Saç Şekillendiriciler Saç düzleştirici kullananların yorumları

• Konu Sahibi Konu Sahibi limonatam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla arkadaşlar ben 2 hafta önce Babyliss saç düzleştriricisi aldım fiyatı 50 ytl..öyle aparatı falan yok ama çok memnunum..seramik plakalı olması önemliydi benim için..işimi de görüyor ..

arkadaşlar lüttfen bana yardım edin benim saçlarım baya kıvırcık ya su dalgası olur ya öle kıwırrcık uzunluğu omuzmdan biraz aşağıda ama saçlarımı yaptığımda önce dümdüz oluyor sonra dışa kıwrılıyor hava nemli olsada olmasada hep dışa kıwrılıyor hava nemliykende iiyice kıwırcıklaşıyor yani fönde düzleştiricide tutmuyor saçımı aama saçları benden daha kıvırcık olan arkadaşlrım war saçları dümmdüz oluyo ve öyle kalıyo bende çok üzülüyorum neler aldıysam olmadı kremler falan düzleştiricim REMİNGTON S1031 ama hiçbi işe yaramıyor düzleştiriyorum 5 dk sonra uçları dışa dönüyor dümdüz DURMUYOR ya bazı arkadaşlarım saç tellerimin kalın olduunu sölüorlar ama benmce ne kalın ne ince benden daha kaln tel saçlı ark.larm var hepsininki dümmmdüz duruyor ince tellilerinkide duruyor ama benimki durmuyor bana önerebileceğiniz düzleştirici warmı özellikle saçları benim gibi kıwrılan sonradan düzleştiricisini değiştirip dümdüz KALAN arkadaşların yorumlarını istiorm tabi warsa böle arkadaşlar remington s8203 çok güzel dyorlar ondan almayı düşünüyorum ama :S...ya bundada kıvrılırsa diye korkuyorum

bende braun kullanıyorum dijital ısı götergesi var en yüksek 200 e kadar ion shine die bişiy var parlaklık verio ben ondan çok memnun şu anki fiyatını tam bilmeicem ama 150 ytl civarındaydı aldığımda

rowenta straight&curl kullanıyorum. benim saçlarım genelde düz olduğu için düzleştirici özelliğini pek kullanmıyorum ama iyi düzleştirdiğini tahmin ediyorum. özellikle çok güzel bukle yapıyor tavsiye ederim. hatta yeni bir başlığa bukle bukle yaptığım saçlarımın resmini de koydum :)

arkadaşlar ben hiç denemedim ama saç ütülemede varmış.dümdüz oluyor saçlar.benim bi arkadaşım denedi.çok güzel ve dümdüz oldu saçı.düzleştiriciler aldım 2-3 tane.hiçbirşey yapmıyor.bide kullanımları çok zor.ütülemek saçı dükmüyor,yakmıyor ama doğal saçınızı ütüleye ütüleye dümdüz yapabilirsiniz.arkadaşım her hafta ütületti saçını.2-3 ay falan öyle yaptı.banyodan heöen sonra saçları sankidüzleştirilmi gibiydi.deneyşn

:smiley-cool:arkadaşlar ben hiç denemedim ama saç ütülemede varmış.dümdüz oluyor saçlar.benim bi arkadaşım denedi.çok güzel ve dümdüz oldu saçı.düzleştiriciler aldım 2-3 tane.hiçbirşey yapmıyor.bide kullanımları çok zor.ütülemek saçı dükmüyor,yakmıyor ama doğal saçınızı ütüleye ütüleye dümdüz yapabilirsiniz.arkadaşım her hafta ütületti saçını.2-3 ay falan öyle yaptı.banyodan hemen sonra saçları sanki düzleştirilmiş gibiydi.deneyin bence!

ben arçelik aldım aylar önce çok iyi düzleştiriyor fiyatıda uygun ben 55 e almıştım.benim saçımı düzleştiriyorsa herkeste işe yarar heralde.çünki fön falan tutmaz benim saçım kabarır hemen bu ürün gerçekten işe yaradı

beim saçlarım bukle bukleydi kalın bi şekilde ince değil ama arada düzleştirmek istiyordum. Bu düzleştiricilerden aldım ve sonuç artık asla saçlarım dalga olmuyor bide süpürge gibi oldular fön en azından saçın yapısnı bozmuyordu. Bu düzleştiriciler saçların apraz bağlarını bozuyormuş yani tekrar dalga isterseniz elde edememe durumunuzda var. Saçlarım anca 6 ayda kendine gelirmiş yani hiç kullanmazssam şimdi 2 haftadır kullanmıyorum bakalım ne olucak ben dalgalı saçlarımı özledim ne yalan söyliyim

Arkadaşlar bir önceki sayfada söylediğim raks saç şekillendiriciyi aldım, bütün aparatları sorunsuz çalışıyor, gayet de başarılı. İki kademeli ısı ayarı olduğu için saçı yakma tehlikesi de yok ben 1. ayarda bile çok güzel bukleler elde ettim, düzleştiriciyi de önlerde denedim ama zaten saçım düz olduğu için çok b fikir sahibi olamadım. Tost ve düzleştirici aparatı seramik kaplama yakma yapması mümkün değil yani. 43 milyon bu kadar işlevli bi alet için çok uygun bence internetten almanızı da tavsiye ederim çok hızlı geldi pazar gecesi sipariş verdim bu sabah elimdeydi düşünün yani yerimseniben çok mutluyum :dance:

haftada 2 kez kullanıyordum düzleştiricimi ama korkmaya başladım saçıma zarar verecek diye..ne kadar seramik plakalı da olsa sonuçta yüksek bir ısı uygulanıyor saçlara..
bende haftada 1 'e indirdim kullanmayı..

philips kullanıyorum çok memnunum
fiyatıda 100 ytl gibi bişeydi
fakirde aldım iyi değil malesef

Arkadaşlar 2,5 ay önce Remington S1031 3x Protection Sleek & Curly Saç Düzleştirici aldım. Çok güzel düzleştiriyordu saçlarımı ancak geçen gün arıza yaptı. Bu kadar kısa sürede arıza yapmaması gerekirdi Remington gibi kailteli bir firmanın düzleştiricisi. Ayrıca en kötü tarafı İstanbul'da sadece 2 tane servisinin olması. Çalışıyorum, haftasonu da Sirkeci'ye gitmek zorundayım şimdi :1no2: Tavsiyem sakın Remington almayın, braun almadığıma çok pişman oldum ben

philip ilk sacı cok guzel yapıyor daha sonra kabartıp elektrıklendırıo ve saclara cok zararlı kurutup yıpratıo ütüden farkı yok

kızlar seramik başlıklı olan, yıllarca denenmiş, saçı yakmadığı tarafınızdan tescillenmiş olan ve güzel bukleler de yapabilen bi düzleştirici var mı a.s.

cnm braun es2 dıom ben gercekten okadar kullanıslı parlaklık kazandırıo saclara buklelerıde cok gusel acaıp tadlı bukleler yapıo ama becerebılmek onemlı olan ılk basta becerememıstım orendım masaya gerek kalmıo ama hergun kullanırsan saclarını yıpratabılır malesf hangı sac duzlstrıcısı olursa olsun ısıdan dolayı dıkkat etmek gerıo ısıyı abartmadan 160 cıvarlarında kullandgın surece haftada 2kere yapmak yetıo saten memnunum bena.s

seramık cnm sac duzlestırıcılerın bana gore en ıyısı phılıpsı arkdsım kullanıodu benm saclarımı sertlestrdı bıraz ve aynı zmanda dıer sac duzlestırıclerden farkı ıyon puskurtmesı bu sayede saclara duzlestırırken parlaklık kazandırıo ve elektrıklenmeyı onluo tavsıye ederım ben 149ytl aldım bıraz pahalı ama cok ıyı:smiley-cool:

cnm bendede o dzleştriciden var ben 1 buççuk sene kullandım hiç arıza yapmadı ama saçlarımı önce dümmdüz yapıp sonradan uçları dışa dönümp kıvrılıyor o yüzden değiştirip Remington S8203 Saç Düzleştirici alıcam inş. işe yarar

Arkadşlr saç düzleştiricisi alacağımda. Sizin favoriniz olan markayı ve fiyatını yazabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…