Saç Rengi ve Saç Boyama Saç numaraları ne demektir (saç boyamadan önce mutlaka bilmeniz gerekenler)

bu numaralar bana cok yardimci oluyor..fakat gecen bir yanlislik yaptim karistrdim.. 7.0 ve 8.0 loreal karistirdim acik renk saclarimi dogal bir koyu sari ve acik kumral rengine boyayim dedim..ama sacim böyle yesilimsi birsey oldu (

bu yüzden saclarim kece gibi oldu ve kestirmek zorunda kaldim...kuaförüm bana 7.7 wella ile güzel bi kahve elde edecegimi söyledi..

burdaki tabelaya bakiyim dedim ama wella icin anlatim yok.. 7.7 wella ne renktir arkadaslar ?

Açtığınız konu ne kadar yararlı oldu benim için anlatamam. Ama Keşke bu konuyu üç gün önce görseymişim. Loreal preference virginia rengine boyadım saçlarımı ve çok koyu oldu. Gözlerime inanamadım. Bilseydim 7 yada 8 no ile başlayan bir renk alırdım. Bundan sonra dikkat edeceğim

bilgiler için teşekkürler arkadaslar sağolun:9

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/fe/db/9e/fedb9e1c7cfafe0b1fe69cfb42e6c577.jpg

Bu ışıltıyı elde etmek için ne kullanmalıyım?
Saçlarım boyasız ve kestane tonlarında.
Bu saçı herhangi bi boyayla yapabileceğini sanmıyorum.. Ombre balyaj diye geçiyor bu ve iyi bi kuaföre yaptırırsan saçlarını yıpratmazsın en azından açık kestane ise yani güneşte sarımsı bi renk oluşuyorsa doğal saç renginde üzerine ombre balyaj yaptırabilirsin gayet doğal ve hoş durur

İstediğim ombre balyaj değil. Işıltı istiyorum. Ombre balyaj tüm saçın uçlarındaki renk oluyor. Benim istediğim aralarda diplerden 3 cm uzak uca kadar inen ışık. Ama neticeye bakarsak biraz denedim evde o kadar iyi yapılmıyor. Yapılsa da malzemeleri eksik oluyor. İnternetten gördüğüm bir poşet var onu türkiyede bulabilseydim boya setlerinde falan çok iyi olurdu. Kafana takıyorsun poşeti delik noktalarını deliyorsun örgü tığı gibi birşey var setin içinde onunla da saçlarım poşetin dış yüzeyine her yerde eşit şekilde çıkarıp saçın her yerine istediğin gibi ışık atabiliyorsun.

Canımm ombre balyaj tüm saçın uçlarında olmuyor.. Tüm saçın uçlarında olan sadece ombredir.. Ombre balyaj aynı dediğin gibi aralara yapılıyor diplerden 2-3 cm uzak ve uca kadar inen ışıltı oluyor.. Ben yaptırdığım için söyüyorum.. Ombre başka benim dediğim ombre balyaj başka.. Evde kendin deneme iyi bi kuaförde yaptır bak yazık olur saçlarına sonra..

Kuaförler ombre balyaj diyorlar o yüzden. Gerçi farketmez benim istediğim ombre balyaj değil onu biliyorum Ama çok sağol yine de

Kuaförler ombre balyaj diyorlar o yüzden. Gerçi farketmez benim istediğim ombre balyaj değil onu biliyorum Ama çok sağol yine de
Ben ombre balyaj yaptırdığımda aralara yapıldı ve diplerden 3-4 cm uzak yapıldı tam senin istediğin resimdeki model.. Benim istediğim bu değil diyosan öyledir tabi ama aralara ışıltı istiyorum diplerden de 3 cm uzak olsun diyosan bu kesinlikle ombre balyaj canım senin dediğin kuaförlerin söylediği ise sadece ombre Evde kendin yapmaya çalışma yine söylüyorum kuaförleri araştır sor benim dediğimi söyliycekler çünkü

merhaba öncellikle foruma yeni katıldım bu sebepten bi hatam olursa af ola :)
kuaför mağduruyum bir çok badire atlattım saçımla ilgili en son kızıp turunculuğunu yenmek için koleston 11.1 boyadım oda biraz yeşillenme yaptı ama akıyo çok rahatsız edici bişi değil ara ara dalgalanmalı turunculuklar var yine sımdı bunu yenmek için 9.1 boyasam iki kez küllü küllü yaptığım için cok yeşillenir mi yada bu ay 9.3 boyasam durum ne olur ? yeşillenmeyi yenmek için bidahaki ay 9.1 boyarım... yani açıkcası saçımda tek renk görmek istiyorum nasıl elde edebilirim. hangi boyaları karıştırmamalıyım yada ne önerirsiniz?
sac rengim şimdi bu renk aralarda turuncu yansımalar var ama ben iki resimdeki gibi uçlar sarı dipleri öle istiyorum ama nasıl yaparım önerisi olan renk tonları neler?

Eklentiler

• sarı saç modelleri (17).webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 540
  • günlük-sarı-saç-modeli.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 876
  • IMG_0524 (1).webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 215
Merhabalar, bende resim görünmüyor arkadaşlar ne yapabilirim... O kadar çok kuaföre gittim ki artık nefret geldi ne yapılırsa yapılsın diplerim turuncu uçlarında harika platin rengi karar verdim kendim boyayacağım evde verite sizden öneri istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

2 aylik bi bebeğim var sacini boyamak istiyorum boyasam bebek icin bi sıkıntı olur mu ? bu renk istiyorum suan sacimin yarisi kestane kendi rengi yarisida kahve bu renk olmasi icin hangi renk boya ve kac numara almam lazm ve nasl uygulamam lazm ? simdiden tesekkur ederim :)

Eklentiler

• images.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 167
doğumu bekle derim bebeğe zarar verebilir.

yine de emme sürecinin bitmesini bekle derim ben..
degisiklik olsn istiyorum bunalima giriyorum sanki surekli mirlm bozuluyo canm sıkılıyo esm de yanm da degil baska sehirlerdyz 1 ay sonra gidicm ben o yuzden degisiklik istiyorum o yuzden

degisiklik olsn istiyorum bunalima giriyorum sanki surekli mirlm bozuluyo canm sıkılıyo esm de yanm da degil baska sehirlerdyz 1 ay sonra gidicm ben o yuzden degisiklik istiyorum o yuzden
canım olsun başka değişiklikler yap saç boyası bebeğe zararlı anne sütüne geçer ordan da bebeğine.. saçına değişik şekiller ver mesela o da iyi gelir illa renk değişikliği olması gerekmez.. gir youtuba bir sürü videolar var izle beğendiğin bir tanesini dene saçında.. ama boya yapma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…