Tabiki cevap vericem. Yaş mayayi hafif suda eritiyorum kimileri zeytinyağında yapiyor daha faydaliymis saclarima surup strecliyorum yoksa havluyla sarip bekletip 3-4 aaat SONRA yikiyorum. Saçlarımı yumuşacık yaptı kivirciklar belirginlestiedi benim sacim normalde uzamiyor biraz olsun uzamisina yardımcı oldu. Ayni zamanda Hindistan cevizi yagi sacin boyuna uygulandiginda saci beliyor parlatiyor guclendiriyor onariyor tavsiye ederim:))Merhaba, benim saçlarım çok daha kötü durumda. Maya maskesini nasıl yapıyorsunuz? Faydaları neler acaba? Cevap verirseniz çok memnun olurum.
Mayayı saç dibine suruyorsun dimi?Tabiki cevap vericem. Yaş mayayi hafif suda eritiyorum kimileri zeytinyağında yapiyor daha faydaliymis saclarima surup strecliyorum yoksa havluyla sarip bekletip 3-4 aaat SONRA yikiyorum. Saçlarımı yumuşacık yaptı kivirciklar belirginlestiedi benim sacim normalde uzamiyor biraz olsun uzamisina yardımcı oldu. Ayni zamanda Hindistan cevizi yagi sacin boyuna uygulandiginda saci beliyor parlatiyor guclendiriyor onariyor tavsiye ederim:))
Sac diplerine masaj yaparak yediriyorum. Ardindan hafif tarakla kalan kismi boyada suruyorum. :) İnsallah faydasi olur. Benimde ssaclarim uzamiyor hic. Bu arada dax supergro kullanmauada basladim. Mayadan mi ondan mi bilmiyorum sac cikmaya da basladi sacimin yoluk yerlerindeMayayı saç dibine suruyorsun dimi?
Teşekkür ederim canım. Senin adına sevindim. Ben de üşenmezsem eğer maya maskesini bir deneyeyim.Sac diplerine masaj yaparak yediriyorum. Ardindan hafif tarakla kalan kismi boyada suruyorum. :) İnsallah faydasi olur. Benimde ssaclarim uzamiyor hic. Bu arada dax supergro kullanmauada basladim. Mayadan mi ondan mi bilmiyorum sac cikmaya da basladi sacimin yoluk yerlerinde
hindistan cevizi yağı ve sütü kaynatarak dedi bir üye deniyeceğim bende :)Saçlarım cok kuru nasil nemlendirebilirim bir türlu beceremedim
Tesekkurler deneyeceğim bakalim faydasu olacak mihindistan cevizi yağı ve sütü kaynatarak dedi bir üye deniyeceğim bende :)
Uzamış tabii ki, maşallah. Bu arada bence saçınızı düzleştirip fotoğraf ekleseniz çizgili bir tişörtle kaç cm olduğunu hesaplarız daha iyi olur :)16 eylul. 23 Kasım uzama var sanirim bariz. Artik geri donus yaza kadar uzasin saclar
Ya hic uzamiyoe normalde 1 cm bile benim icin umut :) kiyamiyorum ya cok kuru ve bakimsiz geliyorlar bana. Bu arada sizi de takipteyim yeni renginize bayildimUzamış tabii ki, maşallah. Bu arada bence saçınızı düzleştirip fotoğraf ekleseniz çizgili bir tişörtle kaç cm olduğunu hesaplarız daha iyi olur :)
Sağolun, bende sizin saç şeklinizi ve renginize bayılıyorumYa hic uzamiyoe normalde 1 cm bile benim icin umut :) kiyamiyorum ya cok kuru ve bakimsiz geliyorlar bana. Bu arada sizi de takipteyim yeni renginize bayildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?