Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saç gözeneklerim tıkalı ne yapcam

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

hry1986

isyankar asi
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2015
42
2
38
kızlar bundan 1 ay önce eczaneye gittim analız yaptırdım saç gözeneklerim tabaka halinde yaglı ve tıkalı dedi eczacı prozinc vermek istedi tabi ben inanmadım karanfil ve lavantayı denedim 1 hafta sonra gittim gene aynısını söledi gene inanmadım bu kez başka eczaneye gittim oda aynısını donmus yag gibi dedi ve phyoto nun arındırıcı sampuanı verdi kulklanıyorum bir ıkı gün oldu bu konuda bilgisi olan varmı yardımcı olabilicek hangi ürünü kullanmam gerekiyo

o nasıl oluyormus yahu
parmak uclarınızla haftada ıkı kere 20 dk masaj yapın
2 haftada bır sarımsak ve badem yagıyla bakım yapın
sacı yaglı sac dıbı yaglı olanların aksıne sacı daha cabuk uzar
ayda 1 cm normal uzama seklıdır bazı mevsımler veya vıtamınsızlıkten stresden 2 ayda 1 cm de olabılır buda normaldır

OLUYORMUS KATI YAG GİBİYMİŞ ZATEN BENİM SAÇIM SABAK YIKIM AKŞAMA KİRLENİR ERTESİ GÜN YAGLIDIR YUMURTA KIRILIR KAFADA YANİ DOKTOR VİTAMİN KESİKLİM OLMADINI SÖLEDİ NEDEN DOKULDUGUNU ODA BULAMIYO :) 4 SENEDİR :)

OLUYORMUS KATI YAG GİBİYMİŞ ZATEN BENİM SAÇIM SABAK YIKIM AKŞAMA KİRLENİR ERTESİ GÜN YAGLIDIR YUMURTA KIRILIR KAFADA YANİ DOKTOR VİTAMİN KESİKLİM OLMADINI SÖLEDİ NEDEN DOKULDUGUNU ODA BULAMIYO :) 4 SENEDİR :)
stresden dokuluyordur
benım annem estetısyen bu arada
benımde sacım bahsettıgınız gıbı yaglı
eger erkek tıpı dokulme varsa hormonlara bakılmalı
yok sadece fazla dokuluyorsa busuru serumlar var
çinko , demır buna yardımcı olur
sacınızda boya yoksa saf zeytınyaglı sabunu tavsıye ederım
sırkelı suyla da durulamanızı
bence doktorunuzu degıstırıp baska bı cıldıyecıye gıdın derım

stresden dokuluyordur
benım annem estetısyen bu arada
benımde sacım bahsettıgınız gıbı yaglı
eger erkek tıpı dokulme varsa hormonlara bakılmalı
yok sadece fazla dokuluyorsa busuru serumlar var
çinko , demır buna yardımcı olur
sacınızda boya yoksa saf zeytınyaglı sabunu tavsıye ederım
sırkelı suyla da durulamanızı
bence doktorunuzu degıstırıp baska bı cıldıyecıye gıdın derım

Erkek tipi dokulme benimki de ..fakat doktora gidip tahlil yaptirdik bisi cikmadi..konu sahibi gibi b3n de analiz yaptirdim..tepemdeki gozeneklerin tIkali oldugu soylendi...urun kakalamaya calistilar almadim...tam o arada bi musteri geldi ve bana dedi ki bende de ayni sorun vardi doktor sirke ile sac derine masaj yap ve gozenekkerini ac dedi...onu simdi deniyorum..bu sac dokukmesi kIsIr dongu gibi yaa..belli bi sureden sonra insanin denemedigi sey kalmiyo...

Bende gittim soyledim doktoruma onlara inanma onlara malini satmaya calisiyorlar dedi sac dibin yagli.olabilir ama benim dokulmesinin sebebi yok yani hersey tam vucudumda eksik yok doktorda senin gibi durumlarda neden kaynakli oldunu bulamiyoruz dedi bende yapim su sirkeli su yuda calisiuorum kokuyormu acaba bana eczaci phoyoto arindirici sampuan verdide almistim onu kullaniyorum ama

Bende gittim soyledim doktoruma onlara inanma onlara malini satmaya calisiyorlar dedi sac dibin yagli.olabilir ama benim dokulmesinin sebebi yok yani hersey tam vucudumda eksik yok doktorda senin gibi durumlarda neden kaynakli oldunu bulamiyoruz dedi bende yap

Ben de doktora gittim tahlillerde bisey cikmafi...neden kaynaklandigini bi turlu anlayamiyorum...bi doktor buldum ankarada alaninda cok iyi...dermatolog..bi de ona gitcem..eger yine bi sorun cikmazsa bu doktor sac ekimi yapiyomus saclari sIfIra vurdurmadan yaptircam valla...sadece ust bolgeme ektircem ilerki donemlerde...

X