Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Rengini Doğal Yolla Açmak İçin!

evet çok güzel olmuş rengi . turp suyu ben de yapıyorum kışın saçımı çok hızlı uzatıyor.
1 ay kadar yapsam açılır mı ki o kadar benim saçım da ?

şöyle açıklayayım benim saçım çocukken sarıydı, ama küllü bir sarı ve büyüdükçe koyulaştı. ama ilkokul arkadaşlarım beni sarı belime kadar dalgalı saçlarımla hatırlıolar hala:) bana kalırsa o yüzden saçım çok güzel tepki veriyor açma işlemine, ama bazı saçlar vardır kalın telli ya da koyu renkli, kimyasalla açmak bile uğraştırır. eğer saçın cins ve renk olarak benimki gibiyse ve boya-kına vs. de yoksa bir ayda baya bi mesafe katedersin diye düşünüyorum ben. işte sabır istiyor güneş altında beklemek, ama dışarı çıkarken bi yükü yok yani, ben üstümü ıslatmıcak şekilde,özellikle de diplerine sürüp çıkıorum evden, yarım saat içinde kupkuru oluo zaten. ama ta en başta da dedğim gibi bikaç kez yapıp mucize beklememek lazım, adı üstünde doğal yöntem bu, doğal bir şekilde azar azar açıcak ki boya gibi sırıtmasın. bi de burada ıhlamurun da saç rengini açtığını öğrendim, taze ıhlamur vardı elimde, içine bi tutam ıhlamur çiçeği de atıorum 2 seferdir.
bence en az bir hafta dene, olumlu-olumsuz yorumunu bekliyorum.
şimdiden kolay gelsin...

bugün 2.gün 1.30-2.00 gibi yaptım ama sonuç çok parlak değil.benim de saçlarım küçükken açık kahveymiş.azıcık güneş görse hemen açılırmış ki ben de hatırlıyorum.ama şimdi koyulaştı tabi.henüz çok belirgin bir fark yok ama devam edeceğim yine de.umarım istediğim sonucu alabilirim a.s.

evet benim saçlarım da yazın kendiliğinden açılırdı,özellikle önlerdeki ince teller. dediğim gibi sabır istiyor gerçekten, boya ya da diğer kimyasal işlemler gibi tek seansta sonuç alınamıyor maalesef. ha bir de şunu ekleyeyim, ben kısa kısa tutmadım seansları da. mesela saat 12 de plaja gittim diyelim, saat 1 civarı saçlarım iyice ısınmış oluyordu, bu ısınma işlemi saç pulcuklarının açılmasını sağlar. işte 1 gibi saçıma karışımı sürüp 2 ye kadar fln bekletiyordum. bu arada 15-20 dk içinde tamamen kuruyor ya, tekrar sürüp tarıyordum, ve tekrar kurutuyordum. sonra denize girip- çıkıp aynı işlemi tekrarlıyordum. bu şekilde her seferinde 0.5 litrelik şişeyi bitiriyordum. böylece 7 seansta fln bu hale geldi. dediğim gibi uzun süre alan bir yöntem, fakat sabredince oluyor. umarım sende de işe yarar, bol güneşler ve sabır diliyoruma.s.

1. sayfaya koyduğum resim (arka planda deniz olan) uçlarında kına vardı, geri kalan kısım da loreal casting color la boyayıp boyası aktıktan sonra kalan peroksitli saçım. diplerden anlaşılıyor zaten asıl rengim olmadığı, 1-2 cm gelmişti dipler. daha sonra eklediğim kahküllü resim de kınalı kısımları kestirdikten sonra kalan peroksitli saçım.

bende 3 kez yaptım yalnız bnde lavanta ve ısırgan yoktu..onları koymadım.ama gözle görülür bi değişiklik hiiç yokk

bende 3 kez yaptım yalnız bnde lavanta ve ısırgan yoktu..onları koymadım.ama gözle görülür bi değişiklik hiiç yokk

papatya kendi başına da açar aslında ama saçının cinsi, rengi, yukarıda da yazdığım gibi çocukken ne renk olduğu, bunlar çok önemli ayrıntılar. yani saçın doğal halde kestane rengiyse mesela bu yolla açamazsın,ya da kalın telliyse açmak gerçekten zor olur. ama 3-4 gün de kısa bir süre. gene yukarıda yazdığım gibi ben bu yöntemi 35 derece sıcakta saatlerce uygulayarak sonuç aldım. hem de 2-3 gün değil üşenmeden defalarca yaptım. her seferinde de yarım litre karışım kullandım.
bildiğim kadarıyla ısırgan ve biberiyenin saç rengini açmakta bi fonksiyonu yok, lavantadan emin değilim, araştırma yapmak lazım. ama şunu söyleyebilirim ki normalde güneş altında çatır çatır kuruması gereken saçlarım yazı sıfır zararla atlattı:lepi:

bn 5-6 yaşına kadar sapsarıydım sonra kumral oldum...1 sene boyunca güneşiaz bir yerde yaşamak zorunda olduğum için saçım daha da koyulaştı herkes boyattığımı falan düşündü...o derece yanii. 1de saçım çok kalın telli acaba onun etkisi olabilirmi..bakalım tekrar denicem ve bu sefer içine 1damla oksijen damlatıcam..vereliniortak olur inş:uhm:

bi damla oksijenin bi etkisi olmaz bence, bi de turunculaştırıo oksijen ama papatya o rengi kırar, normal sarıya çevirir. benim peroksitle kızıla dönen küllü kumral saçımı adam etti papatya. bi de şunu sölicem, benim kullandığım şampuan tamamen silikonsuz, doğal bi şampuan. silikon saç telini sararak dış etkilere kapattığı için doğal yöntemler işlemiyor olabilir, bunu da göz önünde bulundurmak lazım.

benim saçlarım küçükken kumralmış.şimdi kahve ama öyle kopkoyu değil.2 hafta denedim.papatya suyunu sürdüm deniz kenarında.önlerde açılmalar oldu aslında saç boyunda da açılma sözkonusuydu; çok uğraşmak lazım arkadaşlar ama saça göre değişiyor.

gözün aydın dlrbsk, sevindim senin adına.kaydirigubbakcemile5 sabreden derviş olayı bizimkikaydirigubbakcemile3

benim saçlarımda kızıl gölgeler varken denemiştim bunu boshayallersmile, benim saçlarımın kendi ana rengi normalde siyahtır. Kızıldan ve koyu saçtan sıkılmıştım. Papatya suyu ile tarıyordum saçlarımı güneşte bayanssulusmile. Kızıllar açılmıştır kahverengileşmişti, hatta saçlarım biraz kahveye dönmüştü. İşe yarıyor ama siyah saçı platine çevirmiyor, birkaç ton açıyor, özellikle liseye gidenler veya boya yaptırmadan birazcık farklılık isteyenler yapabilir a.s

Benim bi arkadasım vardı, sacına tüy sarartıcılardan sürmüstü bi kere, önce bayağı bi korktu işte bişey olur mu falan die ama bi sorun yok iyi ki. kız günlerce kör olma korkusuyla yaşamştı :) ama 2-3 ton açılmıştı da

Çok hoş bi renk olmuşBenşm saçlarım açık kumral küçükken sarıymış.4-5 senedir oksijen suyu içe açıyorum.Hatta bu akşam oksiyen sürdüm ve ufonun ısısıyla açıldı(tabi deniz kenarında güneş gibi etkili degil)ama açtı yinede.Arkadaşın sordugunu bende yinelemek istiyorum.Kurutma makinası veya ufonun karşısında bekletsek açılır mı?

hangi şampuanı kullanıyorsun canım
ben de malzemeleri alıp bu yöntemi deniyeceğim inşallah turumcumsu açmaz. küçükken benim de saçım sarıydı sonradan koyu kestane oldu tek korkum turumcumsu açması

Arkadaşlar banayardim edebilirmisiniz acaba?Bir sorum olucakti.Şimdi bende 3 şişe oksidasyon kremi var 1 şişedeoksijenli su var.Acaba diyorumki bunlari kariştirsam ve saçima sürsem acaba bir sorun olurmu saçima zarar verirmi?

ben bundan 4 sene evel bır bucuk ıkı sıse oksıjenlı su dokmustum saclarıma cok uzundu sonra gunesın altında yurudum bı saat falan .. basta kızıllastı ama kotu oldu yanı sonra zamanla kızılkahve olmaya basladı boya gıbı duruyodu ve sac uzadıkca boya gıbı alttan kendı rengın cıkmaya basladı kesene kadar da cıkmadı o renk saclarımdan. ustune boyatmayınca cok kotu oluyo yarısı kendı rengın yarısı kızıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…