Saç Şekillendiriciler saç maşası boyutlarını resımlı tartışalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi ayşül
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla benim saçım omuzlarımın 4-5 parmak aşağısında ve 25 mm lik kullanıyorum çok ama çok memnunum ayrıca 19 mmlikte kullandım ama 25 lik çok daha güzel daha doğal ve istediğin gibi oluyor benim tavsiyem 25mmlik babyliss pro180 gerçekten ısısı diğerlerine göre çok iyi hem fiyatıda uygun çok pahalı birşeyler almak gerekmiyor çünkü ben alırken gerçekten çok araştırdım ve sonunda bu modelde kara kılmıştım :3: tavsiye ederim

Son düzenleme:
Ben düzleştriciyle yapıyorum maşadan hiç bir farkı yok 2 alet almaktanda tek pahalı kaliteli bir düzleştirici aldım tawsiye ederim çok kolay düzleştiriciyle yapması ..

arkadaşlar ben 16mm olan maşayı merak edıyorm daha once kullanan oldumu aranzdA??

Ben kullanıyorum 16 sanırım. Philips 4657 saç maşası. Çok memnunum düşün derim bunu (:

kullanmadım ama görmüştüm onunla büyük ihtimal perma gibi dalgalar elde edersin sanırım
:21:

Ben düzleştriciyle yapıyorum maşadan hiç bir farkı yok 2 alet almaktanda tek pahalı kaliteli bir düzleştirici aldım tawsiye ederim çok kolay düzleştiriciyle yapması ..

Evet kolay ve çok hoş duruo ama aynı zamanda hemen bozuluyo..

bende hem maşa (25mm) var hemde düzleştirici düzleştiricinin de dalga yapma özelliği var ama maalesef maşa kadar güzel dalgalar elde edilmiyor:87:

:87:sordgum yerde en ınce 19mm denmıstı bende19mm remıngton aldım çok memnunm ama daha ınce kıvrımlar böyle permasu dalgası gibi şekller istedgm için yenıden almalıym..tşkkrler kızlar ;)

babyliss pro 180 var bende 25 mmlik çok ama çok memnunum hem hemencecik harika dalgalarım oluyor hemde uzun süre kalıcı hemen sönmüyor:21:

bir hafta önce remington ci76 aldım
çok memnunum kolay koay bişey tavsiye etmem ama bu çok güzel bir maşa :16:
saçları kalın telli ve çok kabarır şekil almaz ayrıca röfleli ne arasanız var yani :9:
ama şimdi yıkadıktan sonra kalın kalın tutamlar alıp iri dalgalar yapıyorum yıkayana kkadarda kalıyor
saçlarım çok güzel parlıyor sanırım bu seramik yüzey ve iyon teknoloji sayesinde
en önemlisi artık kabarmıyor :51:
ben memnunum ve bana yardım eden bütün arkadaşlara tşkler baya okudum almadan başlıkları :34:

bir hafta önce remington ci76 aldım
çok memnunum kolay koay bişey tavsiye etmem ama bu çok güzel bir maşa :16:
saçları kalın telli ve çok kabarır şekil almaz ayrıca röfleli ne arasanız var yani :9:
ama şimdi yıkadıktan sonra kalın kalın tutamlar alıp iri dalgalar yapıyorum yıkayana kkadarda kalıyor
saçlarım çok güzel parlıyor sanırım bu seramik yüzey ve iyon teknoloji sayesinde
en önemlisi artık kabarmıyor :51:
ben memnunum ve bana yardım eden bütün arkadaşlara tşkler baya okudum almadan başlıkları :34:

canım bnde senin sayende alcam reminqton inş bnde memnun kalırım.)

Babyliss 32mm kullanan var mı acaba? bende braun ec1 var ama memnun değilim ısısı düşük olduğundan dalgalar kalıcı olmuyor.:50: babylisste de böyle bir sorun yaşarmıyım die merak ediyorum...

Babyliss-2325E-Nano-Teknolojili-Sac-Masasi-Sekil__36761257_0.jpg

Babyliss 2325E Nano Teknolojili Saç Maşası

bu masayı kullanıp memnun kalan varmöı arkadaslar fiyatıda uygun geldi:69:

Son düzenleme:
ben bugün babyliss 2332 32mm siparişi verdim inşallah istediğim gibi olur geldiğinde deneyip yazarım.bu arada hızlıalda fiyatı 50 lira

Babyliss 32mm kullanan var mı acaba? bende braun ec1 var ama memnun değilim ısısı düşük olduğundan dalgalar kalıcı olmuyor.:50: babylisste de böyle bir sorun yaşarmıyım die merak ediyorum...

ben bugün babyliss 2332 32mm siparişi verdim inşallah istediğim gibi olur geldiğinde deneyip yazarım.bu arada hızlıalda fiyatı 50 lira

ben de 2363 almayı planlıyorum özellikleri aynı sadece onun ısısı 200dereceye kadar çıkıyor deneyince yazarsanız çok sevinirimm

Back
X