Saç Rengi ve Saç Boyama Saçım kırmızı turuncu garip bi renk oldu (Resimli)

var öle kuaförler..3 4 sene önce bakırlı renklere düşkündüm,hatta resim bile alıp gittim..saçımı iğrenç bi sarı yaptı..yapamıcaksan yapamıcam de..bizde hem saçımızla hem paramızla rezil olmayalım..madem tanıdıkmış o kuaför oturup paşa paşa düzeltseymiş saçını..yada kullandığın boya masraflarını ondan alsaydınkökü ondadır nası olsa uzar zihniyetimidir nedir..sana özelden bişey dicektim,şimdi yazıyorum

Tamam bekliyorum gizemli bi bakış hıım acaba nedir nedir )) Ay yaşasın ama boyaların geliyo oh yaaaa

kızıllık olmasa fena degil ama ben sarı istiyorum işte cokta sabırsızım mecbur beklicem

Kızılı sarıya çeviremezler. Bunun için tek yok saçtaki rengi tamamen akıtmak, yani saçı öldürmek. Tavsiyem birkaç hafta bekleyip çok açık olmayan bir tonla röfle veya balyaj yaptırman. Ya nedir biz bu Türk kadınlarındaki sarı saç çılgınlığı? Sarışın güzeldir havalıdır diye bir şey mi var? Genceciksin doğal renklerin tadını çıkar. Saçında beyazlar çıkınca daha sarıları düşünürsün.

röfle sacı cok fazla yıpratıyor ve yası oldugundan cok büyük gösteriyor.sarışın cılgınlıgı die bir sey deil yada güzeldir havalıdır diye bir mantıkta yok nasıl insan kendinde olmayan bir seyi ister bircok sarışın arkadasımının sacını siyaha boyaması gibi.insan kendini farklı görmek deişiklik yapma ihtiyacı hissediyor.hem ben esmerlerin daha havalı ve cekici oldugunu düşünüyorum.o yüzden bu deişiklik :)

allah nasip ederse o doğal renklerin tadını yaşlandığımızda bol grilerle çıkarırız

çok doğru yazmışsın önceden bende değişiklik olsun diye saç boyatıp dururdum hep derlerdi beyazın yok ne geregi var diye 29 yaşıma geldim beyazlarım acayip doluverdi şimdi boyasız gezemiyorum bıktım kokusundan uğraşısından aldığımız kimyasal cabası beyaz yoksa gölge yaptırın daha az yıpranma derim....beyazlardan dolayı saçlarımın rengini yavaştan açmaya başladım saçlarım şimdi kumral 7.1 7.00 kullanıyorum üstüne röfle attırırsam daha kullanışlı olacak gibi ...ben görev dolayısıyla doğudayım röfle seti nasıl kullanan varmı onu alıp deneyim diyorum

matrıxle saçımı açmayı düşünüyorum ama yaklaşık 1yıldır düzenli her ay siyah boyadım faydası olurmu?? teşekkürler.

Kızlar bişey sorucam 12.01 nevacolar boya aldım iki kutu birde 9.1 aldım saçım nasl olur sizce :)suankı rengini atıcam anlayanlar fikir verirse sevinirm

Eklentiler

• 20161226_204524.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 48
Birde şuan dillerinden kendi rengi çıktı kahverengi oyuzden önce boyamaya uçlardanmi başlayım nasl oluyor:)

Önce 12.01 kullanıp sonra rengine göre 9.1 ile cila yapabilrisin.

Evet eğer dipler çıktıysa en son dipleri yap. Uçlardan başlaamk değil de o çıkan dipten geri kalan saçları boyamaya başla. :)
Daha sonrada dip boyamaya başladığında önce ense kısmını en son tepe kısmını boya.

Çok teşekkür ederim cnm peki boyamadan ne kadar sonra cilayi yapayım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…