Saç Uzatma Yöntemleri saç uzatma maceram başlamış bulunmakta :)

gnzp

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2015
27
6
1
ilk olarak saçlarımı tam toparladım artık derken markette bir saç boyası gördüm bioblasın siyah olanını normalde her marka kullanırım ama bu benm saçlarımı resmen kavurdu . Kestirmek zorunda kaldım ve bende bu günden itibaren saç bakımına başladım öncelikle iki günde bir farklı yağ sürücem saçlarıma ve günde 5 dakika masaj yapıcam saç derime . Bugün susam yağı sürdüm ve tabi içine evigen ampul kırdım . ayrıca saçlarımı 4 gün oldu boyayalı bir ay sonra görüşürüz =)

Eklentiler

• 11948132_892540847507659_1820464954_n.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 548
slm canım naptın saclarını nasıl oldu uzadımı

canım bu arada benımde saclarım belıme yakındı ve suan cok kısa ense gorulecek sekılde kestırmek zorunda kaldım cnku saclarım yandı yaktılar daha dogrusu kuaforde o kadar uzuldumkı artık bır AN once uzasın dıe herseyı yapıorum yaptıgım bazı seylerı snnlede paylasmak ısterım tabı dger arkadaslarlada :)ben suan bunları yapıuorum
Sımaneki kürü cogu yerde var ve gercekten ıse yarıyor ama ben ıcıne bırde zeytınyagı eklıorum cok ıyı gelıo eger ıstersen tarıfını verım :)
D'olive dıe zetınyaglı sampuan ve d'olive sac bakım kremi var sacarımı yumusacık ve cok gzl yapıor :)
Entellex dıe sac bakım yagı var dustan snra nemlı yada hemen cıktıktan snra surebılırsn buda cok ıse yarıor hem yumusatıyor hem kırıklarımı azalttı hemde acayıp parlak ve bakımlı yapıor onn dısında kullandıklarım var ama onlarıda ıstersen verım artık :)

Canım 1 ay sonra ki resimlerini bekliyorum

Canım saclarımı kestireli yaklasık 4 ay oluyor kuaför faciası yasadım belimin altındaki saclarım erkek gibi oldu :) Daha sonra haftada bir SİNEMAKİ KÜRÜ yaptım. Sampuanım Restorex son bir aydır kullanıyorum onuda arada bir degiştiriyorum saclarım restorexe alışması diye. Restorexin içine çam terebenti koydum ayrıca diger sampuanlarımda badem yagı susam yagı cam terebenti bi cay kasıgının yarısı kadar saf zeytinyagı ve 4 diş rendelenmiş sarımsak var sampuanlarımın hepsinde. Restorex hariç. Diğer şampuanım Elseve in Siyah serisinden. Sac kremim Elidorun hızlı uzayan saclar serisinden. Ayrıca son 2 haftadır yılan yagı hindistan cevizi yagı sarımsak yagı badem yagı zeytin yagı karıstırıp sac köklerime bakım yapıyorum. 2 hafta yaptım 2 hafta ara vericem. Şuan saçımda Lavanta kürü var saç uzatma etkisi varmış. İlk kullanışım. Isırgan otunuda 3 hafta sınra deniycem saclarım yorulmasın.

Ha bide sac uzatmaya zeytinyagını ısıtıp ılık ılık sac diplerime uygulayıp baş aşağı 5 dk masaj yapıyodum öyle başladım. Kan dolaşımı hızlandırıyomus :)

Eklentiler

• image.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 502
canım sinameki bende pek faydası olmuyo kuruyo hemen saçlarım ama yumuşak yapıyorsa denemek isterim sampunı :))

c anım ben sadece ısırgan kürünü denemiştim ama kuru yaprak olarak değil bitkisinin yapraklarını kopartıp yapıyodum gerçekten saç telini kalınlaştırıyo ama pek bi uama olmadı bende . ahh yokmu o kuaförler bende neler çektim onlardann

canım sinameki bende pek faydası olmuyo kuruyo hemen saçlarım ama yumuşak yapıyorsa denemek isterim sampunı :))
Cnm sampuanı bakım kremıyle bırlıkte kullan yapıyor sacları yumusak bırde haftada 1 kac kez zeytınyagı azıcık lımon karıstır sacına uygula brklet 30 dk buda yumusatıypr snra cam terapını yagı var onu kullanıorum sampuanımın ıcne damlası uzerınde yazıyor brn a101 den aldım bulamazsan solerım bırde argan yagı aldım a101 den onu kullanıoruö sac dıplrrıne masaj yaoarak surup sonra 30 dk brkleyıp yıkıorum en son olarak yukarıya yazdım ama yıne yazayım engellex var sac bakım yagı cok ıyı gelıot son olarak unutma cam terapınlı yagı denıceksen eger basını asagı yaparak yıka vucuduna gelmesın kıllanma yapar

http://urun.n11.com/yag/sac-bakim-yagi-entellex-2-alana-1-bedava-P120152924

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…