Saç Rengi ve Saç Boyama Saç gölgesi sonucu, yine hüsran

tiela

Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2015
39
7
44
image.jpg
image.jpg
Arkadaşlar 10 yıldır saçıma boya yapmıyorum ve çok koyu kahve saçlarım var. Arada beyazlarım dağınık olduğu için sürekli de dip istemez diye gölge istedim. Üstüne basarak da doğal olmasını ama kızılımsı turuncumsu olmamasını istedim. Kuaför Gölgenin boya ile yapıldığını, boyada da organik kullanılamayacağını yoksa saçın açılmayacağını, küllü renk atacağı için turuncu olmayacağını söyledi. Ben kumral beklerken sonuç turuncumsu kahve gibi gıcık bir renk çıktı. ( kullandığı boya platinmiş, benim saçım koyu olduğundan böyle atılırmış)
Ama yıllar önce yaptırdığımda açıcı kullanarak atılıp son cila atılmıştı, bu işlemi gölge diye yapmışlardı, hiç de böyle olmamıştı. Sarımsı duruyordu. Şimdi ben nerde hata yaptım? Platin küllü bir boya mıdır? Ha sonuç kötü değil, zaten bana her renk yakışıyor ama istediğim bu değil. Bekleyip aynı şekilde gölge artırsam daha sarımsı olur mu, yoksa ombre falan mı yaptırsam bilemedim.

Açılmamış saça platin boyarsa küllü bi renk elde edemez zaten bu mümkün değil. Bu saçın ombreye çevrilmesi için komple açılması gerekecek yıpranma payını göze alıyorsanız daha iyi bi kuaförde yaptırabilirsiniz. Ama platin boyaya küllü diyen kuaföre bir daha güvenmemenizi öneririm.

Zaten çok açılsa benim çok koyu olan saçımla tezat oluşturmaz mı? Ama ben küllü sarı bir renkle gölge yaptı sandım, işlem sonunda platin ile boyadığını söyledi. Numarasını da aldım zaten boyanın. Benim sıkıntım turuncumsu bir renk oluşması. Kumral bir renk oluşsa sorun olmazdı. Siz ne önerirsiniz?

X