- 2 Ocak 2015
- 6.447
- 15.481
- 448
- Konu Sahibi Hayriye birdal
-
ben hem b vitamini hem magnezyum bakımından zengin besleniyorum aslında bunlara gerek yok yine de solgar 5000 biotin kullandığım halde aynıBiotin değil, calcium magnesium plus zinc kullanın, yine Solgar ürünü.
Bana da bu vitamini Kılıçbalığı önermişti, hem tırnaklarım hem saçlarım için çok iyi oldu.
o kadar çok şeyi aynı anda kullanıyorsun ki saçının uzamamasını geçtim hepsinin dökülmediğine şükret, 10 gün kendi haline bıraksan hem sen dinleneceksin, hem saçın aslındaben hem b vitamini hem magnezyum bakımından zengin besleniyorum aslında bunlara gerek yok yine de solgar 5000 biotin kullandığım halde aynı
çok haklısın bi süredir hiçbir şey kullanmıyorum ve belirgin bi uzama varo kadar çok şeyi aynı anda kullanıyorsun ki saçının uzamamasını geçtim hepsinin dökülmediğine şükret, 10 gün kendi haline bıraksan hem sen dinleneceksin, hem saçın aslında
Can'ım ben tam 2 ay kafam vıcık vıcık gezdim .bütün kızlar plajlarda gezerken bütün gün kokulu kokulu evde oturdumBarcelino saç yağı nasıl sizce onu da düşünüyorum ama o nasıl sizce? Bir de kızlar şuan kafamda badem yağı ve çam esansı var ve şuan kaşınmaya başladı normal mi?
Hc'yi bilmiyorum, ancak diğer ürün gerçekten güzel. Düzenli kullanırsanız faydasını görürsünüz.Bi müddet saçımı dinlendiriyorum pazartesi gününden itibaren hc care bakım yağı ve Hindistan cevizi yağı kullanmaya başlıcam
Biotin değil, calcium magnesium plus zinc güzel, üzerinde adı böyle yazıyor, kalsiyum magnezyum artı çinko tercümesi.Biotin hapımı tutmaya devam ediyorum bakalım
merhaba ocelikle benim sana önerim supergrodax sin içine hakiki zeytinyagi karıştırman bu utümü haftada 2 Kez yap onun dışında 15 günde bir hakiki zeytinyağı badem yağı bi yumurta sarısı ve lavanta yağını karsitrier saçlarına sür 30 dakika beklet ve ılık su ile yıka çok iyi gelicekır saçların için üzüldüm kuaförler hep aynını yaşatıyorEki Görüntüle 1878695 Az önce saçıma çörek otu yağı ile dax sürdüm ayyy ne pis kokuyo çörek otu yağı anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?