Seridina Guru Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2015 10.397 21.029 398 35 30 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi ahromeo #21 ahromeo .!.: Alnıma o kadar yakın toka takılmaz ki ama birde saç bandı giyim tarzıma göre biraz spor kaçıyo gibi :/ sizinde mi böyle saçlarınız kaç yasındasınız ne zaman olustulsr uzamiyorlar mı? Genişletmek için tıkla... 27 yaşındayım. Tam böyle değil ama buna yakın. Benimkiler uzuyor uzamasına ama zor uzuyor.
ahromeo .!.: Alnıma o kadar yakın toka takılmaz ki ama birde saç bandı giyim tarzıma göre biraz spor kaçıyo gibi :/ sizinde mi böyle saçlarınız kaç yasındasınız ne zaman olustulsr uzamiyorlar mı? Genişletmek için tıkla... 27 yaşındayım. Tam böyle değil ama buna yakın. Benimkiler uzuyor uzamasına ama zor uzuyor.
Seridina Guru Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2015 10.397 21.029 398 35 30 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi ahromeo #22 Bu arada yazmadan geçemeyeceğim. Anlatım tarzın çok sevimli geldi.
ahromeo Ne biçim Romeo'sun sen :/ Kayıtlı Üye 28 Ekim 2012 507 528 103 30 30 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi ahromeo #23 Seridina .!.: 27 yaşındayım. Tam böyle değil ama buna yakın. Benimkiler uzuyor uzamasına ama zor uzuyor. Genişletmek için tıkla... Seridina .!.: Bu arada yazmadan geçemeyeceğim. Anlatım tarzın çok sevimli geldi. Genişletmek için tıkla... Teşekkurler o senin sevimlilligin :) Benimkilerde uzuyor galiba ama kıvrık olduklarindan mi bilmem uzadiklarini belli etmiyorlar
Seridina .!.: 27 yaşındayım. Tam böyle değil ama buna yakın. Benimkiler uzuyor uzamasına ama zor uzuyor. Genişletmek için tıkla... Seridina .!.: Bu arada yazmadan geçemeyeceğim. Anlatım tarzın çok sevimli geldi. Genişletmek için tıkla... Teşekkurler o senin sevimlilligin :) Benimkilerde uzuyor galiba ama kıvrık olduklarindan mi bilmem uzadiklarini belli etmiyorlar
Huy Meselesi 🌜🌚🌛 Kayıtlı Üye 29 Şubat 2012 61.512 62.451 898 30 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi ahromeo #24 Sac bolumune konu acalim lutfen