Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçı Dökülenlerin Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi cimcimebenim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Neler yapıldı saçınıza nasıl kurtuldunuz birde bu doktor kim?

HER ÜÇ KİŞİDEN BİRİNİN SAÇLARI DÖKÜLÜYOR VE DİĞER İKİ KİŞİDE HAYATLARI BOYUNCA MAKSİMUM 5 YILDA BİR ÇOK CİDDİ SAÇ KAYIPLARI YAŞIYOR.ASLINDA SAÇ DÖKÜLMESİ TIRNAK UZAMASI KADAR DOĞAL BİR SÜREÇTİR.GELİŞİMİNİ TAMAMLAYAN SAÇ TELLERİ YERİNE DAHA GENÇ VE YENİ NESLİN GELEBİLMESİ İÇİN DÖKÜLEBİLİR.
EĞER SAÇLARINZA ÜSTÜSTE 10 DEFA ELLERİNİZLE MÜDAHELE ETTİĞİNİZDE DÖKÜLME HALA DEVAM EDİYORSA KESİNLİKLE KAN TAHLİLİ YAPTIRMALI VE KAN DEĞERLERİNİZİN NORMAL OLDUĞUNDAN EMİN OLMALISINIZ.AİLENİZDE ERKEK VEYA KADIN BİR KAÇ KİŞİDE BENZER PROBLEMLER VARSA,SAÇ KÖKLERİNDE Kİ KAN DOLAŞIMINI HIZLANDIRAN ÜRÜNLER KULLANARAK BU SÜRECİ DURDURABİLİR VE HATTA BUNU ÇOK CİDDİ BİR KÜR OLARAK UYGULARSANIZ ,ÖRNEĞİN ÖZ KARDEŞİNİZDE VE YA BABANIZDA KELLİK SORUNU VARSA BİLE ,SİZİN SAÇLARINIZ AİLENİZİN GURUR KAYNAĞI OLABİLİR.BUNU BEN BİZZAT BAŞARAN İNSANLAR TANIDIM..
EĞER SAÇ KÖKLERİNİZİ HER AKŞAM DOMUZ KILI BİR YUUŞAK FIRÇAYLA ÖNE EĞEREK FIRÇALARSANIZ SAÇ KÖKLERİNİZE HÜCUM EDEN KAN SAYESİNDE KISA SÜREDE DAHA PARLAK VE BAKILI SAÇLARINIZI HERKES KISKANIR.PİYASADA AMİNEXİL İSİMLİ BİR ÜRÜNÜN SAÇ DÖKÜLMESİNİ DURDURDUĞUNU VE YÜZDE 360 BAŞARI SAĞLANDIĞINIDA BELİRTMEK İSTERİM..

arkadaslar benımde saclarım cok dokuluyordu sayın Ilker beyın bu yazdıklarını aynen uyguladıktan sonra ve kendısının saclarıma mudahalesı ıle bu sorunumdan tamamen kurtuldum.
Nasıl kurtuldunuz bu sorununuzdan birde doktorunuz kimdi?

Kızlar uzun zamandır saç dökülmesi yaşıyorum benimki biraz stres kaynaklı. Öncelikle dokulmenizin sebebini öğrenmelisiniz.degerlerinizde eksiklik yoksa kesinlikle sarımsak yağını öneriyorum. İş yerimde lubnanli biriyle tanıştım kadının saçları inanılmaz, gördüğüm en güzel saçlar diyebilirim aşırı gür, aşırı parlak. Sarımsak yağı kullanıyormuş ama aktardan aldığımız yağlar gibi değil %100 sarımsak yağı bu ve doğal olduğu için maalesef biraz kokusu da var ama yıkayınca kesinlikle geçiyor. Kendi yaptırdığı bir yağ ben çok ama çok faydasını gördüm kendisinden düzenli temin ediyorum. Kullanmadığım şey kalmamıştı su an bütün o markalara döktüğüm paralara acıyorum her şey doğada. Yıllar önce abimin de saçında saç kuran olmuştu o bölge neredeyse kel kalmıştı sarımsak sayesinde geçmişti o da.

Sampuan olarak da gratisten kokusuna bayılarak aldığım bir şampuan var marka vermek yasaktır diye yazmıyorum sütlü siyah beyaz benekli bir şişesi var belki bilen bilir. Onu kullandığımdan beridir de saçlarımdaki elektriklenme geçti. Sarımsak yağı uyguladıktan sonra saçlarımı önce arindirici şampuan ile yıkıyorum 2.yikamayi bu sütlü şampuanla yapıyorum mis gibi kokuyor.

Merhabalar, bahsettiğiniz şampuan bu mudur marka adını sildim. Birde sarımsak yağını arkadaşınız nerde yaptırıyor acaba bu yağı bende böyle bişe arıyordum. yoksa kk'da çok araştırdım sarımsağı zeytin yağında bekletip saçına sürenlerde faydasını görmüş ama ben hem faydalı olsun hemde kokusuz olsun istiyorum. Ama arkadaşınızın yaptırdığı daha mantıklı geldi bana.

Eklentiler

• xss.webp
    xss.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 140
Kızlar regenera activa yaptıran var mı hiç? Bizimle tecrübelerini paylassa...

Back
X