Saçı Olmayan Biriyle Evlenen Var mı?

Aklima geldi:) arkadaşlarım beni zorla biriyle gorusturmuslerdi.istemeye istemeye gitmiştim tanistirdiklari kişi gozlukluydu.soyle bir soru sordu.
Benim gözlüklü olmam sizin icin bir engel teşkil edermi?niye dedim evlenirsek gözlüğü benmi takicam
Hic sorun degil emin olun.

İyimiş

Olması gereken şeyler bunlar. Bu duygular ve aşkla evlendiğin erkek her ne eksikleri olsa da, seni öyle Mutlu edecektir ki... Annene anlat ve kabul ettirmeye çalış.

adam sence iyi huyluysa, sen adamı yakışıklı, seksi buluyorsan yani dış görünüşü seni rahatsız etmiyorsa ve etmeyecek olduğuna inanıyorsan annene laf düşmez bu durumda. sadece sana tavsiyede bulunabilir. ona da uymak sana kalmış.

Evlenince dökülmeyeceğinin garantisi yok. Annenin dediklerini toy bir genç kız söylese gençliğine veririm de koca kadın hala saçın değil karakterin huyun suyun önemli olduğunu anlamamış mı?
Benim eşimin kelliği yok ama açılmalar başlayacak gibi geliyor bana çünkü babası kel. Ama kılını tüyünü saçını falan değil özünü sevdiğimden sorun etmem yani kel kalsa da.
Mesela kuzenimin eşinin gür saçları vardı çok yakışıklıydı, on sene sonra saçlar gitti sakalı da beyazladı adam kırkında alakasız bir insan oldu çıktı ama hala hepimiz çok severiz, maşallah nazar değmesin çok da mutlu bir evliliği var, nice gür saçlıdan iyi bir kocadır, sevgilidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…