ecemstore dan verdim.. magentayla kızıl arasında gittim gittim geldim sonra cesaret edemedim magentaya kızıl aldım.. adresi de yanlış vermişim zati onunla uğraşıyorum 2 gündür düzeltmişler Allah'tan.. elime geçtiği zaman sonucu bildiririm a.s.
selam arkadaşlar..ben ank da yasıyorum ve tunalı daki kıvılcım kozmetikten satın aldım ürünü 38 tl bir tüpü,saçımı daha öncesinde loreal maji rouge kızıl tonuyla boyamıştım(bundan önce sacımda boya yoktu,koyu kahve sac rengim) satın aldıgım yerdeki bayan da saçımı herhangi bir işlemle açmama gerek kalmadan maji contrast la istediğim magenta rengine ulaştırabilecegimi söyledi; fakat sonuç hayal kırıklığı
saçım sıradan bir kızıl tonuyla boyanmış gibi gayet koyu bir şarap kızılına yakın tona büründü,üstelik de o bile cok cabuk aktı suan boz bulanık igrenc bir sacım var..
keskin renk dönüşümlerini çok araştırdım bu bir ay içinde, öncelikle kuaförde de yapılsa evde de yapılsa akacak tonlar için tonla para ödemeyi göze alamıyorum acıkcası...
öğretmenlik yaptığım için su an deneyemiyorum ama okullar kapandıgında bu kez sacımı orial le acarak jean colors denilen herhangi bir oksidana(sıradan boyaları kullanırken içine katılan sıvıdır bu) gerek kalmayan boyayla deneyecegim bir de bakalım bu kez istedigime ulasırım umarım ama dedigim gibi maji contrastın söylenenlerle hiç alaksı yok anca acık veya acılmıs sac tonların da işe yarar ki o da iki üç yıkamada akıyor üni deyken de denemiştik zaten..
ben kullandım en alttakini gerçekten açtı yıkadıkça daha da açıldı şimdi aynı renge bir hatta bir iki ton açığına boyayacağım beni saç rengim kestane ama çok koyu değil.
Arkadaşlar benim saçım koyu kahverengi ve kesinlikle açmak istemiyorum. Bu bahsettiğiniz boyayla boyadıktan sonra boya aktığında sarı mı oluyor saç ? Yoksa eski hâline mi dönüyor ?