Uzlaşma aşamasında ama bu evrede çözülebileceğine ihtimal vermiyorum. Anneme çok kırgınım. Diğer kardeşlerimle bir oldu, beni dışladı.Aa sanirim kizlarimizin sac modeli ayni :) ben de gecen pazar 80ler Alman futbolcusu seklinde uzayan saclarini boyle kestim :) masallah kuzuma
Bu arada dava olayiniz ne oldu ailenle, acaba o yuzden mi bu kadar sıkılıyor ve eşine kiziyorsun?
Hayır çocuktan sonra değil bu dediğim. Ben iyi bi baba diye daha da sevmişimdir belki. Evlilikten sonra. Bir insanla yeni bir hayat kurmak yeterince büyük fedakarlık zaten. O vakitten sonra en ufak tantana benim kabul edebileceğim bir şey değil.Çocuklardan sonra sen de ben de bin parçaya bölündükEskiden sadece karı-koca odaklıydık. Şimdi gündem hep çocuklar. Tartışmaların çoğu da çocuklarla alakalı. Bu zor günleri atlatabilsek ben inanıyorum aramızdaki sevgi bağı daha kuvvetlenecek.
Duru ben burada yaptı yapmadıdan bahsetmiyorum.Ya aslında o da çok fedakarlık yaptı. Bunun da farkındayım. İkinci çocuğa hamile kaldığımda ben aldırmak istedim. O doğur dedi. Tostcuyu açana kadar 11 ay o da eve hapsoldu. Çocuklar olmasa ben eminim biz hala çok romantik, gülüp eğlenen, gezen bir çifttik. Ama çocuklar bizim hayatımızı sabote ediyor. Ve bu süreçte birbirimizden başka kimse yok yardım eden.
Filmdelisi bu evlilikte ben hep yetişkin gibi oldum. Yanında çocuk gibi olabileceğim, şımarabileceğim bir erkek yok. ben buna da hasretim aslında. Bizde bir şeyler eksik. çocuk büyüten en yakın 2 arkadaş gibiyiz.Duru ben burada yaptı yapmadıdan bahsetmiyorum.
Görünür olandan da.
Görüntü var içerik yok, omzunu yaslayacağın ‘dağ gibi kocam var bana bir şey olmaz’ diyebileceğin, yanında küçücük kız çocuğu olduğun yani bu liste uzar gider.
Bunları ne eşini ne sizi yermek için söylemiyorum, tercihtir bunlar.
Ama bazen insan istiyor hiç duymadan görmeden her şeyin halledildiğini, ‘ben bilmem’ deyip çekilebildiğinde de işlerin yürüdüğünü, parmağı yokken dönen çarkları, aman yahu başının okşanmasını istiyor yahu.
Karşılıklı okşama değil ‘ben varım bana bırak’ okşaması.
O 3cm saç meselesine işte bunlar giriyor, kontrol manyaklığı giriyor, senin geçmişin hayatında sırtını dayayacak bir Allahın kulunun olamaması ama hep dayanan olmak vs vs.
Yorgunsun, belki asabisin ama haksız değilsin.
Evet canım. 3 çocuğum varmış gibi. Eşim diyor ki ”sen bir gün içinde ne yapmamı istiyorsun. Yaz. Ben tek tek yapayım.” Gör istiyorum, anla istiyorum. İletişim sorunumuz var bizim.Meseleyi saç diye görenlerin bu konuyu asla anlamayacaklarını düşünüyorum Nihal. Konu çocuğa iş buyur arkasından sen git meselesi.. Ordaki özne çocuktan çok eş oluyor..
Çabuk uzar 1 hafta sonra dengelenir. Eşiniz haklı. Üzülmeyin..Kızım önüne düşen saçları emiyordu. Eşimden bundan rahatsız olduğu için önlerini kısa kestirmiş. Beni arasaydı kestirme derdim. Aramızda iletişim sorunu var.
Görmedim ban arsızı. Kadınlar için önemli bir konu Demek. Hele kız çocuğu. Elbise giyiyor. Böyle besleme gibi oldu
aranizda iletişim sorunu yok oda babası olarak önüne gelen saçlarinı emmemesi için kendince bunu uygun görmüş.Kızım önüne düşen saçları emiyordu. Eşimden bundan rahatsız olduğu için önlerini kısa kestirmiş. Beni arasaydı kestirme derdim. Aramızda iletişim sorunu var.
Görmedim ban arsızı. Kadınlar için önemli bir konu Demek. Hele kız çocuğu. Elbise giyiyor. Böyle besleme gibi oldu
Yok, 3 çocuk büyütüyorsunFilmdelisi bu evlilikte ben hep yetişkin gibi oldum. Yanında çocuk gibi olabileceğim, şımarabileceğim bir erkek yok. ben buna da hasretim aslında. Bizde bir şeyler eksik. çocuk büyüten en yakın 2 arkadaş gibiyiz.
Profil fotondaki kedinin saçlar peki?Vatken birazdan saçı unutup kocanı gömmeye başlayacağız hazır mısın
Kiz abartıcak ne var burda saç bu uzar.Adamda çoçugu düşünmüş işte gözüne giriyor diye.Kavga sebebi degil bu konu.Arkadaşlar iyi akşamlar. Bugün eşimle bir kriz yaşadık. Konu kızımızın saçı. Akşam 2 yaşındaki kızımızı saçını kestirmeye berbere götürdü. Öncesinde ben ona istediğim modelin fotografını yolladım. Berber aslında benim istediğim modeli kesmiş ama eşim önleri gözüne geliyor diye çok kısa kestirmiş. Öncesinde böyle bir konuşma yapmadık, kendi öyle istemiş. Çocuk beslemeye dönmüş. Lastik toka ile tutulacak gibi değil. Saç bandı zaten takmıyor. Tel tokayı da yutar endişesi ile ben takmıyorum. Ben epey sinir krizi geçirdim. Madem böyle bir fikrin vardı beni ordan aramalıydın dedim. Eşimde olayı çok abarttığımı, bir daha kızı kendim götürmemi söyledi. Ben tabii ki kendim götürmeyi tercih ederim ama 11 aylık küçük bir bebeğim daha var ve eşim yemek dışında ev işlerine yardım etmediği için kalıp onları da yapmak bana düşüyor.
Sizce bu kavga etmek için basit bir sebep mi? Ben abartıyor muyum?
İletişim sorunu sizden kaynaklanıyor. Adam yaz istediklerini demiş siz görsün istesin diyorsunuz. Kendi başına yaptığı işi kusur bulmayıp beğenecek misiniz? Bunu niye böyle yaptın niye şöyle yapmadın demeyecek misiniz? Neye göre kime anlasın görsün, size mi kendine mi?Evet canım. 3 çocuğum varmış gibi. Eşim diyor ki ”sen bir gün içinde ne yapmamı istiyorsun. Yaz. Ben tek tek yapayım.” Gör istiyorum, anla istiyorum. İletişim sorunumuz var bizim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?