- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 34
- Konu Sahibi Hayriye birdal
-
Çörek otu yağı saçı mi uzatiyo cnm nasl kullandnEki Görüntüle 1878695 Az önce saçıma çörek otu yağı ile dax sürdüm ayyy ne pis kokuyo çörek otu yağı anlatamam
Çörek otu yağı saçı mi uzatiyo cnm nasl kullandn
Hadi ya okadar uğraşmaşın okudum peki zeytinyağı uzatyomu gurlestiryomu bide benim saçım seyrek onun içn ne yapsam diye düşünüyorum:)Can'ım Meraba çörek otu yağını direkt saçıma sürmüştüm. Aman allahım nasıl nasıl kötü bir koku ve sabaha kadar beklettim . Az kalsın ölücektim :)) bişey farketti mi dersen açıkçası hayır emin ol sadece zeytin yağı bu konuda çok daha iyi.
Malesf doğuştan seyrek ya :) boya cok yapmadım zatn saçıma en fazla 4 5 kere boyamisimdirValla benim saçımı tek gürleştiren şey boyamamak oldu. Eskiden çok gür saçlarım vardı röfle boya ipince yapmıştı. Sadece ilk yıkadığım gün düzgün saçlarım oluyordu akşama sönüyorlardı. O kadar beebattı. Doğuştan seyrekse napılır bilmiyorum ama eğer sonradan oldu ise boyayı bırakıp zeytinyağı ile masaj yapıp uçlara iyice yedirip bekletmeni öneririm
Harika uzamış canımmmEki Görüntüle 1906565 Uzamış mo02.10.2016
Benimde saç uçlarımı avuç avuç döküyor daxSaçımın diplere dax ile karıştırdığım ıvır zıvır yağları sürdüm çok enteresan şekilde avuç avuç saçım döküldü benim saçım uzun zamandır dökülmüyordu acayip şaşırdım
Bana da işe yaramadı vallaDimi ya ? Aybus sen priorin tablet de mi aldın? Ben hala biotin yutuyorum ama niye ise Bi işe yaramıyormuş gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?