Renk tam tutmamış ama çok yakışmış ben çok yakıştırdım beyaz tenli olduğun için yakışmış.
ben fazla anlamam ama yakıştırdım bu rengi ben de...biraz beklesen aksa iice sonra doğru kuaföre...birazcık beklemek sıkıntı o kadar..
kızıllık olmasa fena degil ama ben sarı istiyorum işte cokta sabırsızım mecbur beklicem
kuaför malzemeleri satan yerden 8 numarali boya alin.igora royal veya loreal marjinal olsun markasi..daha dogrusu ben bu iki markayi kullandigim icin digerleri hakkinda bilgim yok.. / 9 luk oksidan alin..saciniz sari olur..yarim saat icerisinde ..
bu renkten sadece boyayla sarıya geçmek zor olur diye düşünüyorum. bu turuncumsulardan memnun değilsen, bir kat daha aynı renge boyayabilirsin. renk tam tutmamış gibi.
hiç memnun degilim ama bu rengide tekrar boyamak istemiyorum daha
sarımsı bişey istiyorum.biraz sabretsem küllü acık sarıyla cila yapıcam. ama sabrım yok iştekoyu sarıya boyasam nasıl olur acaba?
bu renk kötü durmamış ama ten renginize yakışmış, sadece saçta çok farklı saç tonu var, onları eşitlemek lazım
valla canım inan bilmiyorum, hiç saçımı kendim boyamadım.
tavsiyem garnier 111 (ya da koleston 12.1 ya da herhangi bir boyanın 12.1leri) içine çeyrek tüp igora 0.22 numaralı turuncu azaltıcı, bir de yarım tüp kadar neva 9,01 numaralı gümüş rengi karıştır hepsini boya hem turuncuların gider hem de hoş bir sarı elde edersin.
küllü açık sarıya boyamakmı kzılı daha cabuk yokeser yoksa söylediginiz karışımmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?