Merhaba arkadaşlar. Sizlere hem sacı uzatan hemde gürleştiren, kendimde uyguladıgım bakımları anlatıcam..
1: MAYONEZ
2:SİNAMEKİ BEMİKS KÜRÜ
3
Alin şampuan
4:Nutraxın hair&nail
1: MAYONEZ, Bildigmiz mayonez kızlar. bi arkadasım saclarını mayonezle beline kadar uzattı.Doktor dan bile mayonez i alıp kafanıza sürün diye tv de bas bas bagırdı.
Haftada 1 yapıyoruz.
3 saat bekletiyorum.
Boneyle sarıyorum..
2:SİNAMEKİ BEMİKS
Bunu bilmeyen yoktur.bende yapıyorum ve memnunum arkadaslar.
Bi tutam sinamekiyi, yarım cay bardagı suda kaynatınız.
Ustune bemiks ampul kırınız.
Bi kapak tatlı badem le karıstırıp surun.
3 ila 4 saat bekletiniz. Boneyle sarınız.
3
ALİN SAMPUAN. yine doktor tavsiyesi, icinde katkı mad yok.saca zarar vermiyor.kokusu kalıcı. En onemlisi silikon, paraben yok arkadaslar.
4:NUTRAXİN HAİR&NAİL
HAP. bu ilacın icinde, B12 B6,biotin vs saca ve tırnaga tam destek arkadaslar. Yaptıgnız sac maskelerin tam olarak ise yaraması icinde. Bu ilacla hücresel destegi saglıyoruz.
Evet kızlar. Mahfettigmiz saclara bakım yapmalıyız. Kestirmekten asla korkmayın,boyatmayın,maşa kullanmayın. YÜCE ALLAH bize herseyi veriyo, ama biz oynayarak mahfediyoruz. Zararın neresinden dönersek kardır. Umarım begenmissinizdir. Yorumlarınızı bekliyorum:))
1: MAYONEZ
2:SİNAMEKİ BEMİKS KÜRÜ
3

4:Nutraxın hair&nail
1: MAYONEZ, Bildigmiz mayonez kızlar. bi arkadasım saclarını mayonezle beline kadar uzattı.Doktor dan bile mayonez i alıp kafanıza sürün diye tv de bas bas bagırdı.
Haftada 1 yapıyoruz.
3 saat bekletiyorum.
Boneyle sarıyorum..
2:SİNAMEKİ BEMİKS
Bunu bilmeyen yoktur.bende yapıyorum ve memnunum arkadaslar.
Bi tutam sinamekiyi, yarım cay bardagı suda kaynatınız.
Ustune bemiks ampul kırınız.
Bi kapak tatlı badem le karıstırıp surun.
3 ila 4 saat bekletiniz. Boneyle sarınız.
3

4:NUTRAXİN HAİR&NAİL
HAP. bu ilacın icinde, B12 B6,biotin vs saca ve tırnaga tam destek arkadaslar. Yaptıgnız sac maskelerin tam olarak ise yaraması icinde. Bu ilacla hücresel destegi saglıyoruz.
Evet kızlar. Mahfettigmiz saclara bakım yapmalıyız. Kestirmekten asla korkmayın,boyatmayın,maşa kullanmayın. YÜCE ALLAH bize herseyi veriyo, ama biz oynayarak mahfediyoruz. Zararın neresinden dönersek kardır. Umarım begenmissinizdir. Yorumlarınızı bekliyorum:))