Saç Şekillendiriciler Saç Maşası İçin El Yakmayan Eldiven

DestinaX

Pure Love T <3 D
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2009
1.256
186
33
Kızlar maşa yaparken nekdar alışıkta olsam durmadan elimi yakıyorum ve arkaları yaparken göremedğimden elii yakarım korkusuyla güzel yapamıyorum bunu için kullnılan eldivenler var maşamın yanında da vermiyolardı babyliss in 25mm lik maşasını kullanıyorum çok da memnunum da bu eldiveni nerden temin edebilirim bi bilgisi olan var mı lütfen yardımcı olsun :26:
 
Ya kimsede yok mu bu eldivenden off daha rahat kullanabilme adına istiyorum bu eldivenden ama bi türlü bulamadım internette bile yok maşanın yanında da vermemişlerdi benim de aklıma gelmedi hiç öyle bişey istemek :KK50:
 
Son düzenleme:
bende var, remington maşanın içerisinden çıktı. ama normal penye gibi bişey. yalnız ben kullanamadım. saçımı sararken saçın bittiği yeri anlayamayıp bazen elimden kaçırıyodum eldivenle. o yüzden çok kullanışlı deil bence...nerde bulabileceğini bilmiyorum ayrı olarak...
 
siz sadece elınızı yakıyormussunuz ıyı gene ben bazen onlerı yaparken anlımı bıle yakıyorum:KK1: :KK1: :KK1:
 
Evet bende bi bulursam nerde satıldıgını burdan ilan ederim gerçekten ellerimi yakmaktan bıktım :)
 
biraz geç gördüm ama belki yardımım dokunur diye yazayım dedim.

kevlar eldiven diye bilinen çok yüksek sıcaklıklarda dahi eli koruyan eldivenler ama onlarla yapıları itibari ile ince işler yapmak zor olur diye düşünüyorum.
ama daha ince olanlarıda var, tabi onlar daha düşük performanslı.
iş güvenliği malzemeleri satan yerlerde bulunabilir. bu baret, gözlük kulaklık falan satan yerler, birçok online sitede var.

umarım yardımcı olmuşumdur.bu ilk mesajım.2 aydır forumu okuyarak dogru saç düzleştiriciyi buldum sayenizde, çok yardımınız dokundu, artık sıra bende:KK70:
 
Canım bu eldivenkonik maşaların içinden çıkıyor.
Kuaför malzemeleri satan bir yer görürsen sor.
 
şimdi internette alışveriş sitelerinden maşa araştırdım. Büyük ihtimalle konik maşa alacağım ama yanında verecekleri ısıya dayanıklı eldiven iyi bişey olsun istiyorum. İnternetten alacaklarımın eldiven kalitesini garantileyemediğim için sanırım gidip bir dükkandan alacağım haftasonu. Eldiveni iyi olur bir marka biliyorsanız yazarsanız sevinirim. Ya da arkadaşın dediği gibi bu eldivenler ayrı satılıyorsa gidip alacağım ama nerde satılıyor bilmiyorum...
 
X