Kızlar sabah 11de banyodan çıkınca saclarimi taramistim dökülen saclarim havlunun içindeydi evden aceleyle ciktim. Akşam gelince havlunun içi boş sanıp camdan silkeledim ama saçlarım içinde kalmış bugün de saç büyüsüyle ilgili birseyler duymuştum şimdi biraz korktum ya alt kattakilerin penceresine filan gitmişse oyle kötü şeyler yaparsa diye off off çok korkuttular beni bugün
Evet farkindayim ama duyduklarimdan sonra yine de korktum iştehe aşağıdakiler de gökten saç yağsa da kimin olduğunu bilmesek bile hemen oturup büyü yapsak diyolardı, büyüyü de herkes bilir ya
çok saçma olduğunun farkında mısınız?
Hanımefendi bizimle mi dalga geçiyorsunuz yoksa çok ciddi takıntılarınız mı var?Kızlar sabah 11de banyodan çıkınca saclarimi taramistim dökülen saclarim havlunun içindeydi evden aceleyle ciktim. Akşam gelince havlunun içi boş sanıp camdan silkeledim ama saçlarım içinde kalmış bugün de saç büyüsüyle ilgili birseyler duymuştum şimdi biraz korktum ya alt kattakilerin penceresine filan gitmişse oyle kötü şeyler yaparsa diye off off çok korkuttular beni bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?