Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Sac simulasyonu

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

minimalce_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2017
594
1.177
113
En büyük dertlerimden biri seyrek sacim.
O kadar kafama takiyorumki bu durumu, özgüvenimi cok fazla etkiliyor.

Sac simulasyonu veya ektirme yaptiran varsa yorumlarini bekliyorum.. Baska caresi yok ve benim sabrim kalmadi. Bir umut:olamaz:

Bu yağı tavsiye ederim kullanıyorum çok ta memnun kaldım saçların mevsimsel olarak çok dökülüyordu araştırdım ilk kullanımda etkisini gördüm inanmayarak aldım çok memnunum dökülme durdu ayda altı cm uzama ve yeni saçların çıkmasını vaat ediyor düzenli kullanımda organik_sac_uzatici buradan da bakabilirsin kullananlar foto atmış bende ilk burada görmüştüm bir araştırın sabır şart

Eklentiler

• 839A62D0-1EC5-403E-B8C5-E15535E80516.webp
    839A62D0-1EC5-403E-B8C5-E15535E80516.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 295
annem için ben de arıyorum saç dökümesini durduran ve yeni saç çıkmasına yardımcı olacak bir şey.kadının başı yer yer kel kalmak üzere artık o kadar çok dökülüyor ve seyrek

D vitamini, B12, folik asit, demir eksikliği saç dökülmesi felaket derece yapıyor.
Benim saçlarım da azaldı seyreklesti.
Fakat ben bilmiyordum sağlık sorunlarımı sürekli saçıma bakım yapıyordum.
Şimdi bu sorunlarımı bildigim için takviye alıyorum.
Saçlarım eskisine oranla çok çok iyi.

Bu yağı tavsiye ederim kullanıyorum çok ta memnun kaldım saçların mevsimsel olarak çok dökülüyordu araştırdım ilk kullanımda etkisini gördüm inanmayarak aldım çok memnunum dökülme durdu ayda altı cm uzama ve yeni saçların çıkmasını vaat ediyor düzenli kullanımda organik_sac_uzatici buradan da bakabilirsin kullananlar foto atmış bende ilk burada görmüştüm bir araştırın sabır şart
nerden aldınız acaba bunu ? birde sarımsak kokusu veya herhangi bi koku var mı

2 su bardağı zeytinyağı + yılan yağı (tüm şişe) + çam terebentin yağı (5 damla) + badem yağı (10 damla) bu yağların hepsini bir şişeye karıştırıp haftada 2 kere 15 -25 dk arası bekletin bir kuaför arkadaşım tavsiye etti 4 yaşındaki kuzenim vardı ve çocukta tek tek toplasan 10 saç vardı onlarda cansız sürekli kullandık şu an çok gür şekilde saçları uzadı , ve yengemde kullandı onunda kızı gibi saçları çok cansız ve ince telliydi hem yeni saç çıkıyor hemde saçları hacimlendi.

Degerlerime baktirdim normal cikti. Sanirim benim genetik oldugu icin sampuan yag falan pek fayda etmiyor, yoksa kullandim ve kullaniyorum. Hep böyleydi ve azalarak devam ediyor.

Sac simulasyonu düsündümde hic yaptiran yok sanirim

Genetikse olmayan saçı çıkarmak mümkün değil.
Yoksa mesela maya maskesi ben de şimdilik işe yarıyor.
Gebelik sonrası saçlarım yarı yarıya azaldı ve şakaklardan açıldı. Maya maskesi az çok toparladı.
Eğer sizde ki Genetikse ektirme vs mantıklı. Bemce baya da başarılı uzmanlar var ülkedee

Degerlerime baktirdim normal cikti. Sanirim benim genetik oldugu icin sampuan yag falan pek fayda etmiyor, yoksa kullandim ve kullaniyorum. Hep böyleydi ve azalarak devam ediyor.

Sac simulasyonu düsündümde hic yaptiran yok sanirim
saç simulasyonu bildiğim kadarıyla genelde erkeklere yapılıyor, saç derisindeki boşlukları kalıcı makyaj(dövme) tarzı bir işlemle dolduruyorlar. Yani kadınlar için saç görünümü veren saç oluşturan bir işlem değil.

saç simulasyonu bildiğim kadarıyla genelde erkeklere yapılıyor, saç derisindeki boşlukları kalıcı makyaj(dövme) tarzı bir işlemle dolduruyorlar. Yani kadınlar için saç görünümü veren saç oluşturan bir işlem değil.

Sac simulasyonu kadinlarada yapiliyor ve saclar uzun oldugu ve derinin direk görünmedigi icin daha basarili olacagini düsünüyorum ama emin olamiyorum iste.. yaptiran biri ciksa cok sevinicem

Sac simulasyonu kadinlarada yapiliyor ve saclar uzun oldugu ve derinin direk görünmedigi icin daha basarili olacagini düsünüyorum ama emin olamiyorum iste.. yaptiran biri ciksa cok sevinicem
tabiki yapılır da şunu demek istedim kısa saçın dibindeki simulasyon saç gibi görünür ama uzun saça saç efekti vermez, o işlem dipteki boşluk görünümünü doldurma amaçlı bir işlem zaten(saç derisine dövme yapılıyor bir nevi). dibinde boşluk mu var sizin, amaç orayı mı doldurmak yani onu tam anlayamadım?

tabiki yapılır da şunu demek istedim kısa saçın dibindeki simulasyon saç gibi görünür ama uzun saça saç efekti vermez, o işlem dipteki boşluk görünümünü doldurma amaçlı bir işlem zaten(saç derisine dövme yapılıyor bir nevi). dibinde boşluk mu var sizin, amaç orayı mı doldurmak yani onu tam anlayamadım?

Aynen, bendeki sorun dipteki kellik mi desem ne desem bilemedim. Toppik kullaninca mesela cok iyi duruyor

Benim de saclarim seyrek ve ince telli. Genetik bir durum. Annemin de ayni, hatta butun teyzelerimin ayni, hepimiz anneanneme cekmisiz. Simdi buyuk oglumun da ayni bana benzemis. Yapacak bir sey yok. Bu durumla barismak gerek. Sacim yagli bir sac ayni zamanda, o halde cok cok kotu duruyor. Iki gune bir yikamam gerekiyor. Simdi bir de emzirme doneminde oldugum icin cok fena dokulmeye basladi. D vitaminim de eksikmis. Onun icin takviye almaya basladim. Benim amacim en azindan var olan saclari korumak. Onun icin yag bakimi falan yapiyordum ama su ara hic zaman bulamiyorum.
Size tavsiyem beslenmenize dikkat edin. Hormonal bir dengesizlik ve kan degerlerinizde eksiklik var mi baktirin. D vitaminine baktirin. Eger hepsi normalse, disaridan yaglarla, iceriden de iyi beslenerek bir nebze de olsa guclendirebilirsiniz. Cunku ben bi ara duzenli yaptigimda gerçekten fark etmisti.

Benim de saclarim seyrek ve ince telli. Genetik bir durum. Annemin de ayni, hatta butun teyzelerimin ayni, hepimiz anneanneme cekmisiz. Simdi buyuk oglumun da ayni bana benzemis. Yapacak bir sey yok. Bu durumla barismak gerek. Sacim yagli bir sac ayni zamanda, o halde cok cok kotu duruyor. Iki gune bir yikamam gerekiyor. Simdi bir de emzirme doneminde oldugum icin cok fena dokulmeye basladi. D vitaminim de eksikmis. Onun icin takviye almaya basladim. Benim amacim en azindan var olan saclari korumak. Onun icin yag bakimi falan yapiyordum ama su ara hic zaman bulamiyorum.
Size tavsiyem beslenmenize dikkat edin. Hormonal bir dengesizlik ve kan degerlerinizde eksiklik var mi baktirin. D vitaminine baktirin. Eger hepsi normalse, disaridan yaglarla, iceriden de iyi beslenerek bir nebze de olsa guclendirebilirsiniz. Cunku ben bi ara duzenli yaptigimda gerçekten fark etmisti.
Benim de öyle annemden geliyo.anneanemin teyzelerimin saçları fırça gibi annem in öyle değil dolayısla ondan almışım. bir kadın için çok zor. Ama kabul etmekten baska bişey yok çaresiz hşssetmemek de lazım. Günlük masajla, alkali beslenme ve vitamin takviyeleriyle düzeltilebileceğine inanıyorum. Ben masaj yapıyorum, d vitamini kullanıyorum demir ilacına başlıcam. Alkali beslenmeye geçemedim birtürlü.alkali beslenme vucuttaki intihaplanmayı en az seviyeye indiriyo dolayısıyla hücreler daha sağlıklı oluyor ister istemez saça yansıyacağını düşünüyorum.

benimde ablamda vardı dökülme ve seyrelmeler gerçekten özellikle kadınların psikolojisini çok olumsuz etkiliyor. denemediği ürün kalmadı. 6 aydır bir set kullanıyor o iyi geldi likit keratin markası dermarollerlı bir set var onu kullanıyor. denemediyseniz öneririm

Benim de öyle annemden geliyo.anneanemin teyzelerimin saçları fırça gibi annem in öyle değil dolayısla ondan almışım. bir kadın için çok zor. Ama kabul etmekten baska bişey yok çaresiz hşssetmemek de lazım. Günlük masajla, alkali beslenme ve vitamin takviyeleriyle düzeltilebileceğine inanıyorum. Ben masaj yapıyorum, d vitamini kullanıyorum demir ilacına başlıcam. Alkali beslenmeye geçemedim birtürlü.alkali beslenme vucuttaki intihaplanmayı en az seviyeye indiriyo dolayısıyla hücreler daha sağlıklı oluyor ister istemez saça yansıyacağını düşünüyorum.
Alkali beslenmek nedir? Arastirmadim hic

Alkali beslenmek nedir? Arastirmadim hic
İnstagramdan dr. Ayşegül Çoruhlu yu takip etmeni öneririm. Alkali beslenme çöp gıdalar yerine genelde işlem görmemiş sağlıklı besinler tüketerek hücre bazında vucudumuzu sağlıklı tutmak. Aynı zaman da sirkadiyen beslenmeyi de öneriyor ayşegül Çoruhlu. Güneşle birlikte uyanmak sirkeli suyla güne başlamak, bir parça et yiyorsan mesela 2,3 katı salata yiyerek yediğin asidik gıdayı telafi etmek gibi gibi. Beslenme konusunda en uygulanabilir en bilgili kişilerden bence. Doktor biyokimya uzmanı. Mesela 5 ten sonrs yemeyin ki vucut dinlenmeye geçsin kendini daha çok yenilesin diyor herşeyi hücre bazında açıklıyor. Youtube kanalı da var ordan daha iyi anlarsın. Hatta saç dökülmesiyle ilgili bir yorumu olmuştu ferittinin 40ın üzerinde olması gerekiyor diyor. Onunla ilgili postları da vardı. Sonuçta hücrelerini nekadar sağlıklı olursa bu tüm bedenimize yansır. Ben dilim döndükçe anlatmaya çalıştım ama kendin araştır daha iyi anlarsın. Ben bu beslenme tipine başlıcam inşallah

Back
X