Saç Uzatma Yöntemleri saç uzatma

Biotin değil, calcium magnesium plus zinc kullanın, yine Solgar ürünü.
Bana da bu vitamini Kılıçbalığı önermişti, hem tırnaklarım hem saçlarım için çok iyi oldu.

Biotin değil, calcium magnesium plus zinc kullanın, yine Solgar ürünü.
Bana da bu vitamini Kılıçbalığı önermişti, hem tırnaklarım hem saçlarım için çok iyi oldu.
ben hem b vitamini hem magnezyum bakımından zengin besleniyorum aslında bunlara gerek yok yine de solgar 5000 biotin kullandığım halde aynı

ben hem b vitamini hem magnezyum bakımından zengin besleniyorum aslında bunlara gerek yok yine de solgar 5000 biotin kullandığım halde aynı
o kadar çok şeyi aynı anda kullanıyorsun ki saçının uzamamasını geçtim hepsinin dökülmediğine şükret, 10 gün kendi haline bıraksan hem sen dinleneceksin, hem saçın aslında

Aynen kızlar hiç Bi şekilde normalden fazla uzamıyor saç. Sadece kırılmasını engelleriz. Ve hafta da 1 deb fazla bakım yapmamak lazım galiba saç kökünü yoruyoruz

Barcelino saç yağı nasıl sizce onu da düşünüyorum ama o nasıl sizce? Bir de kızlar şuan kafamda badem yağı ve çam esansı var ve şuan kaşınmaya başladı normal mi?

o kadar çok şeyi aynı anda kullanıyorsun ki saçının uzamamasını geçtim hepsinin dökülmediğine şükret, 10 gün kendi haline bıraksan hem sen dinleneceksin, hem saçın aslında
çok haklısın bi süredir hiçbir şey kullanmıyorum ve belirgin bi uzama var

Barcelino saç yağı nasıl sizce onu da düşünüyorum ama o nasıl sizce? Bir de kızlar şuan kafamda badem yağı ve çam esansı var ve şuan kaşınmaya başladı normal mi?
Can'ım ben tam 2 ay kafam vıcık vıcık gezdim .bütün kızlar plajlarda gezerken bütün gün kokulu kokulu evde oturdum
Alma boşver . Evde zeytinyağı varsa onu hafif ısıt sür

Yılang yağı var ni bitkiden elde ediliyormuş kullanmayın ben sürdüm kafamda minik minik sivilceler çıktı. En büyük çare Zaman. El ele verelim bekleyelim

Bi müddet saçımı dinlendiriyorum pazartesi gününden itibaren hc care bakım yağı ve Hindistan cevizi yağı kullanmaya başlıcam

Biotin hapımı tutmaya devam ediyorum bakalım
Biotin değil, calcium magnesium plus zinc güzel, üzerinde adı böyle yazıyor, kalsiyum magnezyum artı çinko tercümesi.
Biotin kullandım yaklaşık 4-5 ay bana mısın demedi, bıraktım bu vitamine geçtim.

Eki Görüntüle 1878695 Az önce saçıma çörek otu yağı ile dax sürdüm ayyy ne pis kokuyo çörek otu yağı anlatamam
merhaba ocelikle benim sana önerim supergrodax sin içine hakiki zeytinyagi karıştırman bu utümü haftada 2 Kez yap onun dışında 15 günde bir hakiki zeytinyağı badem yağı bi yumurta sarısı ve lavanta yağını karsitrier saçlarına sür 30 dakika beklet ve ılık su ile yıka çok iyi gelicekır saçların için üzüldüm kuaförler hep aynını yaşatıyor

canımlar mraba uzun zamandır saçlarıma hiç birşey yapamıyorum vaktim yok işten çok geç çıkıyorum. yarın turp suyu maskesi yapıcam .

Meraba arkadaşlar uzun zamandır saçlarımla ilgileneniyorum dün akşam dax sürdüm bu sabah yıkadım biotin hapımı hala yutuyorum

Arkadaşlar Meraba hala tek düşündüğüm saçlarımın nasıl uzayacağı. Elimden geldiğince az düzleştiriyotum haxiran ayından beri 5-6 kere ya yapmışımdır ya yapmamışımdır. Turp suyuna inanılmaz üşeniyorum :)) Bi süredir bakımlara ara vermiştim akşam üşenmezsem kutuda aZcık dax kalmış kardeşim kullanmış hepsini kalanı süreyim bari Dedim. Sanırım saçın belli Bi boya gelene kadar uzadığı belli olmuyor. Bazen saç uzatma konularında görüyorum bele kadar diyorlar valla ben göğüs altıma gelsin mutluluktan bayılırım gibi geliyo . Benim uzamam ne yaparsam yapayım ayda 1 cm i bulmuyor

Dün akşam saçıma aZcık hc care bakım yağı ile dax ı karıştırıp öle uyudum. İşten geç çıktığım için 4-5 saat bekletme şansım Yok maalesef. Bu akşam da turp suyu yapmayı düşünüyom. Sinameki saçımı çok kurutuyo uçlarda boya olduğu için kuruyunca kopuyo uçlara hep dax ı aZcık sürüyorum . Bari kopmasınlar

İki saat önce saçıma zeytinyağı ile dax ınkarıştırıp sürdüm şimdi mi yıkayım sabah mı yıkayayım düşünüp duruyorum valla:) turp suyunu Bi türlü yapamadım niye ise hep Bi aksilik çıktı. Ama şu kesin saçının uzama hızı ayda 1 cm maalesef daha fazlası Yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…