Saç Şekillendiriciler Saç düzleştirici kullananların yorumları

• Konu Sahibi Konu Sahibi limonatam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bugün fakir liona saç düzleştiricisi aldım bu kadar iyi sonuç vereceğini düşünmüyordum açıkçası çünkü saçlarım gür ve kalın telli,vede açıkçası fiyatının diğer düzleştiricilere göre daha düşük olması beni düşündürüyordu nette bir iki tavsiye görünce aldım,iyikide almışım hem ucuz(30 ytl) hem işini çok iyi yapıyor :))

bende düz saçlıyım ama önlerini düzeltmek için düzleştirici kullanıyorum phlips düzleştirici öneririm.

benimde kafa allak bullak oldu bide biri anlatsın mavi su nedir nerde satılır???:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

bende philips saç düzleştiricisinden çok memnunum saçlarımı hiç bu kadar güzel görmemiştim meğer ne cevher yatıyomuş kafamda

merhaba babyliss en iyi urun bence philipste aldim ben ama hic memnun deildim babylise gectim harika. bende kim gorduyse aynisindan aldi bence madem para veriyorsunuz babyliss alin cok kullanisli... ayrica mavi su dediginiz SELECTIVE PROTEK adli bi urun kuaforlerde var denizden cikinca sertlesen saclara hemen mudahale edebiliyor.. artik kadinlarin hepsinde var kuaforden almistim 50ytle 1 sene oldu cok az kullanildigi icin 2 senede idare eder..yerimseniben

Benim makinem philipsin seramik tabakası büyük olan XL modeli.Çok memnunum ben.Hem de bir hamlede daha fazla tutam düzleştirebiliyosun.Bahsettiğiniz selective mavi sudan ben de kullanıyorum 1 senedir ama kırıklara hiç bir faydasını görmedim.Sadece yumuşatıyor.Ama tek çareyi defne yağında buldum.Herkese tavsiye ediyorum.Ben 1 senedir haftada 1 mutlaka düzleştirici kullanıyorum.Artık süpürge gibi tiftik tiftik olmuştu saçlarım.Ama saf defne yağı aldım ne de olsa defnenin tam da orta yerindeyiz. :)O kadar faydasını gördüm ki anlatamam.Denemediğim pahalı saç maskeleri kalmamıştı elseve,gliss.Defne yağı ilk etapta yumuşacık yapıyor,daha sonraki zamanlarda pürüzsüzleştiğini kesinlikle hissediyorsunuz.Litresi 20 ytl'ydi.Ben 200 gr tarttırdım şişeyle aldım.Fazlasıyla yetiyor.Bir de hint yağı aldım 2,5 ytl'ye ondan da çok az ekliyorum,çok memnunum.

Nasıl kullanıyosun canım defne yağını...?miktarı nasıl yani..

biopelincim aldığım defne yağının(200 gr)bi kısmını yani 2-3 çorba kaşığı kadarını bi kaseye koyuyorum,yine aynı miktarda göz kararı hint yağı ekliyorum.Sen saçının uzunluğuna göre ayarlarsın.Bunu saçıma dipten uca sürüp bekliyorum o anki durumuma göre 1-2 saat.Yarım saat bekle en azından ama.Ben böyle yapıyorum tatlım.Yalnız defne yağı saf olandan olacak.Hani küçük şişelerde bitkisel yağlar var ya markalı malesef onlardan olmuyomuş burdaki baharatçılar dedi.Farklı bir işlem görüyomuş onlar aynı etkiyi vermiyomuş ve yakıcı özelliği varmış yağın,işlem gördüğünden dolayı.Umarım bilgi verebilmişimdir canım.

solasın canım..deneyeceğim en kısa zamanda..:enbuyukkk:

ya mavi su ne ya??? niye kimse cevap vermiyoooooooooo

nerden bulacağız saf yağları cnm peki şişelerdekiler işlenmişse?

Gözdeycim bulunduğun yerdeki baharatçılara sor,mutlaka bitkisel yağ da satıyolardır.Genelde türkiyenin çoğu yerine pazarlıyolar bu yağlardan.Saf defne yağı sor.Ben hazır olandan istemiyorum de.Onlar söylerler canım.

ya mavi su ne ya??? niye kimse cevap vermiyoooooooooo

bulutcum ozleww arkadaşımız yukarda açıklamış,yararı olur soruna diye kopyalayım dedim.Bir çok marka da çıkardı bunu.Sadece kuaförlerde ve kuaför malzemeleri satan yerlerde bulunuyor.

kızlar ben bugun philips'in salon straight pro xl'ini aldım. henüz denemedim. 1-2 saat içinde size geri döneceğim. sonucu yazacağım. ama memnun kalacağımı düşünüyorum. burada yazılanları okuyunca dün fena gaza geldim ve bugun gidip aldım:) inşallah güzel bir başlangıç olur benim için :)

dün philips'imi kullandım. 140 derece ile başlıyor. ben 110 derece ile yaptım biraz korktum açıkçası en başta yakarım uzun tutarım saçımda makineyi falan diye..sanırım 220 dereceye kadar çıkıyor..normalde 1 saat içinde yapmanız lazım..makine 1 saatin ardından kendini kapıyormuş..zaten 6 tane çubuk var makinede gösterge kısmında..her 10 dk.da bir bir tanesi sönüyor..ben saçımı bitirdiğimde 5 çubuk daha vardı:) yani 10-15 dk.da bitirdim işimi ve en düşük seviyede ve biraz şişirerek diyeyim. benim saçlarım yıkandıktan sonra kabarır..zaten neredeyse belimdeler...ben çok ama çok memnun kaldım..teknosadan aldım dün...her yerde 130 milyon..ama teknosada kampanya var 99 ytl..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…