Saç Bakım Ürünleri Saç uzaması için Dax Supergro mu Barcelino mu?

MissLavinia

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2007
491
54
318
Bu ikisinin arasında kararsız kaldım hangisi saç uzamasında etkili? İkisininde içinde bitkisel yağlar var illaki bakım yaparlar ama ben bakım yaparken uzatmasınıda istiyorum kullananlar yorum yazabilir mi acaba hangisi uzatmada daha etkilidir?

Ben Dax kuIIandım uzaması yönünde bi etki görmedim benm saçIarım gec uzuyo beIkide ondan diye düsündüm ama arkadasımda kuIIandı onunda uzamamıs
sacIara bakımı yönünden iyi , yıpranmıs sacIar icin bence,,

ben barcelino kullanıyorum cok da memnunum saçlarımı aralık basında kestirdim en azından 4-5 cm uzamıstır sanırım ama düzenli kullanamıyorum aklıma gelince sürüyorum ve boyama katıyorum 1. kutum bitti 2. kutumu aldım onuda birazdan uyguluyacağım ama gayet memnunum.:34:

hımm birde bir kaç yerde okudum barcelino yagının içine ampül filan kırıyorlarmıs öyle daha etkili oluyormus ama ben denemedim bilmiyorum o yüzden:44:

MavIxCadI: 1,5 ayda 4-5 cm iyi uzamış, normalde saçların yavaş mı uzuyodu? Benim saçlarım çok yavaş uzuyor bide şimdi kırıklarda var :26:

İkisinide kullandım bence barcelino daha etkili uzamaya gerçekten faydası var. dax'ın durulanmasıda gerçekten çok zor. :19:

canım uzamasını istiyorsan diğer toiklerde bir sürü şeyler yapan kızlar var onlara da bak istersen bir ben de barcelonayı daha etkili biliyorum

Kızlar sinameki kürü gerçekten etkili, bende saçlarımı uzatmak için neler yapmadım kısa özet geçiyim, şaçlarımı kestir kestir ziyan ettim ve sonra bana küstüler 1 yılda 4 parmak kalınlığı kadar anca uzamışlardı neyse ben sinameki kürünü düzenli uyguladım ve onunla beraber barcelinoyuda kullandım etkisine gelince gerçekten tavsiye ederim ben içine bemix ve bepanthen ampul kırmıştım etkisini arttırdığı için kokusu ağır ama ben beğeniyorum.

Ayrıca eklemek istediğim bişey var annelerimiz küçükken saçlarımız bitlendiğinde saçımıza gaz yağı sürerdi ve ardından hatırlıyorum saçım kısa sürede hemen uzardı kalınlaşırdı. Bende geçtiğimiz salı günü saçlarıma sürdüm 2 saat beklettim ve etkisini gördüm diyebilirim. Saçlarım daha gür geliyo elime haftada 1 uygulamayı düşünüyürum sorularınız varsa yanıtlarım inanıyorum hepimiz bir gün o upuzuun sağlıklı saçlara kavuşucaz :)))

Back
X