Saç Bakım Ürünleri Sacı Uzatmak Ve Bakım

Mini_mini

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2007
3.902
4.117
658
kıslar yenı bı formul buldum ve bı kac haftada saclarımı duzene sokup uzatmaya basladı
bakın sıze de yazayım
hınt yagı
h cevızı yagı
yılan yagı
yumurta sarısı
elma sırkesı
once yafları karıstırıyoruz hepsınden yarım yarım koyuyoruz en son yılan yagını butun olarak koyuyrz
sonra yumurta sarısı koyuyoruz (beyazını alıyoruz yoksa sacımızı kaskatı yapıp cıkmıyo)
suruyoruz sonucu da bı kac hafta ıcınde goruyoruz :):):):)
yılan yagı saca cok ıyı gelıyormus kellık ıcın suruluyomus
h cevızı yagı da sacı uzatıyormus aynı sekılde hınt yagı da
ya gercekten ne varsa bu hıntlılerde varmıs:dance::dance:

hintli bayanlarda ALLAH için güsell oluyolar:) bu karışımları sacımıza uygulayıp güselleşcez diye kel kalmayalım:):):).:asigim:

bende doğumdan sonra çok zayıfladım hamile kaldığım kilonun 10kilo altına düştüm ve saçlarımda acayip döküldü hint yağınıda kullanıyorum ama hala dökülüyor senin yazdığın yılan yağını deneyim bakalım ya kel kalıcam yada bu yağlarla bonus kafa olucam:1shok:

kayraz ben uyguladım ve cok memnunum gıdıp gıdıp yenısı alıyorum o kadar cok memnunum kı yılan yagı da zaten sac ıcın bırebır:icecream::icecream::icecream::icecream:

hintli bayanlarda ALLAH için güsell oluyolar:) bu karışımları sacımıza uygulayıp güselleşcez diye kel kalmayalım:):):).:asigim:

ahhhhhhhhhh canım sorma ben de o kadar kozmetık kullandım kel kalma rıskımı yaglarla kurtardım:icecream::icecream::icecream::icecream: sıddetle tavsıye edıyorum bu karısımı
banyodan sonra saclarım yumusacık oluyo fon cekerken bıle hıc zorlanmıyorum ılk fırcda fonu alıyo bugun bı arkadasta bana soyledı bende memnum kaldım dıe
valla solemesı benden uygulaması sıze kalmıs ben paylasıyım dedım:asigim:

ya yılan yagı olmasa olurmu?ben sacımın sadece hızlı uzamasını istiyorum.digerleri var.

ya yılan yagı olmasa olurmu?ben sacımın sadece hızlı uzamasını istiyorum.digerleri var.

yılan yagı en onemlısı tabı dıgerlerı de onemlı ama en onemlısı yılan yagı:icecream::icecream::icecream::icecream:

yarın aktara gidip hemen hint yağı alıcam.aktar beni görmekten usandı.ikidebirde gidip gidip saç uzatan şeylerden alıyorum.:):)

bu yılan yağını nasıl uygulicazz yaa

nasıl zeytın yagını basına uyguluyorsan oyle uyguluyacaksın canım dırek sureceklısın sacına ozellıkle dıplerıne ben cok faydasını gordum 4 ayda sacım 8 cm fln uzadı kı benım sacım hıc uzamaz
bıde bakın ne dıcem sıze sarımsak yagını alın sısenın ıcıne ezılmıs sarımsak koyun ve bı ıkı gun bekletın ve pamukla o yagı dıplerınıze surun seralayın ınanın sac cıkarmada bıre bır cunku o ezılmıs sarımsaklar sarımsak yagıyla ozlesıyor ve daha faydası dokunuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…