Saç Uzatma Yöntemleri Saçım inatsa ben daha inadım

Pek cok aarkadas gibi bende sacimdan dax arindirmayi beceremedim yagli gibi kaldi. Ama zaten kuru olan saçlarımda bu durumu bile ozledigimi soyleyebilriim

Bugunde maya maskesi yapiyorum. Artik hunu düzene sokmaya karar verdim. Hafta da iki gun dax yapacagim. Uc gun maya maskesi yapacağım. Diger iki günde dinlenme. Ya saclarim azcik duzeldiginde daha aza indirecegim kullanımı. Ama saçım bana sanki uzamis gibi geliyor psikolojikte olabilir tabi henüz buraya konu acali 8 gun. Kendim bakim yapali 12 gun oldu. Onumuzdeki ay göreceğiz bakalim

Saclarimdaki degisim gozle gorulur sanki. Daha bakimli duruyor artik. Bugun maya maskesi yapacağım.

26 Eylül 10 gun sonraki fotoğraf. Duştan ciktim sacim biraz karisik kusura bakmayin.

Eklentiler

• IMG_20170927_001648.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 130
canım bana demişlerdi sık bakım yapmak hem saç derisini yorar hemde gözenekleri tıkar diye..
tabi ilk zamanlar bizde bir heves uzasında uzasın isteklerimiz..
Bence bakımları aralıklı yap en fazla gün aşırı olsun bence o bile çok ben haftada 2 defaya düşürdüm..
dediğim gibi uzamasını 1 ayının sonunda net bir şekilde gördüm en fazla uzama da 4. haftada olmuş diyebilirim. o dönem haftalık foro çekiyordum şimdi aylık çekicem çünkü uzama görmeyince üzülüyor insan ...
birde nacizane tavsiyem bakımları çok karıştırmamak saç deriside aynı cilt gibi bana iyi gelen sana iyi gelmeyebilir.
bunu farketmek içinde en az 1 ay denemek gerekir diye düşünüyorum

15 gün sonra bu haldee

Eklentiler

• IMG_20171001_005146.webp
    13 KB · Görüntüleme: 129
Gecen haftaki diğer bir resim. 15 gun sonra tekrar yujleyecegim sanki biraz uzama var

B 12 hapi içmeye de başladım hadi bakalim seneye bu zamanlar nasil olacak saçlar :)

bna da saçın uzamış gibi geldi :)
yan yana koysan resimleri daha iyi anlarız bence o üzerindeki yelekle belirli aralıklarla çekersen fotoğrafı daha net bir şekilde yorum yapabiliriz canım :)
birde bende yüzmeye başlayacağım kısmetse öyle düşünüyorum yani :) en azından deneyeceğim bakalım kendime zaman ayırabilecekmiyim bu yoğunlukta :)

Yaa haklisiniz biraz acemlige denk geldi oneri icin tesekkurler. Valla bugun gittim kilom yok aslında ama kas zayıflığı var bende ust kismim cok gucsuz dedim guclensin her yerim agriyor ama yüzmek cok keyifliii

Merhaba öncelikle
Sac renginiz cok hoş. Ama kıvırcık olduğu icin malesef ki uzaması daha doğrusu uzadığını göstermesi çok ama çok zor. Bence pes etmeyin. Iki resim arasında bile kalite farkı bariz belli.
Bence cok fazla üstüne düşmeyin. Haftada iki bakım yeterli. Ben öyle yapıyorum şahsen. Daha fazlası bana takıntı gibi geliyor insan sanki baska hicbisey düşünemez hale geliyor. Normal hayat kosturmacasi icinde 2 gün belirledim kendime.
Cuma günü yumurta sarısı- ılık zeytinyağı- çörek otu yağı- hindistan cevizi ve lavanta yağı sürüyorum. 2 saat bekletiyorum.
Salı günü de aksamdan hindistan cevizi ve lavanta yağı sürüp yatıyorum. Sabah yıkıyorum.
Benim saçlarım zaten uzun ama bakım niyetine yapıyorum. Ayda 2 cm uzuyor uzadıkça da kırık alıyorum. Benim derdim egzama malesef. Bu yuzden lavanta yağından cok memnunum. Antibakteriyel ve antifungal egzamama iyi geliyor.

Bence siz de haftada bir veya iki bakım yapin. Ve pes etmeyin öyle cabuk. Mutlaka faydasını görürsünüz.
Unutmadan dax tan hic memnun kalmadim. Arindirabildim ama saçımı döktü bu yuzden hic sevmedim. Onu kaşlarımda kullaniyorum sadece artik.

Merhaba yorumunuz icin cok teşekkür ederim haklisiniz insan da bir yerden sonra saplanti halini aliyor ve ona fazla odaklaniyor. Zaten okullarda acildi artik oluruna biraktim gibi. Onerileriniz icin de cok tesekkur ederim cik tatlısınız.

Bu ara cok yazamadim ara ara daxa devam ettim bugun gorsel ekleyecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…