Ben de saçıma 3 kez kına sürdüm.Rengine bayılıyorum çünkü.
İçine birşey katmadım bildiğimiz kına gecelerinde geline yakılan kına var ya ondan işte.
Su ve kına.Başka birşey yok.Ama kına her saçta aynı etkiyi göstermez malesef.
Kardeşimde sadece güneş vurunca anlaşılıyo ışıltı halinde bi kızıllık.
Ama benimkinde direk kızıl oluyor ilk yaktığım zaman özellikle.Sonra rengi açılıyor.
Yani sabit bir rengi olmuyor bende.Tabi uzadıkça da diplerden kendi saçım geldi.
Şu an kınalı yerler bu resimdeki gibi.
Eki Görüntüle 652437
benim gibi bilinçsizce kına yapmayın beğenmezseniz kesinlikle boyanmıyor,saçtan akmıyor kestirip kestirip kurtulabiliyosunuz ben siyah yapmıştım pişman olmuştum ama nafile hiç bi şey yapamıyosunuz artıları yanında böylede feci bir etkisi var beğenmezseniz geri dönüşü yok
sen hint kınası yaptın galiba
kına kaşıntı yapıyo mu peki canım? sürekli kullanıyosan kınaya alışınca, bi süre sonra saç kına istiyomuş galiba kaşıntı oluyomuş?
Yok öyle bir sorunum olmadı benim.Ben 6 yılda 3 kez yaktım.Kınaya alışma gibi bir durumu yok.Ama bizim bir komşumuz vardı.3 4 ayda bir kına yakardı.
Onda yakmadığı zaman baş ağrısı olurdu.
evet baş ağrısı da oluyormuş onu da duymuştum. biraz riskli gibi o yüzden:) acaba sadece beyaz saçlılarda mı öyle olur??
Ben de saçıma 3 kez kına sürdüm.Rengine bayılıyorum çünkü.
İçine birşey katmadım bildiğimiz kına gecelerinde geline yakılan kına var ya ondan işte.
Su ve kına.Başka birşey yok.Ama kına her saçta aynı etkiyi göstermez malesef.
Kardeşimde sadece güneş vurunca anlaşılıyo ışıltı halinde bi kızıllık.
Ama benimkinde direk kızıl oluyor ilk yaktığım zaman özellikle.Sonra rengi açılıyor.
Yani sabit bir rengi olmuyor bende.Tabi uzadıkça da diplerden kendi saçım geldi.
Şu an kınalı yerler bu resimdeki gibi.
Eki Görüntüle 652437
yapılabilecek en çılgınca şey saça kına yakmak
sadece doğal saçın üzerine ve dönmemek üzere ise yakılabilir. Dün akşam yaptım bu çılgınlığı ve çok pişmanım.
lush marka coco rouge idi kullandığım kına.
kınadan kapatıcılık beklememek lazım sadece biraz kırmızı renk veriyor.
altındaki saç kesinlikle heryeri aynı tonda olmalı.
hatta siyah yada koyu renk doğal saça daha uygun. izlediğim videolarda zenciler saçlarının uçlarına kızıllık katmak için yapıyorlardı.
yada düz uzun siyah saçınız varsa o doğal siyah saç renginizi kızıla çalan yansımalar katabilirsiniz. tabi bu görüntüyü beğenirseniz.
her renk herkese de yakışmaz sonuçta ve kınanın altındaki saça göre ne renk çıkacağı tamamen bilinmezlik iken bu renkten kurtulmak imkansızlık
Canım çok güzel olmuş ama dipler kalmış gibi biraz sanki
Hamilelikte kına yakmanın sakıncası var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?