Saç Rengi ve Saç Boyama Saçım kırmızı turuncu garip bi renk oldu (Resimli)

cincancon

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2011
484
35
73
35
saçımı loreal matrixle actıktan sonra üzerine sarı kumral karştırıp boyadım cıkadıkca bu rengi aldı igrenc kızıllıklar cıkmaya basladı.ne yapıcamı sasırdım hiç bişey yoktu alttan 5 cm vardı yıkadıkca coglıyor sanki napıcam bilmiorum lütfen yardımcı olun arkadaslar cok kötü durumdayım

Renk tam tutmamış ama çok yakışmış ben çok yakıştırdım beyaz tenli olduğun için yakışmış.

saol canım ama ben hala alışamadım.sarı nasıl olur sence ben sarı istiyorum .günde 3 4 kere yıkadım cok fazla aktı

lütfen arkadaslar bakıp gecmein cok zor durumdayım.yardmcı olun bana cok fena saclarım

ben fazla anlamam ama yakıştırdım bu rengi ben de...biraz beklesen aksa iice sonra doğru kuaföre...birazcık beklemek sıkıntı o kadar..

ben fazla anlamam ama yakıştırdım bu rengi ben de...biraz beklesen aksa iice sonra doğru kuaföre...birazcık beklemek sıkıntı o kadar..

kızıllık olmasa fena degil ama ben sarı istiyorum işte cokta sabırsızım mecbur beklicem

bitkisel akıtma yapıolr kuaförlr rengi akıtrk açılıo sanırım açıcııc gibi bişi sonra koyulaştırblrsn..yada üzerine direk kumral ve açık kumral az kat boya bi kaç gün bekle sonra istediğin renge boya benmde böyle olmştu 2 3 kjat mumral boyadım filn anca düzene girdi

kuaför malzemeleri satan yerden 8 numarali boya alin.igora royal veya loreal marjinal olsun markasi..daha dogrusu ben bu iki markayi kullandigim icin digerleri hakkinda bilgim yok.. / 9 luk oksidan alin..saciniz sari olur..yarim saat icerisinde ..

kuaför malzemeleri satan yerden 8 numarali boya alin.igora royal veya loreal marjinal olsun markasi..daha dogrusu ben bu iki markayi kullandigim icin digerleri hakkinda bilgim yok.. / 9 luk oksidan alin..saciniz sari olur..yarim saat icerisinde ..

turunculuklar gidermi acaba ?

bu renkten sadece boyayla sarıya geçmek zor olur diye düşünüyorum. bu turuncumsulardan memnun değilsen, bir kat daha aynı renge boyayabilirsin. renk tam tutmamış gibi.

bu renkten sadece boyayla sarıya geçmek zor olur diye düşünüyorum. bu turuncumsulardan memnun değilsen, bir kat daha aynı renge boyayabilirsin. renk tam tutmamış gibi.

hiç memnun degilim ama bu rengide tekrar boyamak istemiyorum daha
sarımsı bişey istiyorum.biraz sabretsem küllü acık sarıyla cila yapıcam. ama sabrım yok işte koyu sarıya boyasam nasıl olur acaba?

hiç memnun degilim ama bu rengide tekrar boyamak istemiyorum daha
sarımsı bişey istiyorum.biraz sabretsem küllü acık sarıyla cila yapıcam. ama sabrım yok işte koyu sarıya boyasam nasıl olur acaba?

bu renk kötü durmamış ama ten renginize yakışmış, sadece saçta çok farklı saç tonu var, onları eşitlemek lazım

valla canım inan bilmiyorum, hiç saçımı kendim boyamadım.

bu renk kötü durmamış ama ten renginize yakışmış, sadece saçta çok farklı saç tonu var, onları eşitlemek lazım

valla canım inan bilmiyorum, hiç saçımı kendim boyamadım.

benden ondn şikayetciyim canım yıkadıkca ton farklılıkları ortaya cıkmaya basladı en iyisi prof.bi kuaföre gitmek .

tavsiyem garnier 111 (ya da koleston 12.1 ya da herhangi bir boyanın 12.1leri) içine çeyrek tüp igora 0.22 numaralı turuncu azaltıcı, bir de yarım tüp kadar neva 9,01 numaralı gümüş rengi karıştır hepsini boya hem turuncuların gider hem de hoş bir sarı elde edersin.

küllü açık sarıya boyamakmı kzılı daha cabuk yokeser yoksa söylediginiz karışımmı?

küllü açık sarıya boyamakmı kzılı daha cabuk yokeser yoksa söylediginiz karışımmı?

küllü açık sarı tonu çok açacağını sanmam 1 ton kadar açabilir.. ultra açıcı boyalarla girmen gerekiyor sarıya ulasabilmek için onlar da dediğim 12.1 numaralı boyalar ya da garnier in 111 numaralı boyası. bu tarz boyaların 3-5 ton açma özelliği var. ama açarken içindeki küllük yetmiyor turunculuğu almaya, o nedenle de turuncu azaltıcı ve gümüş rengi takviyesi gerekiyor doğal bir sarı tonu elde etmek için

jnm yuzunun bi yarısını gördüğüm kadarıyla sarı pek yakışmaz gibime geliyo çünkü aynı tene sahibiz senle....ama ben geçen yıl şöle yapmıştım ..sarı istiyodum bende kuaförde çok açık küllü sarıya boyamıştım saçım da bu renkti senin şu an ki rengin.......sonra sarıyı yakıştıramayıp kolestonun büyüleyici kahve rengini alıp 15 dakka kafada bekledim sonra muthiş bir renk böle nescafe renginde çok güzeldi ve senin tenine çok daha ii gider sarıdan ziyade

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…