Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç Fiberi Kullananlar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

ooomarlaaa

Guru
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2012
4.039
930
398
kızlar beni tanıyanlar bilir uzun süredir saç dökülmesi problemi yaşıyorum. artık ne yaparsam yapayım önüne geçemiyorum bu şekilde giderse ilerleyen zamanlarda peruk yaptrıp kullanmayı düşünüyorum. şimdilik idare etmek için saç fiberi kullansam mı diye düşünüyorum ama kararsız kaldım. gerçekten işe yarıyor mu? etrafımzdaki insanlar bunu fark ediyor mu?

canım yakından insanlar alnından farkedip tuhaf tuhaf ne oldugunu cözmeye calısıyo.kullandıgın surece acaıp rahat oluyosun ama banyodan sonra yine basa dönüyosun bu arada var olan saclarda seyrelme oluyo haberin olsun,yani bende oyle oldu.bagimli olmayi goze aliyosan kullan derim

bnim üst bölgede genel bir seyrelme var. bende insanların çok dikkatini çekmemesi açısından çizgi boyunca değil de diğer seyrelen kısımlarda uygulamayı düşünüyordum ama seyrelme yapıyorsa bir daha düşünmek lazım o zaman

piskolojik acıdan cok iyi hissediyosun,ama belki sadece bende oyle seyrelme olmustur bilmiyorum :44: bu arada ben hala kullaniyorum:26:

piskolojik acıdan cok iyi hissediyosun,ama belki sadece bende oyle seyrelme olmustur bilmiyorum :44: bu arada ben hala kullaniyorum:26:

canm peki onu kullandıgında her gn dus alman gerekiyor mu? yani gece yatarken felan yastık boya vs.. oluyor mu? ya da ne bileyim olur insanlık hali biri saçına değdiğinde eli boya felan oluyor mu?

canm peki onu kullandıgında her gn dus alman gerekiyor mu? yani gece yatarken felan yastık boya vs.. oluyor mu? ya da ne bileyim olur insanlık hali biri saçına değdiğinde eli boya felan oluyor mu?

duş almak yada sacını yıkaman daha iyi sac dibinin havalanması için.ama yıkamasanda boya fln olmuyo yastıgın zaten sac dibine uyguladıgın icin

Bioxcin forte kullandınız mı ?

Bence sürekli şampuan değiştirmeyin bunu kullanmayı devam edin etkisini görürsün canım

bnde öyle yapıyorum 2 kutu bitti bu şampuanı kullanıyorum yenisini de aldm da sanki saç yapısını inceltiyor ama yine de kullanıyorum umarım faydasını görürüm.

arkadaşalr hala sipariş vermedm. alıp almama konusunda kararszıım tabi bir de alırsam eğer hangi markanınkini tavsiye edersiniz? yardımmm...

arkadaşalr hala sipariş vermedm. alıp almama konusunda kararszıım tabi bir de alırsam eğer hangi markanınkini tavsiye edersiniz? yardımmm...

Canım saç fiberi hakkında bilgim yok ama çam terebenti kullandın mı ? Ben eskiden saçları uzatıyor diye kullanmıştım aktar beni uyarmıştı bak saçları iyice gürleştiriyor gerek yok sana demişti. Aldım ben şampuanın içine kattım acayip derece saç çıkmaya başladı küçük küçük sonra bıraktım. Denemediysen tavsiye ederim

bir ara kullandım canım ama uzun süreli değildi benim saçlarımı çok kurutmuştu o yüzden bıraktm :/

sevgili ooomar bende sac fiberi kulanıyorum ama benim kullandığım marka ipek tozundan yapılmış bir marka kaşıntı ve dökme yapmıyor. topikte kulanmıştım topik kaşıntı yapıyordu bende sonradan ögrendim hayvan kılından üretiliyor diye. benim şimdi kulandığım ürün kaşıntı filan yapmıyor üstelik renk uyumu süper kesinlikle hiç beli olmuyor ve şidetle tavsiye ederim ben bu tozu. başladığımdan beri inan piskolojim düzeldi. marka vermem etik değil ama araştır bulursun ipek tozu diye.

yaa ben ipek tozu dedim ama web te geçmiyor bu bilgi sadece şişe içeriğinde yazıyor. bu şekilde internete bulamasınız ben ürün markasını yazacam buraya yayınlama kararını site yöneticileri belirlesin tavsie etiğim ürün markası fixpland.

bende de seyreklenme var araştırmalarım sonucu bende sac fiberi kullanmaya karar verdim. ben cok memnunum hatta cok uzun bir araştırma sonucu bu kararı vererek kullanmaya başladım. ama bir problem yaşamadım. hatta size tavsiye bile ederim. piskolajık olarak cok rahatlıyosun. sonucta denemekden zarar gelmez.internetten araştırma yapabilirsin fıxlat mıydı fıxplant mıydı adını tam aklıma gelmiyo suan ama bi bakın isterseniz.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…