Zehre Nur,
ben kullanıyorum Arzum'un o düzleştiricisini. Daha doğrusu kullanıyodum. Geçen hafta itibariyle bir daha kullanmamaya karar verdim. Saçlarımı çok yakıyor. Kuru kuru yapıyo adeta. Isı ayarı yok zaten. Üstelik teflon kaplama. Ama ben hiç memnun değilim. Hatta burada yazılanları okuyup Remington almaya karar verdim.
Haberin olsun.
remingtonu mu dedin yoksa arzum mu:uhm:Zehrenurcum,
inanmıcaksın ama ben de king'in saç şekillendiricisini aldım. İyi bi marka olmadığı için inanmıcaksın diyorum:) 40 ytl ye aldım iki gün önce. sürekli düz saçla gezmekten bıktığım için biraz dalgalı kullanayım istedim. ya hiç ümidim yoktu ama harika dalgalar yapıyo. youtube da saç düzleştiricisiyle nasıl dalgalı saç yapılır öğrendikten sonra aynısını uyguladım ve sonuç gerçekten harikaaa. 2 gündür doğal dalgalı saçlarımla geziyorum:))
beysaa,
benim aldığım ince uçlu. ama üstünde saç düzleştirici değil, saç şekillendirici yazıyo. 5-6 kademe ısı ayarı var. seramik kaplama. tavsiye ederim valla.
Valla Benim Philips Yanliz Benim Sacim çok Kivircik Ve Harika Yapiyor Dumduz Kuaförde Bile Bu Kadar Duz Olmuyordu
remington u tek geçerim. bence mutlaka denemelisiniz. harika bukleler yapıyorum. su dalgası gibi. düzleştirirkende mükemmel
tavsiye ederim
ben şiddetle babyliss i tavsiye ediyorum ve kendimde kullanıyorum sonuç harika benim saçlarım dalgalı banyo yaptıksan sora saçlarım nemliyken pantenin koruyucu düzleştirici kremini kullanıyorum saçlarım kuruyuncada düzleştiriyorum ve saçlarım jilet gibi dümdüz oluyo ve kabarmıyor ve yengemin saçınada aynı şekilde uygulanım yengem tam bi bonus kafa sırtında olan saçları beline indi ve dümdüz kabarmadı peri kızı gibi oldu kesinlikle babyliss derim kullanın görün daha iyisi yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?