- Konu Sahibi ayşül
Ben varım !!!
Benim tam sevdiğim gibi yapıyor . bir ara resim çeker koyarım benimkide 25 mm
peki bu maşa kaç watt lık ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben varım !!!
Benim tam sevdiğim gibi yapıyor . bir ara resim çeker koyarım benimkide 25 mm
kızlar ya onca yorumu okuduktan sonra halen kararsız kaldım
remington marka da karar kıldım ama ci 19 mu 76 mı onda kararsızım arada nerdeyse 3 misli fiyat farkı var
gerçekten fiyat farkına değecek kadar aralarında fak var mı BİLEN VARMI ?
ve mavi su / köpük/ brilyantin/ sprey
hangisini kullanmalı ve maşadan ÖNCE Mİ SONRA MI???????
inşallah cvp verecek birini bulurum![]()
remington marka da karar kıldım ama ci 19 mu 76 mı onda kararsızım arada nerdeyse 3 misli fiyat farkı var
canım ben sana remington asla önermem bi kaç yıl önce 130 tl ye almıştım maşa 19 luk ama hiç güzel değil. benim saçım düz ama maşayı çok iyi tutan bi saç olduğu halde bi kısmını yapıyodum sprey sıkıyodum diğerlerini yaparken bakıyorum hooopp düzelmiş öbürleri. ayrıca çabukta ısınmıyodu maşam bekliyodum bi süre yani. sonra çok sıkıldım babyliss aldım araştırdım biraz netten o da 19 luk bence ideal olan o. fişe takar takmaz 1 dk içinde hemen en üst sıcaklığa ulaşıyo ve sadece 15 dk da saçlarım uzun olduğu helde hemen saçımı yapıyorum ve kesinlikle bozulmuyo ertesi gün bile kullanıyorum. remingtonda evde ölece dolapta durmaya devam ediyo ayrıca babyliss e sadece 80 lira vermiştim. bi de maşadan önce sonra ne yapmalıyım demişsin. ben kendi saçıma göre söyliyim ben iice kurumuş saçlarıma uzaktan hafif sert olmayan bi sprey sıkıyorum güzel başımı öne eğerek sonra altlardan maşayı yapmaya başlıyorum mesela 4 5 tutam yapıyorum yine sprey sıkıyorum onlara öle öle bitince de en son sabitleyici bi sprey sıkıyorum bunun içinde loreal marka spreyleri dene derim çok ii.
Kızlar biri bana kalın maşa önerebilir mi? 33 Veya 38 mm olabilir...
Arkadaşlar benim saçlarım çok kıvırcık bende maşa almak istiyorum Ama şunu merak ediyorum saçları düzleştirmeden direk kıvırcık saça maşa yapabilirmiyim Bunu uygulayan arkadaşlar var mı varsa bilgilendirirseniz çok mutlu olurum :)
offf kafam iyice karıstı herkes bısey yazmıs boyutunu nasıl alıcaz benım saclarım ın ce tellı 19 lukmu 25 lıkmı almalıyım en onemlısı hangı marka tam bablısse karar vermıstım bırı yazmıs hıc ıyı degıl dıye bırıde sınbo almıs hepsı aynı cok para verme dıyo napıcam yaa yardım ......
yiğenimin saçları kıvırcık benim düğünümde kuaförde onun saçlarını yaparlarken hiç düzleştirmeden maşa yaptılar üstüne sanırım saçın doğallığında da bukle olduğu için maşası harika tuttu valla ben bile özendim çocuğa![]()
tatlım arkadaşım remingtonun buharlı çalışan modelinden aldı, 35mm , saçları çok inatçı olmasına rağmen kolay şekil aldı bozulmadı çok memnun..ben de 19 mmlik aldım ben de çok memnunum remington çok güzel..bir de babylissin en üst modelleri güzel..düşük modelerden alma..
Canım, cevabın için çok teşekkür ederim, 19 mmlik hangi modeli aldın? Bende şu an babyliss yerine remington üzerinde duruyorum ama tam modele karar veremedim. Boyut ise tam bir muamma, ya hem 19luk ve 30+ luk alacağım yada sadece 19 luk alacağım... Karasızlık başa bela
Ben alta gözüme kestirdikleirmi ekleyeyim, karar vermeme yardımcı olursan çok sevinirim...
Braun Ec2
Braun EC2 Boyal Salar in yonlu Maa
Remington prosoft ci151 38mm veya ci 50
Remington Ci 151 Prosoft Bukle Maşası
Remington ci76 19 mm
Remington Ci76 Pro Spiral 19mm Bukle Maşası-Hızlı Gönderi
Bilemedim şimdi, seçenekleri arttırabiliriz...
Bu arada saçlarım göğsümün ortasına geliyor ince telli ve dümdüz... Kalın maşayı dalgalı fön için alacğım yoksa bu boyda bir saça bu maşa uygun değil, 19 mm maşayıda hafif kabarık bukleli bir saç için kullanacağım bunun dışında 13 mm ve 25 mm maşalarım mevcut...Aslında remington sleek and curl saç düzleştiricim var, şöyle bir dalga yapmayı denedim akşamüstü, güzel oldu ama maşa ile yapmaktan daha zahmetli bence...
canım benim aldığım model senin buraya eklediğinin aynısı : remington CI 76; 19 mm.. burda ilk sayfadaki arkadaşın fotosuna bakarsan eğer o da aynı bu maşayı kullanarak yapmıştı o fotodaki saçlarını..bence bu 19mmliği kesinlikle al..ama istersen tabii ki farklı modelleri de mevcut bu maşaların, belki ben aldıktan sonra daha üst teknolojiyle üretilenleri vardır sonra tekrardan araştırma yapmadım..ama ben baya memnunum geceden yapıyorum saçımı sabaha bozulmuyor hiçbirşey sürmediğim halde..şimdi püf noktası şu aslında: bu maşayla ince tutamlar alarak yaparsan çok bukle bir saç elde edilirken, kalın tutamlar halinde alıp yaptığında da bihterinki gibi bir görüntü elde ediliyor..aynı ilk sayfadaki arkadaşın fotosundaki gibi..
genelde kalın maşalar için yorumları okuduğumda herkes çok çabuk sönüyor durmuyor demiş..büyük ihtimalle 30+ larda bu sorunu yaşayacaksındır sen de..38mmlik eklemişsin bir tane onu sakın alma bence..tutucağını hiç sanmıyorum..aslında keşke deneme imkanın varsa evkurda, boynerde deneyip başka yerden alsan..
marka olarak da ben almadan önce babylisin 19mmliğini denemiştim o da güzeldi..braun benim çok içime sinen bir marka değil, philips de gereksizcesine pahalı.bence bu iki marka üzerine yoğunlaş (remington veya babyliss). Kalın maşa alıcaksan buharlı olanlardan al bence zor şekil alıyorsa saçların..
maşa boyutları konusunda da youtubedaki videolar çok işine yarayacaktır.. How to get Taylor Swift curls - YouTube