- 10 Ekim 2014
- 1.338
- 2.103
- 133
- Konu Sahibi Cestlaviee
-
Öğürmeye çalışsan?
Belki de gitmiştir hala gözükmüyorsa ama bir kere iğrendiniz ve rahatsız oldunuz ya hep orda sanıyorsunuz.
Köküyle tutundu mu acaba yaa
Karbonatlı su falan mı içsen
Kulak Burun Boğaz doktoruna gitmekten başka çareniz yok ama bu saatte doktorlar hastanede bulunmuyorlar. Acil doktoruna başvurabilirsiniz belki bir yöntemini bulabilirler. Kendi başınıza yapabileceğiniz pek birşey yok.
Sac degil ama kurdanin yarisi takilmisti bogazima. Mangal yerken olmustu o kadar su gargara ekmek yutmama ragmen gecmeyince bir bakiyim dedim ne goreyim dik bir sekildr saplanmis orda duruyor. Acile gittik orda iki dakkada cikardilar kendim yapinca oguruyodum yapamadim.
Saç bide çok daha ince yapışkan düşündükçe sinirim bozuluyor
Çok kötü ya ..
Miden de bulanır ..
Yuttu mu ki hepsini?
Acaba zeytin yagi felan ise yararmiki?
Kaysin gitsin nere gidicekse diye.
Bi tatli kasigi zeytin yagi ic bence, zararli degil sonucta.
Böyle şeylerde hep hafta sonuna dek gelir.alan doktoru bulma zorluğu olan anlarda.yinede gitmekte fayda var acile.illaki bişey yapacaklardır.geçmiş olsun
Acile git hemen alırlar
Ayy vallahi geçen bir üye Rüyasında saç yutmuştu vs öyle bi konu vardı şimdi ben gerçekte yaşadım bunu gerçekten berbat mide bulantısını kendim yarattım sürekli dokunmaya çalıştım çünkü şuan yine görebiliyorum ama dokunduğumda gözlerimden yaş geliyor sanırım bir kısmını da yutmuşum ki saçlarım uzun çünkü
Ayy vallahi geçen bir üye Rüyasında saç yutmuştu vs öyle bi konu vardı şimdi ben gerçekte yaşadım bunu gerçekten berbat mide bulantısını kendim yarattım sürekli dokunmaya çalıştım çünkü şuan yine görebiliyorum ama dokunduğumda gözlerimden yaş geliyor sanırım bir kısmını da yutmuşum ki saçlarım uzun çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?