Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Sac simulasyonu

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
bana yağlar hiç bir işe yaramaz demişlerdi
genetik dökülmeye hiç bir şey yaramıyor denemediğim pek bişey kalmadı

saç çizgisi bölgesine saç simulasyonu yaptırdım, sakın denemeyin, pişmanlık fayda da etmiyor, seneler geçsede o komik görüntü kaybolmuyor.. saçın başka bölümlerini bilemiyorum ama saç çizgisi sakın asla

Annenizin hormonel nedenle de dökülüyor olabilir saçları genetikte varsa çok tetikler..

Ben 18 yaşımdan beri genetik dökülme ama ince telli az saçlarım Doğum kontrol ilacı içince şaha kalkmıştı saçlarım bir de folikasit içince dökülme 1 ay durmuştu ama ne hikmetse 1 ay sonra tekrar başladı...
Saç boyaları da tetikliyor tabii
16 Yaşımdan beri boyarım bende market boyaları ile ama bıraktım yaşım 30 ve sadece 1 tel beyazım var :)
Kendi saçlarımın üçüne sarı attırdım bir daha dipleri boyatmam...
Şuna hayıt tohumu çayı içiyorum günde 1 bardak hormonlara çok iyi geliyor 1 hafta oldu başlayalı ama saç dökülmemde azalma libodom da yükselme var :KK70:
Annenize önerebilirim birde priorin tablet..
2014 de içimiştim 3 ay kaşlarım bile kalınlaşmıştı ki seyrektir çok iyi gidiyordu sonra küçük kızıma hamile olduğumu öğrenince bırakmak durumunda kalmıştım...
Şimdi tekrar başlamak istiyorum eczaneye sipariş verdim pazartsi başlıyorum...
İlk hafta cilde olumlu etki gösteriyor
Sonraki haftalar tırnak kaş kirpik ve saç için 3 ayda belirtileri gözleniyor..
Hangi doğum kontrol hapı içince saclariniza iyi geldi?

Anlatır mısın hangi doğum kontrol hapini kullandın?seyreklik varmiydi kapandı mı
o sira adet duzensizligi icin dr yasmin vermisti.
sampuanin icine 2 tane ezip koydum.
saclarimi yikarken kafami egip duruluyordum yoksa diger tuyleride costuruyo ☺️
saclarim cok dokuluyodu kucucuk bir lastik tokayi bile 3 4 tur ceviriyodum sacimda cok guzel gurlestirdi ve uzatti

saç çizgisi bölgesine saç simulasyonu yaptırdım, sakın denemeyin, pişmanlık fayda da etmiyor, seneler geçsede o komik görüntü kaybolmuyor.. saçın başka bölümlerini bilemiyorum ama saç çizgisi sakın asla

Fotograf atabilir misiniz acaba? Kime yaptirdiniz ve neden memnun degilsiniz?

Back
X