Yaa haklisiniz biraz acemlige denk geldi oneri icin tesekkurler. Valla bugun gittim kilom yok aslında ama kas zayıflığı var bende ust kismim cok gucsuz dedim guclensin her yerim agriyor ama yüzmek cok keyifliiibna da saçın uzamış gibi geldi :)
yan yana koysan resimleri daha iyi anlarız bence o üzerindeki yelekle belirli aralıklarla çekersen fotoğrafı daha net bir şekilde yorum yapabiliriz canım :)
birde bende yüzmeye başlayacağım kısmetse öyle düşünüyorum yani :) en azından deneyeceğim bakalım kendime zaman ayırabilecekmiyim bu yoğunlukta :)
Merhaba yorumunuz icin cok teşekkür ederim haklisiniz insan da bir yerden sonra saplanti halini aliyor ve ona fazla odaklaniyor. Zaten okullarda acildi artik oluruna biraktim gibi. Onerileriniz icin de cok tesekkur ederim cik tatlısınız.Merhaba öncelikle
Sac renginiz cok hoş. Ama kıvırcık olduğu icin malesef ki uzaması daha doğrusu uzadığını göstermesi çok ama çok zor. Bence pes etmeyin. Iki resim arasında bile kalite farkı bariz belli.
Bence cok fazla üstüne düşmeyin. Haftada iki bakım yeterli. Ben öyle yapıyorum şahsen. Daha fazlası bana takıntı gibi geliyor insan sanki baska hicbisey düşünemez hale geliyor. Normal hayat kosturmacasi icinde 2 gün belirledim kendime.
Cuma günü yumurta sarısı- ılık zeytinyağı- çörek otu yağı- hindistan cevizi ve lavanta yağı sürüyorum. 2 saat bekletiyorum.
Salı günü de aksamdan hindistan cevizi ve lavanta yağı sürüp yatıyorum. Sabah yıkıyorum.
Benim saçlarım zaten uzun ama bakım niyetine yapıyorum. Ayda 2 cm uzuyor uzadıkça da kırık alıyorum. Benim derdim egzama malesef. Bu yuzden lavanta yağından cok memnunum. Antibakteriyel ve antifungal egzamama iyi geliyor.
Bence siz de haftada bir veya iki bakım yapin. Ve pes etmeyin öyle cabuk. Mutlaka faydasını görürsünüz.
Unutmadan dax tan hic memnun kalmadim. Arindirabildim ama saçımı döktü bu yuzden hic sevmedim. Onu kaşlarımda kullaniyorum sadece artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?