Saç Rengi ve Saç Boyama saç rengi kararsızlığı bir cok rengi denedim(fotograflı)

MoNDe

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2013
388
180
63
hanımlar yardımmm 16-17 yasımdan beri sürekli saclarımı boyarım canm sıkıldıkca farklı renkler denerim şimdi ise ne renk boyatayım karar veremedm buyurun fotograflara ;

ilk iki fotoda 16yım sanırım boya yok yazın güneşden acılmıs sarımtırak bir renk 3. fotografda da boya yok doğal rengi ama kış oldugu için renk biraz daha koyu ve yasım 19 falan.

Eki Görüntüle 1234621 Eki Görüntüle 1234631 Eki Görüntüle 1234622

bunlarda platin sarısı dedikleri şeyi yakalamaya calıstım..

Eki Görüntüle 1234624 Eki Görüntüle 1234625 Eki Görüntüle 1234626 Eki Görüntüle 1234627 Eki Görüntüle 1234628

bunlar bakır tonlarım;

bunlarda kahverengi oldugu zamanlar;

şimdi ki rengimde şöyle boya yok uclarda sarımtırak bişeyler kaldı ;

lütfen fikir verin kızlar kızıla heveslendim ama bana gider mi nolur yardım edin ..

Eklentiler

• 321309_133265406835131_694395780_n.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 293
  • 550634_106192742875731_1918745279_n.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 279
kızlar br de öneri saç renklerinizi marka numara gibi verseniz müthiş olur :))

Bence en güzeli bakır tonları olmuş ve sana önerim şu renk:
Eki Görüntüle 1234672

evet düşündüğüm renkler yakınlık buna benziyor hiç bu kadar kızıla yakın yaptırmamıştım tarçın bakır vs yaptırdm dadha acık renkler yanı bu daha koyusu ve daha kadınsı ekledim bunu teşekkğr ederim :)

cani bakir tonlarim ddgn ck yakisms gozlerini daha ck on plana cikarms

ben beyaz gömlek üstün kot yelek giydiğinizdeki rengi çok beğendim. röfle mi yoksa tek renk mi o?

ben beyaz gömlek üstün kot yelek giydiğinizdeki rengi çok beğendim. röfle mi yoksa tek renk mi o?

küllü sarı ve bakır karışımı bir renk canm o kuaför karştırmıstı..

anladım ondan önceki renkte cok güzel olmuş ama

o da aynı renkdi sanırm ama ilk boyadıgm zamnlardı daha canlıydı aynı renk diye hatrlıyorm ama emn olamadm ki.. uf kafam karışk kızıldan da korkuyorm

o da aynı renkdi sanırm ama ilk boyadıgm zamnlardı daha canlıydı aynı renk diye hatrlıyorm ama emn olamadm ki.. uf kafam karışk kızıldan da korkuyorm
kızıl sürekli akar her banyoda bir de yağmur yağarsa üstüne damla damla geçiyor kırmızılar hiç tavsiye etmem.

Sarı yapmada ne yaparsan yap sarı çpk fena ya çok çiğ durmuş

bakır tonlarını daha çok yakıştırdım. açık bakır yada tarçın bakır çok hoş olur

Canım kahverengi rengi çok yakıştırdım sana ,
Açık kahveye boyatıp uçlarına dore ışıltı versen çok yakışır,
kızıl yapıcam diyorsan o da güzel olur ama
turunculuklar olmasın kuaförü uyar naturel dursun bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…