Saç Şekillendiriciler Saç düzleştirici kullananların yorumları

• Konu Sahibi Konu Sahibi limonatam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende braunun sensocare akıllı düzleştiricisini aldım çok güzel bi ürün

Philips keratinli mi remington s9500 mü?
Remington s9500 kullanıyorum. Çok memnunum. Birde yanında maşa hediyesi vardı ama düzleştirinin yaptığı dalga çok daha güzel ve doğal hemde daha kolay yapılıyor. 1. Gün düzleştiriyorum 2. Gün üstüne dalga atıyorum. Akşam duştan önce saç uçlarımda zeytin yağı sürüp 1 saat bekleyip yıkıyorum.

benim düzleştiricim var ama istediğim kadar iyi değil o yüzden yeni bir düzleştirici düşünüyodum kuaförüm düzleştirici almaktansa fön mak. daha mantıklı dedi, etap 3200 marathon profesyonel fön makinesini kullanan var mı sizlerden de bi yorum almak istedim

Philips keratinli mi remington s9500 mü?
Remington bence canımm ben kullanıyorum çok memnunumm
Alırken braunla remington arasında kalmıştım uzun araştırmalar sonucu remingtona karar verdim ve aldım iyikide almışımm bence saç düzleştirici konusunda en iyi marka remingtonn

Babyliss PRO BAB2061E Baby Wave - bu ürünü nerde bulabilirim bilginiz var mı kızlar ??

Braun satin hair kullanıyorum, çok da memnunum. Sadece çok sık yapmamak lazım. Ben ayda bir iki defa düzleştiriyorum, öyle yıpranma, kırılma olmuyor.

Başka bir konuda yazdım burada da paylaşmak istiyorum kızlar...

Remington'un S8590 Keratin Therapy saç düzleştiricisini tavsiye etmiyorum. Düzleştirme açısından çok çok iyi ancak toplamda herhalde 5 kere kullanmış olmamıza rağmen dış-yan kaplamada çatlamalar oluştu. Benimle aynı dönem alan arkadaşlarımda da aynı biçimde kaplamada çatlaklar var. Eğer bu modeli kullanan varsa kontrol edin ve eğer çatlama varsa garantiye gönderin.

Kızlar yardıma ihtiyacım var corioliss marka düzleştirici almak istiyorum nereden bulabilirim bilen vae mı

2 senedir Braun Hair 7 colour boyalı saçlar ıcın olan duzleştiricisinden kullanıyorum.Bir problem yasamadım.Daha once Rowenta Lissima kullanıyordum malesaf saçlarımı yoluyordu.

Düzleştirmeden önce/sonra hangi ürünleri kullanıyorsunuz? Elektriklenmeyi önleyen, parlaklık veren ? Var mı tavsiyeleriniz ?

Remington s9500,s9600,s9620 kullanan arkadaşlar hangi modeli önerirsiniz bana ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…