- 20 Eylül 2012
- 4.039
- 930
- 398
- Konu Sahibi ooomarlaaa
-
canım yakından insanlar alnından farkedip tuhaf tuhaf ne oldugunu cözmeye calısıyo.kullandıgın surece acaıp rahat oluyosun ama banyodan sonra yine basa dönüyosunbu arada var olan saclarda seyrelme oluyo haberin olsun,yani bende oyle oldu.bagimli olmayi goze aliyosan kullan derim
bnim üst bölgede genel bir seyrelme var. bende insanların çok dikkatini çekmemesi açısından çizgi boyunca değil de diğer seyrelen kısımlarda uygulamayı düşünüyordum ama seyrelme yapıyorsa bir daha düşünmek lazım o zaman
piskolojik acıdan cok iyi hissediyosun,ama belki sadece bende oyle seyrelme olmustur bilmiyorum :44: bu arada ben hala kullaniyorum:26:
canm peki onu kullandıgında her gn dus alman gerekiyor mu? yani gece yatarken felan yastık boya vs.. oluyor mu? ya da ne bileyim olur insanlık hali biri saçına değdiğinde eli boya felan oluyor mu?
duş almak yada sacını yıkaman daha iyi sac dibinin havalanması için.ama yıkamasanda boya fln olmuyo yastıgın zaten sac dibine uyguladıgın icin
peki sen hangi marka kullanıyorsun canm bnde sipariş vericm bu hafta
kızlar beni tanıyanlar bilir uzun süredir saç dökülmesi problemi yaşıyorum. artık ne yaparsam yapayım önüne geçemiyorum bu şekilde giderse ilerleyen zamanlarda peruk yaptrıp kullanmayı düşünüyorum. şimdilik idare etmek için saç fiberi kullansam mı diye düşünüyorum ama kararsız kaldım. gerçekten işe yarıyor mu? etrafımzdaki insanlar bunu fark ediyor mu?
Bioxcin forte kullandınız mı ?
evet canm kullandm şuan elimde hem şampuanı hem de spreyi var. spreye ara verdim ama şampuanı hala kullanıyorum
Bence sürekli şampuan değiştirmeyin bunu kullanmayı devam edin etkisini görürsün canım
arkadaşalr hala sipariş vermedm. alıp almama konusunda kararszıım tabi bir de alırsam eğer hangi markanınkini tavsiye edersiniz? yardımmm...
Canım saç fiberi hakkında bilgim yok ama çam terebenti kullandın mı ? Ben eskiden saçları uzatıyor diye kullanmıştım aktar beni uyarmıştı bak saçları iyice gürleştiriyor gerek yok sana demişti. Aldım ben şampuanın içine kattım acayip derece saç çıkmaya başladı küçük küçük sonra bıraktım. Denemediysen tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?