Valla onu bunu bilmem de 5-6 yıl önce yaptığım bakım herkesin dikkatini çekmişti ve teneffüste yanıma gelip sen napıyosun saçlarına diye sormuşlardı :) hairmax saç bakım yağını kullanıyodum haftada 3-4 kere. 1 saat bekletip defne şampuanıyla yıkıyodum. Zaten hızlı uzayan saçlarım resmen şaha kalkmıştı daha da hızlı uzayıp gürleşmişti...
Aktardan alabilirsin ürünleri ve uygulaması da dediğim gibi çok kolay. Tavsiye ederim:)
Ya hap konusunda korkuyorum istah acar mi kilo alirmiyim diye cok meyilliyim cunku kiloyaRica ederim canım naçizane tavsiyem bir de demir hapı yut her gün mümkünse sabah akşam birer tane. Dökülmeyi azaltıp saçlara iyi geliyor
Bence çok güzel saçlarınız var nemlendirmeye ağırlık veren bakımlar uygulayabilirsiniz, oldum olası kıvırcık saçlara bayılırım, bonus diyen halt etmiş
Yok ya hic birakmadim sampuan kullanmayi. Deneyebilirim aslinda kepek sorunu yaratmadi dimi gurlesmeside lazim aslında saçımınSampuan kullanmayi kesmeyi denedin mi hic? Ben artik sampuan kullanmiyorum. Otaci'ya gecmistim ama bıttım sabununu kesfettikten ve yararlarini ogrendikten sonra sampuanlari sildim hayatimdan.
Arastir bi derim
Saçı nemlendiriyor parlatıyor yumusacik oluyor benim sacima uyguladigimda. Dahasi kiriklari da onardigini dusunuyorum ben. Uzama hizini da arttiriyor. Denemelisiniz bence :)Hindistan cevizi yağı nasıl geliyor saça
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?