Saçı Olmayan Biriyle Evlenen Var mı?

karagokce

Guru
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2012
300
14
298
Diğer
Evet. Mutlaka var böyle çirkin bi soru olur mu? Olmaz. Olmamalı. Ama oluyo işte. Şimdi ifade edeceğim şekliyle annemi de yargılayın istemiyorum aslında ama durumun başka türlü izahı yok. Sevdiğim adam kel olduğu için annem ilişkiye onay vermiyor. Ve ne ona karşı gelebiliyorum ne de böyle bi sebepten insanları harcamayı göze alabiliyorum. Hepimizin bu konuda ortak bir fikri var. Ne yapmalı bilmiyorum. Fikirlerinizle rahatlamaya ihtiyacım var.

Saçı evlendikten sonra dökülen eşim var olur mu?

Annen kendi saçlarının dökülmeyeceğinin veya kel olmayan biriyle evlenince kel kalmayacağının garantisini veriyor mu?
Annen damadı tip olarak beğenmemiş anlaşılan.Senin nedüşündüğün önemli.Kararı sen vereceksin.

Çevremde birkaç tane var, gerçekten hoşlar. Herkese de yakışmıyor gerçi.

Şimdi KK kadınları annenize yüklenecek ama bu da bir tercih neticede. Nasıl ben çok esmer tiplerden hoşlanmıyorsam bu da öyle bir şey. Sırf bundan ötürü istememek de garip ama.

Son düzenleme:
Eskiden insanların böyle takıntıları vardı
Ben nedense hoşuma giden kel bi insanın kel olduğunu fark etmiyorum bile

Hepiniz çok hoşsunuz güldürdünüz beni. Yukarda bir arkadaşın da dediği gibi ben kel olduğunu fark etmiyorum bile. Karakteriyle ilgili o kadar olumlu özelliği var ki saç olmaması benim için bi eksiklik asla deil. Ama annem geleneksel bakış açısıyla millet ne der, sen daha güzellerine layıksın şeklinde düşünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…