Saç Uzatma Yöntemleri Saç Uzatma

catgrill

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2014
16
3
3
32
Merhaba arkadaşlar. Sizlere hem sacı uzatan hemde gürleştiren, kendimde uyguladıgım bakımları anlatıcam..

1: MAYONEZ
2:SİNAMEKİ BEMİKS KÜRÜ
3:DAlin şampuan
4:Nutraxın hair&nail

1: MAYONEZ, Bildigmiz mayonez kızlar. bi arkadasım saclarını mayonezle beline kadar uzattı.Doktor dan bile mayonez i alıp kafanıza sürün diye tv de bas bas bagırdı.

Haftada 1 yapıyoruz.
3 saat bekletiyorum.
Boneyle sarıyorum..

2:SİNAMEKİ BEMİKS

Bunu bilmeyen yoktur.bende yapıyorum ve memnunum arkadaslar.

Bi tutam sinamekiyi, yarım cay bardagı suda kaynatınız.
Ustune bemiks ampul kırınız.
Bi kapak tatlı badem le karıstırıp surun.

3 ila 4 saat bekletiniz. Boneyle sarınız.

3:DALİN SAMPUAN. yine doktor tavsiyesi, icinde katkı mad yok.saca zarar vermiyor.kokusu kalıcı. En onemlisi silikon, paraben yok arkadaslar.

4:NUTRAXİN HAİR&NAİL
HAP. bu ilacın icinde, B12 B6,biotin vs saca ve tırnaga tam destek arkadaslar. Yaptıgnız sac maskelerin tam olarak ise yaraması icinde. Bu ilacla hücresel destegi saglıyoruz.

Evet kızlar. Mahfettigmiz saclara bakım yapmalıyız. Kestirmekten asla korkmayın,boyatmayın,maşa kullanmayın. YÜCE ALLAH bize herseyi veriyo, ama biz oynayarak mahfediyoruz. Zararın neresinden dönersek kardır. Umarım begenmissinizdir. Yorumlarınızı bekliyorum:))

Mayonez ne kadar sürede etki etti canm bir de sacin her yerine mi suruluyor

Mayonez mi Yaa herşeyi deniyorum bunu da yaparım da yapan var mi gerçekten

Denedim ben.
Hatta gittim sirf o yüzden bimden mayonez aldim ucuz olsun yemicem sonuçta zaten mayonez sevmem :KK70: :KK70:
Sonuç iyiydi..
Uzamasi için değilde bakin için yapmistim ben

merhaba kızlar benim de saç uzama ile ilgili problemlerim vardı ve acayip bir şekilde saçlarım dökülüyordu instagramda gezinirken vusla kara sarımsak seti al diye bir sayfayı buldum kara sarımsak özlü ve şampuandan oluşan bir setmiş ilk defa duydum kara sarımsağı,sarımsağın faydalarını herkesin bildiği üzre bende biliyordum fakat bu kara sarımsak bildiğimiz sarımsaktan çok çok daha faydalıymış,bende sarımsağın faydalı olduğundan yola çıkarak bu ürünü denemeye karar verdim ve almaya karar verdim ve aldım ürünü saçlarımdaki dökülme son buldu ve gerçekten saçlarım gözle görülür bir uzunluk sağladı kesinlikle bu ürünü denemelisiniz kızlar inanın pişman olmuyacağınız bir ürün 1 aylık kullanım için 3 adet şampuan +3 adet serum ve maske gönderdiler önerilen paket 1 aylık set bu da 179 tl şuanda uygun fiyatları eğer sizlerde bu ürüne ulaşmak istiyorsanız @vuslakarasarımsaksetial instagram sayfasından ulaşabilirsiniz mutlaka girin bi bakın

Back
X