E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
ya inanılmaz gelecek ama benim kuzenim geçen yaz saçları kıpkısaydı, erkek gibiydi. sonra örülebilecek boya geldiğinden beri hep örülü tuttu ve bu yaz gittiğimde şaka gibi ama beline kadar geliyordu !.. yani görünce kalp krizi geçiriyodum nerdeyse inanamadım, kaynak yaptırdı sandım ama değildi yani resmen bir yılda beline indi. bende güzel durmuyor yoksa örülü tutup görcem ama çok kötü duruyor yüzümde.
aynen katılıyorum yazdıklarına
benim saçlarım neden bu kadar yavaş uzuyo o zaman:çok üzgünüm::çok üzgünüm:uzayanlarda dökülmekten dayanmıyo zaten:çok üzgünüm:
canım saçın çok dökkülüyosa dökülmeyi durdurucu bişiler kullan.ayrıcada saçın uzamasında saç kırıklarının etkisi vardır.saç kökünden uzuyor olabilir ama ucundan hava alıyor.ayrıca kırıklı saçlarda kopmalarda olur.mesela benm saçım çok çabuk uzar bunu dip boyamdan anlıyorum.ama görününştede hiç uzama yok.buda saçımdaki kırıklardan bu nedenlede kopmadan kaynaklanıyor.
Slm kızlar.geçen gün gittiğim bir ev oturmasında benden yaşça büyük bir iki abla,saçı örülü tutarsan hızlı uzar dedi.sebep sordum öyle olduğunu bildiklerini ama sebebini bilmediklerini söylediler.bu konuyla ilgili fikri olan varmı,gerçekten örülü saç daha çabukmu uzar yoksa kulaktan duyma yanlış bişeymi bu.sevgiler.:1hug:
ya canım sen kuzenini bi sene sonra görmüssün dogal degilmi saclarının uzaması... bak bide bi sene yanında kal bakalım uzayıp uzamadıgını farkedecekmisin... anlamadıgım bişey kuzeninin boyu ve saclarının uzunlugu ne kadar tarif edermisin.. bide ona göre yorum yapalım bence.. bunun bilimsel acıklamasıda ne olabilirki.. o zaman toplamanın hertürlüsü aynı sonucu dogurur... allah allah.. bana pek inandırıcı gelmiyo.. benim saclarım suan kalcamın üstünde belimi kapatıyo.. ve sadece 1senede uzadı omuzlarımın üstündeydi. ve hiç toplamadım ayrıca asırıda kırık vardı.. ve ayrıca hergünde fön ve ütü yapıodum.. extra maske falanda yapmamıstım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?