Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçım döküldü, tepemde açıklık oluştu?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Bence çıkar kendim bu sorundan o kadar çektim ki yıllardır kel değildim ama seyrekti tepede acıklık başlamıştı önce cildiye gittim vitamin eksikliklerini tamamladım sonra da deneye deneye çok şükür buldum :KK200: afedersiniz kafama sürmediğim bişey kalmamıştı :KK70:şükürler olsun düzeldi .minoxil bırakılmaması gerek ama 7 ay düzenli kullandım şimdi haftada 2 kez 3 kez sürüyorum ömür boyu kullanılması gerek ama haftada 1 e bile düşer günde 1 kere 3 fıs ile bir minoxil 2 ay rahat gidiyor.
Minoxil i ilk defa duyuyorum.

Kan değerlerine baktırdı mı? Saçların dökülmesine neden olacak bir sağlık sorunu var mı?
Eğer hiçbir sağlık sorunu yokken dökülüyorsa ve dökülmesinden psikolojik olarak etkileniyorsa saç ekimini araştırın derim, iyi bir yerde yaptırınca sonuçları gayet güzel oluyor, benim bir akrabamın dökülmüştü, gerçi onun genetikti, babası dedesi gür saçlı değildi ama genç adam bekardı da sorun yaptı, ekim yapıldı şu an memnun veya yakışacağına inanıyorsa komple dazlak yapsın, erkeklerde sorunu çözmek kolay da kadınlarda sıkıntı maalesef :)
Ben de vitamin eksikliği vardı evet. Şimdi onunla uğrAşıyorum. İğneler, haplar. En son d vitaminim eksik çıktı. Şimdi iğne başladık tekrar. B iyi çıktı. Demir de bir ara düşük çıkmıştı ama şimdi iyi.

Açıklık böyle işte. Toplayınca böyle bir tarafım kel. Ordan çıkan saç da kıvırcık, tırtıklı bir tuhaf. Kalitesiz. Ben de ondan yoluyordum onları zaten güçsüzdü de hemen geliyordu. Acımıyordu bile çekerken. Şimdi bayağı canım sıkılıyor bu duruma.

Eklentiler

• 0765E13E-8E34-450C-B19F-E03642A0B840.webp
    0765E13E-8E34-450C-B19F-E03642A0B840.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 222
Açıklık böyle işte. Toplayınca böyle bir tarafım kel. Ordan çıkan saç da kıvırcık, tırtıklı bir tuhaf. Kalitesiz. Ben de ondan yoluyordum onları zaten güçsüzdü de hemen geliyordu. Acımıyordu bile çekerken. Şimdi bayağı canım sıkılıyor bu duruma.
Dediğim şeyleri uygularsanız inşallah çıkar minoxil %5 lık eczanede var eczanede başka yerde almayın ama ömürlük kullanılması lazım diğerleri de aktarda var zaten

Minoxidil piyasadaki etkinliği onaylanmış tek üründür ama kafa derisinde kaşıntı yanma gibi yan etkiler yapabilir. Bu sebeple Konozol şampuanla (sadece haftada bir defa) kullanılmalıdır. Etkisi 6 aydan tam olarak anlaşılır.Birde aynı etken maddeye sahip Roganie ismi ile satılan köpük formu var.Yan etkiler arz ve kullanmak daha kolay.Ama en son Türkiye de bulunmuyordu.Ben iki ürünü de bir çok kez kullanıp bıraktım.En son Amerikadan getirdiğim ürünler gümrüğe takılınca vazgeçtim.Çinko ve biyotin tabletleri ile desteklemek de gerekir. Herkeste etkisi farklıdır.Belli bie süre sonra tekrar dökülme yapabiliyor.İlk kullandığımda sonuç çok iyi oldu ancak bu yüzden bıraktım. Ben şu an Alpecin(losyon ve şampuan) kullanıyorum. Aipecin şampuan tek başına işe yaramıyor. Yıllardır bu ürün piyasada vardı ama alıp denememiştim.Kullanımı kolay.Yan etki yapmadı.Sonuçlarda iyi. Ama mucizeler beklemeyin.

Tamamen dökülmüş saçlar da çıkar mı?
Abim kel kaldı da :110:
Tamamen kellige pek fazla cozum yok sac ektirince bile net sonuc alinamayabiliyor. Piyasa buradada soylenen ilaclar var ama baska sorunlar cikarabiliyorlar ve omur boyu kullanmak gerekiyor. Yinede kellik seviyesinin belirlenmesi ve sac ekiminden verip alip alamayacagini ogrenmesi icin bir uzmanla gorusmesi gerekiyor. Sac ekimiyle duzelir diyen herkese inanmayin cunku onunla bile duzelmiycek seviyeler var. Isterseniz yardimci olurum

Biraz geç olacak ama piyasada bir çok ürün var saç çıkartma konuşunda deneyimi olan. Eczanelerde satılan ürünleri denedim işe yaramadılar. Eşimin saç dökülmesi ve kelliğinden dolayı bu konuyu çok araştırdım. Minoksidil diye bir hammade varmış bu yurtdışından geliyor ve saç çıkartan losyonların içine bu üründen koyuyorlar. Araştırmalarım sonucunda eşimle mavi losyon üreten bir firma bulduk. Ziyarete gittik ve o kadar güzel ofisleri var ki çok hoşuma gitti. Üretim yerleri il dışındaydı 2 hafta sonrada oraya gittik. Bir ürün için ne kadar bu kadar uğraştık bilmiyorum ama güvenmek kolay değil :) Ürünü kullandık 40 gün sonra güzel sonuç aldık. şuan 3 ay oldu saçlar çıktı dökülme kesildi ve eski haline yaklaştı. Sizlerinde ihtiyacı var ise sorabilirsiniz markasını özel mesaj olarak gönderebilirim.

Back
X