Saçı Olmayan Biriyle Evlenen Var mı?

Canim merhaba öncelikle annen istemiyor olabilir veya ısınmamıs sevememis olabilir fikridir saygı duyarım,ama o insanla sen evleneceksin sen beraber yolda yürüyeceksin yada elalem ne der kadının kocası kel aaaa diyecekler diye sevginden vazgeçme,seven insan için yaş boy pos hepsi laney birer sayıdır... Anneni ikna et yada sevdiğin insala daha sık bir araya getir illaki iyi bir yönünü görüp okey verecektir.denemeye değer simdiden hakkında hayırlısı olsun inşaAllah

Keske herkes guzelligin gidecegini karakterin daimi olfunu ni anlayabilseydi

Bence annenizin nedeni başka size söyleyemiyor kel diyip geçiyor. Babanızın saçı dökülse boşayacak mı?

Saç eksin nolacak ki !

Annenize deyin ki; annecim, bence önemli olan kel olması ya da gür saçlı olması değil, asıl önemli olan erken boşalmaması
Hahaha ay valla çok güldüm bu cevaba)))
Gözümün önüne geldi kız ciddi bir tavırla annesine söylerken o annenin yüzü haha

Eski esimin saclarini cok beğenirdi goren.. Ama insan olmadigi anlasilinca ne saci gorundu milletin gozune ne başı..
Benim gozumdeki durumunu hic soylemeyim bile..
Evlilik gibi kutsal biseyden bahsediyoruz; boyle kriter bile olmayan seylerle basite indirmeyelim lutfen..

böyle sebepten dolayıda istenmemesini ilk kez duydum saçmalığın daniskası.ayrıca kel erkekler daha bi çekici gelirdi bana.

Çok teşekkür ederim. Annemle genel olarak insanları benzer şekilde yargılamaması konusunda konuşuyoruz. Mesela bi başkası bu sebepten damat adayını elese tepki gösterir, bizim burda kurduğumuz cümleleri kurar o da biliyorum, ama söz konusu ben olunca durum değişiyor maalesef. Ve ben bu meseleyi onunla restleşerek, düşüncelerini küçümseyerek, onu karşıma alarak çözmek istemiyorum. Sadece bu mesele deil aslında hiç bir konuda bunu istemem. Bu güne dek böyle bi tavır içinde olmadım, bu benim tarzım deil. Yanlış düşündüğünü biliyorum ve ceza verir gibi anlık çözüm üretmek yerine sağlıksız bakış açısını kendinin de farkedip kökten değiştimesini istiyorum.

Konuya cevap veren herkese teşekkür ederim. Babamın saçları dökülse annem boşamaz, ya da ben evlendikten sonra evlendiğim kişinin saçları dökülse boşan demez annem elbette ki. Ama evlenmeden de gördüğünde onun da içi ısınsın istiyor, çünkü evet ben evleneceğim ama onun da oğlu olacak bi yerde. O yüzden baştan daha daha diye düşünüyor, ben onu anlıyorum, ama hak vermiyorum. Kel olmasın ama karaktersiz de olur tabiki demiyor, ama dedigim gibi anne olduğu için yorum yapma, eleme hakkını kendinde görüyor. Saç ekimi konusuna gelince, ben sırf anneme yaranması için bunu ondan isteyemem. Ancak kendisi rahatsızlık duyar da böyle bi şeye karar verirse saygı duyarım. Bu durum benim için bi zaaf deil. Bu haliyle de barışık, sorun etmediği hatta belki aklına bile gelmeyen bi şey onu rahatsız etsin istemem. Benim için tek çözüm yolu bunun olağan bi durum olduğunu, insanların erken yaşlarda da saç dökülmesi sorunu yaşayabileceğini güzellikle anneme anlatmak.

Böyle birşeyi sorman bile senin etki altında kaldığını gösterir...adam kel altı üstü yatalak hasta değil.

Ben kel insanlara kelliği cok yakistiriyorum.ve inanin saclari olsa bana itici bile gelebilirler.:)saci olanla evlensen dökülmeyecekmi sanki?annenin bahanesi gibi geldi bana

Sana değer veriyorsa, el üstünde tutuyorsa, seni kırmamak için çaba harcıyorsa, ailene önem veriyorsa, işinde gücündeyse ve sana saygısı tam ise...

Bunlar varsa şayet, annene anlat. İlk karşına çıkan kişi değildir zannımca ve sen böyle bir nedenden çocuğu kırma.

Çünkü hayat sevdiğin erkekle o kadar güzel ki... Bu kadar olur.

Yurtta bir kız vardı. Onu çok isteyen birisi vardı adama kel diye etmediğini bırakmadı. Kızda gö..en bacak kara kuru birşeydi. Uyuz olmuştum. Bu konu onu hatırlattı bana.

Biliyor musunuz tam da öyle biri, onu tanıyomuş gibi yazmışsınız. Ve bikaç aylık bikaç günlük bi tespit değil bu. Dostluğun ilişkiye döndüğü bi 4 sene, yalnız bana karşı değil, insanlara karşı genel tavrının bu olduğunu gözlemledim. Ve böyle bi insanda saç gibi bi şeyin sorun edileceği aklımdan geçmedi. Ama oluyor işte.

Yurtta bir kız vardı. Onu çok isteyen birisi vardı adama kel diye etmediğini bırakmadı. Kızda gö..en bacak kara kuru birşeydi. Uyuz olmuştum. Bu konu onu hatırlattı bana.
İşte bunun adı ego. Öyle üzülüyorum ki. Mülkün bizim olduğuna, "ben"e öyle inanmışız ki. Sanki hiç ölmeyeceğiz, başımıza bişey gelmeyecek, yaşlanmayacağız. Yanlış yerleşmiş düşünceyi değiştirmek öyle zor ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…