Evet genelde öyle ben de en son çıkan model diye s9620 aldım. Çok memnunum saçımı bir kere düzleştiriyorum sadece o bana günlerce gidiyor dışarı çıkarken tekrar üstünden geçmeme gerek kalmıyor yani. Resmen yağ gibi saçımdan akıp gidiyor. Yakmıyor,elektriklendirmiyor. Ben memnun kaldım yani en azından fikir olsun diye belirteyim dedim. S9500 kullanan insanlar da memnun sanırım genel olarak Remington markası güzel :)İnternette en cok övülen modeli s9500. Bende ondan alacağım sanırım.
Evet remington iyi bir marka:) bende de babylissin buharlı düzleştiricisinden var saçı yumuşacık yapıyor buhar sayesinde ama remingtonu da merak etmiyor değilim yaniEvet genelde öyle ben de en son çıkan model diye s9620 aldım. Çok memnunum saçımı bir kere düzleştiriyorum sadece o bana günlerce gidiyor dışarı çıkarken tekrar üstünden geçmeme gerek kalmıyor yani. Resmen yağ gibi saçımdan akıp gidiyor. Yakmıyor,elektriklendirmiyor. Ben memnun kaldım yani en azından fikir olsun diye belirteyim dedim. S9500 kullanan insanlar da memnun sanırım genel olarak Remington markası güzel :)
O zaman almanı kesinlikle tavsiye ederim Remington markasını ben fazlasıyla memnun kaldım. Ben de daha önceden Arçelik kullanmıştım onu çok seviyordum ama şimdi kıyaslayınca Remington daha iyi tabi ki :) Arçelik biraz yakıyordu çünküEvet remington iyi bir marka:) bende de babylissin buharlı düzleştiricisinden var saçı yumuşacık yapıyor buhar sayesinde ama remingtonu da merak etmiyor değilim yanisırf merakımdan alacağım sanırım
Babyliss de öyle yakma sorunu yaşamadım ben aslında zaten en pahalı düzleştiricisi kullandığım..230 küsür fiyatı, buharlı olan. Ama Remingtonu almazsam meraktan catlayacağımO zaman almanı kesinlikle tavsiye ederim Remington markasını ben fazlasıyla memnun kaldım. Ben de daha önceden Arçelik kullanmıştım onu çok seviyordum ama şimdi kıyaslayınca Remington daha iyi tabi ki :) Arçelik biraz yakıyordu çünkü
Aynen biz kızlar için zaten düzleştirici olmazsa olmaz yaniBabyliss de öyle yakma sorunu yaşamadım ben aslında zaten en pahalı düzleştiricisi kullandığım..230 küsür fiyatı, buharlı olan. Ama Remingtonu almazsam meraktan catlayacağımaslında saçlarım normalde dümdüz ama işte bazen birbirine karışabiliyor saçımı tam kurutmadığım zamanlarda yatıp uyudugumda dolaşma oluyor oda dalgalaştırıyor sacımı. O gibi durumlarda düzleştirici imdadıma yetişiyor işte
En kısa zamanda alacağım Remington bendeAynen biz kızlar için zaten düzleştirici olmazsa olmaz yaniBenim saçım normalde dalgalı kıvırcık aşırı bukle oluyor düzleştiricim olmasa heralde yani ne yapardım bilmiyorum beni o kurtarıyor :)
Ben çok memnun kaldım senin de memnun kalacağını düşünüyorum :) Biz kızlar zaten yapımızda var galiba para harcamayı seviyoruz harcamak için bir şey bulmamamız imkansız nerdeyseEn kısa zamanda alacağım Remington bendene yapalım babyliss evde durur, diğerinide yurda götürürüm en azından eve geldiğimde düzleştirici taşımam yanımda (bkz:gereksiz para harcadığını kabul etmeyen pollyanna )
haha aynen öyle kızların doğasında var bu alışveriş sevdasıBen çok memnun kaldım senin de memnun kalacağını düşünüyorum :) Biz kızlar zaten yapımızda var galiba para harcamayı seviyoruz harcamak için bir şey bulmamamız imkansız nerdeyse
Kesinlikle seviyoruz ama ne yapalım :) Remington düzleştiriciyi de şimdiden iyi günlerde kullan canım :)haha aynen öyle kızların doğasında var bu alışveriş sevdası
teşekkür ederim canım sende güle güle kullan remingtonunuKesinlikle seviyoruz ama ne yapalım :) Remington düzleştiriciyi de şimdiden iyi günlerde kullan canım :)
Teşekkür ederim canımteşekkür ederim canım sende güle güle kullan remingtonunu
Kalın ve dalgalı saçlarınızı düzleştirici ile mahvetmeyin desem? Madem dalgalı böyle doğal dalga görünümünü destekleyen, sağlayan ürünler kullansanız? Sprey olarak değil de, durulanmayan ürünler.Arkadaşlar merhaba
Saçım kalın ve dalgalı. Geniş plakalı olan Philips hp8325 saç düzleştiricisi kullanan ya da daha önce kullanmış olan var mı acaba ? Çünkü eski bir model. Eminim aranızda kullanan birileri vardır.
Gönül ister ki yeni çıkanları almak ama 100 civarı bir bütçem var.
Lütfen yardımcı olun da alıyım artık şu saç düzleştiricisini noluuuurrrr
Niyetim sürekli kullanmak değil. Bazen değişiklik istediğimde haftada bir 10 günde bir düzleştirmek. Yoksa saçlarımı seviyorum onları mahvetmeye niyetim yok teşekkür ederim efendimKalın ve dalgalı saçlarınızı düzleştirici ile mahvetmeyin desem? Madem dalgalı böyle doğal dalga görünümünü destekleyen, sağlayan ürünler kullansanız? Sprey olarak değil de, durulanmayan ürünler.
Arkadaşlar cevap verecek kimse yok mu?Arkadaşlar merhaba
Saçım kalın ve dalgalı. Geniş plakalı olan Philips hp8325 saç düzleştiricisi kullanan ya da daha önce kullanmış olan var mı acaba ? Çünkü eski bir model. Eminim aranızda kullanan birileri vardır.
Gönül ister ki yeni çıkanları almak ama 100 civarı bir bütçem var.
Lütfen yardımcı olun da alıyım artık şu saç düzleştiricisini noluuuurrrr
Arkadaşlar cevap verecek kimse yok mu?
Lütfeeennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?