bilmediğim için googleda arama yaptım senin konundan başka bişey çıkmadı :26:
arkadaşlar 2 hafta önce saçlarım açıcıdan yandı ve malesef kestirmek zorunda kaldım hala saçlarımda yanıklar ve lastik gibi olmalar mevcut ve saçlarımı yakan kuaföre gittim ortalığı birbirne kattım ve bana bedelsiz saça keratin yüklemesi yapacaklarını söylediler. brezilya fönü mü dedim hayır işlem aynı ama saçları düzleştiren bir işlem değil sadece saça keratin yüklicez ve saçların sağlıklı olacak dediler. aranızda kullanan var mı arkadaşlar çok mağdur durumdayım daha fazla saçlarımı kestirmek istemiyorum :2:
bende ankarada yaptırdım.global keratinin 1 numarasını kullandılar.önce iki kere şampuan yaptılar.sonra ürünü tüm saçıma sürüp 30 dakika beklettiler.10 dakikada sıcak makinanın altında beklettiler.tekrar yıkamadan kuruttular.çok memnun kaldım.saçlarım çok parlak ve canlı duruyor.zaten rengide siyahtı.
selam bende keratin yüklemesi yaptırmak istiyorum fakat ankaraya yeni taşındıgım icin henuz hic bir yer bilmiyorum bu gittiginiz yer konusunda bana yardımcı olursanız sevinirim.. yeni üye oldugum icin özelden msj atamıyorum sizden msj bekliycem..bende cok acil yaptırmak istiyorum
balgatta kuaför osmana yaptırdım.saçlarım kısa.50 liraya yaptılar.global keratin kullandılar.global keratinide kadınlar kulübü sayesinde bir üyeden öğrendim.çok sağolsun. fFDA onaylı güvenilir ürün.kokusuda çikolataya benziyor.buna dikkat edin.beyaz uzun bir kabı var.kuförün telefonu 2870939.
istanbulda yaptıran var mı acaba? nerde ve ne kadara? benimde açtırmaktan yandı ve tekrar açtırmak için toparlamasını bekliorum.
balgatta kuaför osmana yaptırdım.saçlarım kısa.50 liraya yaptılar.global keratin kullandılar.global keratinide kadınlar kulübü sayesinde bir üyeden öğrendim.çok sağolsun. fFDA onaylı güvenilir ürün.kokusuda çikolataya benziyor.buna dikkat edin.beyaz uzun bir kabı var.kuförün telefonu 2870939.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?