Saç sorunu

• Konu Sahibi Konu Sahibi CeYz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

CeYz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2012
9.964
14.476
498
Siyah ve doğal saça sarı röfle evde yapılabilir mi? Bir kaç tane platine benzer ince sarı renk katmak istiyorum saçlarıma ama baya belirgin canlı bir sarı olacak. Kuaföre gitsem eminim abartıp fazla fazla röfle atacak ve bir ton para alacak. Evde yapılabilir mi kızlar deneyen var mı?

Siyah ve doğal saça sarı röfle evde yapılabilir mi? Bir kaç tane platine benzer ince sarı renk katmak istiyorum saçlarıma ama baya belirgin canlı bir sarı olacak. Kuaföre gitsem eminim abartıp fazla fazla röfle atacak ve bir ton para alacak. Evde yapılabilir mi kızlar deneyen var mı?
aslaaaa deneme bile...

Ben denedim fakat benim saçlar sarıydı üzerine platin Yaptım 3-5 ince saç. Güzel oldu ama koyu saça cesaret edemezdim.

Ben denedim fakat benim saçlar sarıydı üzerine platin Yaptım 3-5 ince saç. Güzel oldu ama koyu saça cesaret edemezdim.
Bahsettiğiniz şekilde 3-5 tane ince sarı da ben yapmak istiyorum. Kuaföre gideyim en iyisi

Tarif ettiginiz balyaj yada gölge gibi sanırım ama evde yapmak büyük cesaret siyah saçı açmak hüsranla sonuçlanabilir

Siyah saça sarı kötü durmaz mı ya o_O
Saçımda değişiklik istiyorum ne zamandır ama kendi rengini de seviyorum bir yandan.
Haftasonu kalabalık bir yerde bir kızda gördüm çok hoşuma gitti. Tamam bu dedim direk :KK45:

Saçımda değişiklik istiyorum ne zamandır ama kendi rengini de seviyorum bir yandan.
Haftasonu kalabalık bir yerde bir kızda gördüm çok hoşuma gitti. Tamam bu dedim direk :KK45:
Fotoğrafını çekeydin çaktırmadan :) kuaföre bunu istiyorum derdin :KK53:

SAÇLARININ DOĞAL HALİYSE ECZANEDEN ALACAĞIN PERİDYOLLE DOĞAL BİR SARI TONU YAKALAYABİLİRSİN BEN ZAMANINDA YAPMIŞTIM YOLDA DURDURUP BOYANIZIN MARKASI VE NUMARASI KAÇ DİYE SORUYORLARDI

SAÇLARININ DOĞAL HALİYSE ECZANEDEN ALACAĞIN PERİDYOLLE DOĞAL BİR SARI TONU YAKALAYABİLİRSİN BEN ZAMANINDA YAPMIŞTIM YOLDA DURDURUP BOYANIZIN MARKASI VE NUMARASI KAÇ DİYE SORUYORLARDI
Siyah saça mı yapmıştınız?

Saçı yakmıyor mu peridyol. Benim arkadaş yapmıştı Saçları tiftik tiftik oldu ve turuncu olmuştu

Siyah saçi kendiniz sariya açamazsinız , sari olmaz yani muhtemelen. Zaten boya kutularinin üzerinde de boyanin hangi rengi ne kadar açacaği gosterilir genelde.
Ben röfle setleri vardı eskiden, delikli boneli olanlardan , bilenler vardır muhakkak onunla denemistim bir kez, kumral olmama rağmen, bakır-turuncu gibi bir renge dönmüstü saclarım, kuzu kuzu kuaföre gidip düzelttirdim sonra.

Değişikllik istiyorsan siyah saça en iyi kırmızı yakışıyor :)
kızıl gölge gibi yhapabiliarsin

Benim saçlarım kömür siyahı normalde hala daha rengini açmaya çalışıyoruz saçı da yıpratmadan kim bilir daha ne kadar uğraşcaz
ben komple boyucam ama açık renge

Sen rengi tutturamazsin ki..
Onun icin riske atma

Back
X