Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Sac simulasyonu

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Bu yağı tavsiye ederim kullanıyorum çok ta memnun kaldım saçların mevsimsel olarak çok dökülüyordu araştırdım ilk kullanımda etkisini gördüm inanmayarak aldım çok memnunum dökülme durdu ayda altı cm uzama ve yeni saçların çıkmasını vaat ediyor düzenli kullanımda organik_sac_uzatici buradan da bakabilirsin kullananlar foto atmış bende ilk burada görmüştüm bir araştırın sabır şart
Peki uzadimi saclariniz

d3 lerine baktirdiniz mi
evet, kansızlığı vardı.ilaç kullandığından kanı toparlandı ama saçta bir düzelme olmuyor, çok oldu hatta toparlanalı.teyzem de böyle ama , onun kan sorunu yok ama saçları kelliğe gidiyordu soğan suyuyla toparladı, şimdi anneme de başladık bakalım inşallah onda da işe yarar.ben de bi yandan başka şeyler arıyorum böyle denenmiş başarılı olunmuş.

evet, kansızlığı vardı.ilaç kullandığından kanı toparlandı ama saçta bir düzelme olmuyor, çok oldu hatta toparlanalı.teyzem de böyle ama , onun kan sorunu yok ama saçları kelliğe gidiyordu soğan suyuyla toparladı, şimdi anneme de başladık bakalım inşallah onda da işe yarar.ben de bi yandan başka şeyler arıyorum böyle denenmiş başarılı olunmuş.
sampuana dogum kontrol hapi atarak cok basarili sonuca ulastim ben
yalniz sogan suyuyla toparladiysa teyzeniz pko olabilirmi ?

Nasıl yaptınız o karışımın biraz detaylı yazabilirmisiniz?
sarımsak özlü şampuanlar varya ondan almıştık, içine 5-6 tane dk hapı (daha fazla koyan da varmış gerçi) ezip koyup karıştırdık ince uzun bi çubukla.1 ay dolapta beklettik onu eczacı öyle demişti.sonra çıkartıp kullandı annem ama onda hiç fayda etmedi.ama kullananların %90'ına ediyormuş .

sarımsak özlü şampuanlar varya ondan almıştık, içine 5-6 tane dk hapı (daha fazla koyan da varmış gerçi) ezip koyup karıştırdık ince uzun bi çubukla.1 ay dolapta beklettik onu eczacı öyle demişti.sonra çıkartıp kullandı annem ama onda hiç fayda etmedi.ama kullananların %90'ına ediyormuş .

Valla benimde ihtiyacım var aslında.saçlarim hep çok cılız di oldum olasi.kullandim kafam saçlarımı almiyo noktasina gelenler var bazi yorumlarda denk geldiğim.acaba? diyor insan.

Hatımda hiç doğum kontrol hapı kullanmadım.acaba bi zararı olur mu diye tereddütüm de var bir taraftan.

Valla benimde ihtiyacım var aslında.saçlarim hep çok cılız di oldum olasi.kullandim kafam saçlarımı almiyo noktasina gelenler var bazi yorumlarda denk geldiğim.acaba? diyor insan.

Hatımda hiç doğum kontrol hapı kullanmadım.acaba bi zararı olur mu diye tereddütüm de var bir taraftan.
yok öyle bir yan etki olmuyor biz çok sorduk onu.içindeki hormonlar saç derisini beslediğinden saçların dökülmesini engelleyip kuvvetlendiriyormuş.eğer yaparsanız içerisine yine eczanelerden e vitamini ampulü de alıp ekleyin, o da yine çok besleyici saç ve saç kökleri için.

2 su bardağı zeytinyağı + yılan yağı (tüm şişe) + çam terebentin yağı (5 damla) + badem yağı (10 damla) bu yağların hepsini bir şişeye karıştırıp haftada 2 kere 15 -25 dk arası bekletin bir kuaför arkadaşım tavsiye etti 4 yaşındaki kuzenim vardı ve çocukta tek tek toplasan 10 saç vardı onlarda cansız sürekli kullandık şu an çok gür şekilde saçları uzadı , ve yengemde kullandı onunda kızı gibi saçları çok cansız ve ince telliydi hem yeni saç çıkıyor hemde saçları hacimlendi.
Harikasın! ✨ Ekran görüntüsü yaptım, şu an yaptığım karışımlar bitsin senin verdiğin tarifi deneyeceğim. Teşekkür ederim! 😘

Sac simülasyonu dibi çok gosterir ama sac gene bir tutam. Benimde ince telli ve seyrek. Bir ton yağ kullanıyorum. 2 saat tutuyordum. Şimdi 6 7 saat tutuyorum. Doğum kontrol ilacı yüzde killanma yapıyor diyorlar. Ekim islemi icinde jilrtliyorlarmis ve kadın vucudu buna çok musait değilmiş farkindaysaniz ekim isleminde hep erkek duyuyoruz. Napsak bilmem. Dermapen düşünüyor ama mikrop kapmaktan korkuyorum. Evde dermapen uygulamayi yani

Annenizin hormonel nedenle de dökülüyor olabilir saçları genetikte varsa çok tetikler..

Ben 18 yaşımdan beri genetik dökülme ama ince telli az saçlarım Doğum kontrol ilacı içince şaha kalkmıştı saçlarım bir de folikasit içince dökülme 1 ay durmuştu ama ne hikmetse 1 ay sonra tekrar başladı...
Saç boyaları da tetikliyor tabii
16 Yaşımdan beri boyarım bende market boyaları ile ama bıraktım yaşım 30 ve sadece 1 tel beyazım var :)
Kendi saçlarımın üçüne sarı attırdım bir daha dipleri boyatmam...
Şuna hayıt tohumu çayı içiyorum günde 1 bardak hormonlara çok iyi geliyor 1 hafta oldu başlayalı ama saç dökülmemde azalma libodom da yükselme var :KK70:
Annenize önerebilirim birde priorin tablet..
2014 de içimiştim 3 ay kaşlarım bile kalınlaşmıştı ki seyrektir çok iyi gidiyordu sonra küçük kızıma hamile olduğumu öğrenince bırakmak durumunda kalmıştım...
Şimdi tekrar başlamak istiyorum eczaneye sipariş verdim pazartsi başlıyorum...
İlk hafta cilde olumlu etki gösteriyor
Sonraki haftalar tırnak kaş kirpik ve saç için 3 ayda belirtileri gözleniyor..

Konu sahibi arkadaşım sizede priorin tablet öneririm biraz pahalı ama dışarıdan sürdüğünüz yağmış falanmış filanmış şampuanmış bunlara da para veriyoruz sonuçta..
İçten destek çok önemli...
Ve bol su iyi akşamlar.

Bizim bir komşunun ve çocuklarının inanılmaz gür saçları vardı. Sorduk, bir kase yoğurda badem yağı, zeytin yağı ve yumurta kırıp saçında saatlerce bekletiyordu. Çocuklarına da yapıyordu. Biz denedik ayda bir kere ve işe yaradı. Uzun sürede saç telleriniz daha güçlü ve sık çıkıyor.

Bu yağı tavsiye ederim kullanıyorum çok ta memnun kaldım saçların mevsimsel olarak çok dökülüyordu araştırdım ilk kullanımda etkisini gördüm inanmayarak aldım çok memnunum dökülme durdu ayda altı cm uzama ve yeni saçların çıkmasını vaat ediyor düzenli kullanımda organik_sac_uzatici buradan da bakabilirsin kullananlar foto atmış bende ilk burada görmüştüm bir araştırın sabır şart
Bunu nereden aldiniz? Ayni dert bende de var.

Bizim bir komşunun ve çocuklarının inanılmaz gür saçları vardı. Sorduk, bir kase yoğurda badem yağı, zeytin yağı ve yumurta kırıp saçında saatlerce bekletiyordu. Çocuklarına da yapıyordu. Biz denedik ayda bir kere ve işe yaradı. Uzun sürede saç telleriniz daha güçlü ve sık çıkıyor.
Bit yapmıyor mu yav saatlerce bekletince 🤨

Back
X