fhi marka da hangisi.. hiç duymadım.. acılımını yazarmısınız arkadaslar merak ettim.. tskler..
dikkate alcam gozzy..
tesekkurler..
umarım becerebilirim
biopelincim aldığım defne yağının(200 gr)bi kısmını yani 2-3 çorba kaşığı kadarını bi kaseye koyuyorum,yine aynı miktarda göz kararı hint yağı ekliyorum.Sen saçının uzunluğuna göre ayarlarsın.Bunu saçıma dipten uca sürüp bekliyorum o anki durumuma göre 1-2 saat.Yarım saat bekle en azından ama.Ben böyle yapıyorum tatlım.Yalnız defne yağı saf olandan olacak.Hani küçük şişelerde bitkisel yağlar var ya markalı malesef onlardan olmuyomuş burdaki baharatçılar dedi.Farklı bir işlem görüyomuş onlar aynı etkiyi vermiyomuş ve yakıcı özelliği varmış yağın,işlem gördüğünden dolayı.Umarım bilgi verebilmişimdir canım.
ya mavi su ne ya??? niye kimse cevap vermiyoooooooooo
nerden bulacağız saf yağları cnm peki şişelerdekiler işlenmişse?
merhaba babyliss en iyi urun bence philipste aldim ben ama hic memnun deildim babylise gectim harika. bende kim gorduyse aynisindan aldi bence madem para veriyorsunuz babyliss alin cok kullanisli... ayrica mavi su dediginiz SELECTIVE PROTEK adli bi urun kuaforlerde var denizden cikinca sertlesen saclara hemen mudahale edebiliyor.. artik kadinlarin hepsinde var kuaforden almistim 50ytle 1 sene oldu cok az kullanildigi icin 2 senede idare eder..yerimseniben
ya mavi su ne ya??? niye kimse cevap vermiyoooooooooo
sanırım saça sürülüo saçların kırıklarını gidieriomuş öle diolar ben denemedim.CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?