı?
nerede satılır?
ha bu arrda saclarım dalgalı ve cok ince telli

canim ben bolumlere ayiriyorum sacimi simdi uzunluklari normal omuzlarimin biraz altindalar 15 dk suruyo yapmam. ayirdigim bolmu once bi kere tariyorum sonra duzlestiriciyle ustunden bi kac kere geciorum dumduz oluyo ama kahkul kestirdim onlari tam guzel yapamiyorum daha havaya fln dikilio a.s.

Benim saçlarım dalgalı ve biraz hızlı yapınca 5 dk ya bile dümdüz oluyo.
Philis salonstraight jade müthiş bi alet.

işte özellikleri:

Maksimum parlaklık ve koruma
Profesyonel şekillendirme sıcaklığıyla bir araya getirilmiş son derece pürüzsüz yeşim seramik plakalar, maksimum parlaklık ve koruma için besleyici maddeleri hapsederek üst saç derisini kapatır.

İyon bakımı
Saçınızı çevreleyen ve bakım yapan iyon akımları salınır. Bu da, saçınızı düz ve parlak olmasını sağlayarak kıvrılmaların ve elekriklenmelerin azalmasıyla sonuçlanır.

Profesyonel sonuçlar için
Ultra parlaklık ve koruma için yeşim seramik
İyon bakımı kıvrılmaları ve elektriklenmeyi azaltır
Uzun ömürlü sonuçlar için profesyonel sıcaklık

Zamadan tasarruf
30 saniye içinde anında ısınma

Kolay kullanım
Saç tipinize uyması için ayarlanabilir ısı ayarı
Karışmayı önleyen döner kablo
1 saat sonrasında otomatik kapanma
Isıya dayanıklı tutma yeri

Ürün Ek Bilgisi

Teknik veriler
Voltaj: 220-240 V
Frekans: 50-60 Hz
Istıcı tipi: PTC
Malzeme muhafaza: PET
Kordon uzunluğu: 1,8 m
Renk / kaplama: Havyar tonlu siyah zeytin

Isı ayarı 120 den başlıyo sanırım 200 e kadar çıkıyo 5 er 5 er.
Yazanların hepsi doğru denedim gördüm ölemiş:))
120 ytl ye almıştım kampanyadayken
ama yalnız düzleştirme özelliği var dalgalı yapmıyo
kısacası tavsiye ederim

bu arada kahkülleri düzleştiriciyle yapmak imkansız sanırsam:)en iisi fön onlara da.yoksa alna yapışıyo yada dikiliyo dediğin gibi

bende phılıps ın var ve cok memnunum tavsıye ederım arkadaslar kırma fln da yapmıyo ısı ayarını kendınız ayarlıyorsunuz gostergesı var

ya benim kuaforum duzlestiriciyle yapio onun duzlestiricisinin markasi fhi ama cok guzel oluyo kadinin elindenmi ne artik ama ben yapamiyorum hic o kadar guzel artik wax la fln duzeltmeye calisiyorum kahkulleri

dikkate alcam gozzy..
tesekkurler..
umarım becerebilirim

ya benim kuaforum duzlestiriciyle yapio onun duzlestiricisinin markasi fhi ama cok guzel oluyo kadinin elindenmi ne artik ama ben yapamiyorum hic o kadar guzel artik wax la fln duzeltmeye calisiyorum kahkulleri

fhi marka da hangisi.. hiç duymadım.. acılımını yazarmısınız arkadaslar merak ettim.. tskler..

ben philips salon straight olanından kullanıyorum.205 dereceye kadar ısınıyor çok memnunum ben.

Arkadaşlar ben de sonunda aranıza katıldım..Dün Babyliss düzleştirici aldım..fiyatı :50 ytl..
ve sonuç..harika..
tavsiye ederim..yerimseniben

arkadaşlar bir sorum olcak....saçlarımızı yıkadıktan sonra kurutuyoruz ya..sonra böyle nemli kalıyor..üstüne ben bi sprey sıkmıştım arkadaşım vermişti ama şimdi adını hatırlamıyorum..o sprey saçlarımı dümdüz ettii..fön çekildiğinde bile böyle düz olmamıştı...hiç kabarmıyo..süper...hostesler fln da kullanıyor hep...biliyor musunuz öyle bir sprey...krem ya da...kullananınız var mı? herkes makine ile mi yapıyor düzleştirme işini? var mı böyle bir krem ya da sprey bilen..saçları düz yapan ) ve nereden alabilirim ?

şu mavi renkli bir sıvı var ya sarıkız mı ne adı o oolmasın senin dediğin....:smiley-cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…