• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

saç önerisi acil :(

danae

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2014
216
5
16
Isparta
$kýsa-katlý-saç-modeli.webp

saçlarım aynen böyle yüzüm yuvarlak saçımı kestirmek istiyorum 3 numara gibi olmasını ama önlerin uzun olmasını istiyorum sizce ne yapıyım ya da daha güzel bir model önerisi olan yazabilir mi ? teşekkürler iyi akşamlar

Omur gedigin saclari gibi dusunuyosunuz siz sanirim.ben gulben ergenin saclarini begeniyorum kisa olarak.dusunebilirsiniz.ama kisa diye bakimi kolay olmuyomus hic.sekil vermek gerekiyomus her zaman ve zor oluyomus.oyle bi sacinda zor olur sanirim.sizin tarif ettiginiz daha kullanisli gibi.

Omur gedigin saclari gibi dusunuyosunuz siz sanirim.ben gulben ergenin saclarini begeniyorum kisa olarak.dusunebilirsiniz.ama kisa diye bakimi kolay olmuyomus hic.sekil vermek gerekiyomus her zaman ve zor oluyomus.oyle bi sacinda zor olur sanirim.sizin tarif ettiginiz daha kullanisli gibi.

gülben ergeninki gibi düşünüyorum hafif esmerim ve saçlarımda kına var ama güneşte belli oluyor birde bunu oksijen suyuyla kırmızı yapabilir miyim yada kızıl

gülben ergeninki gibi düşünüyorum hafif esmerim ve saçlarımda kına var ama güneşte belli oluyor birde bunu oksijen suyuyla kırmızı yapabilir miyim yada kızıl

Oksijen suyu rengi aciyo.genelde sari yapmak icin dogal saca suruyolar ama. bilemiyorum nolur biraz riskli.absurd bi renk cikabilir.dogal urunler kullanmaya calisiyosunuz sanirim.boyayla kolay cunku kizil yapmkak.

Birde ben kizil ve kirmizi rengi pek sevmiyorum.bu modelede sari yada kahve yakisiyo.tabiki kendi fikrim.:)

Oksijen suyu rengi aciyo.genelde sari yapmak icin dogal saca suruyolar ama. bilemiyorum nolur biraz riskli.absurd bi renk cikabilir.dogal urunler kullanmaya calisiyosunuz sanirim.boyayla kolay cunku kizil yapmkak.

Birde ben kizil ve kirmizi rengi pek sevmiyorum.bu modelede sari yada kahve yakisiyo.tabiki kendi fikrim.:)

saçımın tekrar kahverengi olması için ne yapacağım sonra rengini açacağım açık kahverengiye

oksıjenlı su degılde arkadasım kekık mı papatyamı hazır su aktardan almıs cok guzel duruyoronu tavsıye ederım

bide kısa saj bakımı cok zor sekıl ver ve yanı ya kuafore gıt bellı zamanlardaa

ben bundan da kısa kestırdımde ıkı gunde bır fon cektırıyodm cunku, evde kendım yapamıyorm ://///// üfff ammma beceıksızıkzim

bu boya yakın kestırdım sımdı duzlestırıcı haftasa ıkı kuafore gdıyorm

Son düzenleme:
Back
X