Saç Uzatma Yöntemleri saç uzatma

Hayriye birdal

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2013
1.017
884
123
merhaba benim saçlarım nedendir çocukluğumdan beri kısadır. Bende artık bu durumdan sıkıldım ve uzatıyorum . yaklaşık 1.5 yıl önce sarı yaptırdım ve hepsi yandı. Artık kuaföre tövbe ettim. benden uzak dursunlar boyayı da bıraktım.

Son düzenleme:
dax ımı aldım . Hc bakım yağımı aldım. bu akşam başlıycam. Sinameki yapmıycam çünkü uçlarımda boya var azıcık onları kurutup döküyor. Soğan maskesini okudum bunu da deniycem akşam resşm paylaşırım:)kızlar hadi hadi gelin.:)

Bu gün saçıma yumurta sürdüm sarısını beyazını çırptım Can'ımdan can gitti resmen şunu anladım ki saç uzatma çok kokulu bi eylem saçımın ıslak halini yüklüyorum 2 ayda bi resim koyucam birde gönlü halini koyuyorum

Eklentiler

• image.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 379
  • image.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 382
Islak hali uzun gibi durmuş sma değil önlerimde kahkül var niye kestirdiysem şekil almıyo hiç aman kızlar kahkül kestirmeyin

Bu arada yumurta akı maskesini hiç tavsiye etmiyorum acayip kurutuyo sadece sarısını ise denemedim

saçların çok güzel gür, benim konuma da yazmışsın ordan yaptıklarıma bak faydası olur belki :)

Daxdan tutun barcelino yağından çam terebentine kdr herşeyi kullanmış biri olarak tek tavsiyem biotin kıvır kıvır upuzun saçlarımı yakıp tiftik tiftik edip lastik gbi uzadığı zamanlarda çare bulamadım şekilsiz toplanınca ucu diken diken spreyle zor tokalanan saçlarıma iyi gelen tek şey biotin... O kdr düzeldi ki bn bile inanamadım ve bunu iki ay dolmadan başardı canlandı saçlarım kısa bile olsa en azından sağlıklı ve iki parmak kdr da uzamış kullanmaya devam edeceğim 6 ay dolana kdr bakalım daha neler yapacak

Ay çok haklısınız dax ı denedim bende açıkçası dax ım pek işe yaradığını sanmıyorum ancak sürerken saça yapılan masajdan dolayı saçları uzatmış olabilir ayrıca nemli tuttuğu için extradan kırılmasını önlemiş olabilir. Yağlar ise korkutuyo açıkçası hafta da bir sürüyorum çünkü saç derisindeki gözenekleri tıkama ihtimali çok fazla

Evet maalesef bncede masajın etkisi . Faydası falan olsa her bakım yapında uzardı . İçten beslenmesi lazım saçların kndimi parçalasamda dış etmenler kırıkları falan düzeltiyo en azından bi süre koruyo başka hiç etkisi olacağını düşünmüyrm ki olmadıda.

aynen bendede etkisi olmadı daxın, kızlar konuma bakın saçlarımı uzatıyorum(fotoğraflı) adlı konu benim, 2,5 ayda 2 cm falan uzama oldu o da hiçbir şey yapmasamda olurdu yani ben günaşırı yağlar dax neler neler yapmadım...

solgar 5000 bende kullanıuorum 2 aydır

Meraba Bi haftadır saçıma bişi sürmedim eriniyorum valla. Biotin i yutmaya devam ediyom sadece. 68 kilo olmuşum onun üzüntüsünden saçlarım kısa diye üzülmeye pek vakit bulamıyorum bu ara

Kızlar ben çam terebentini badem yağı ve lavanta kürü uyguluyorum ama dax alıcaktım en yakın zamanda siz öyle diyince şüpheye düştüm.Çoğu kişi faydalı konuşuyor aslında ama bilemedim

Kızlar ben çam terebentini badem yağı ve lavanta kürü uyguluyorum ama dax alıcaktım en yakın zamanda siz öyle diyince şüpheye düştüm.Çoğu kişi faydalı konuşuyor aslında ama bilemedim
valla ben hiçbir faydasınj gçremedim neler neler aldım konuma bak o kdar uğraşıyorum çok az uzama oldu hiç bakım yapmasam da o kadad uzardı harcağım paralara verdiğim emeklere yazık evde oturuyorum 8 saat dışarı çıkmıyorum iyice etki etsin diye ama yok uzamuyor bende sıkıldım artjk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…